Јас едвај чекам да помини матурата и сите обврски и трчања околу матурската вечер и полагањето па кога ке помине тоа да се поужива во летото, да се појде на одмор надвор од Македонија, низ Европа на шетање (рај). Ама после тоа следат уписи за факултет и повторно обврски :twisted:
Едвај чекам да дојде петок :mrgreen: Ах колку убав викенд ме очекуваа Малите нешта често знаат да направат да се чувствувам прекрасно
едвај чекам летоооооооооо летоо и само летоооо ахх и да си носам кратки фустанчиња стартки пиво и да си лежам у парк
Едвај ќекам да помини јуни т.е. да поминат матурските испити, Дај Боже да биди се ок да ги положам.. и да му ја удрам на шетање .. пошо сега вака ти е ми се најголем проблем посебно екстерните интерните не ми претставуваат никаков пробле
едвај чекам да дојде периодот во мојот живот кога ке бидам со завршен факултет вработена мажена и бремена... значи од тоа нема ништо поубаво... едвај чекаааааааам
]едвај чекам да дојде периодот во мојот живот кога ке бидам со завршен факултет вработена мажена и бремена... значи од тоа нема ништо поубаво... едвај чекаааааааам SETO OVA NE VI BEGA ...UZIVAJTE VO VASATA SLOBODA MAKSIMALNO :up:
Ех.. едвај чекам да ми помине колквиумска, да ми падне товаров од мене и мислам дека ќе се препородам
Едвај чекам циганско лето...така викаме ние... куси панталончиња..рамбовка...балетанки и то је то...а не сега како топка некоја да се тркалам од алишта ..тееее..ролки ,хулахопки, туники, капуљачи, ракавици...хеланки и што уште не...хмм дислајк дислајк дислајк...Едвај чекам сонцеее лугеее само тоа ке ме орасположи