И Езел ќе умре на крајот??? Со кого ќе остане тогаш нивниот син??? Инаку ако стварно се отруе поради Ејшан, стварно е глуп, после се што му направиле, и покрај желбата за одмазда на крај сам да си се уништи за една глупава девојка... -.-
Ова гледам скоро секој ден.Ретко пропуштам.Ми се свиѓа пошо филмов е некако јасен и + краток ќе биде.
Ме расплачеее денешната епизода ааа незнам зоштоо посебно делот каде што Ејшан беше во куќата и се сеќаваше
Lелееее и мене исто каде сто ејсан се потсејкасе на моменти со омер филмов цесто има вакви емотивни Sцени. E сега ја на нет видов како езел и ејсен со воз заминуват нема така да е крајот?? Iли има и друга сезона?..
Значии глумецон ми е преубав.... уште во горка љубов кога играше мн го сакав Најубавв ДЕФИНИЦИЈА ЗА СОВРШЕН МАЖ
На почеток ја следев без да трепнам, во последно време забушавам. Па како да не се забушава кога ептен почнаа да ја тупат. Овој ако се одмаздува нека се одмазди, не тука да ми се лигави. Која е таа љубов после 12 години поминати пекол, лигле едно, заслужува уште една Ејшан тоа да му го направи за да сфати колку е прост.
имам слушнато дека некој актер наш ќе се појавел,ама кој не знам . Jас не ја гледам серијата, така стои пуштен каналот,на секунда ако ја Sирнам, така да не го приметив типот
И јас видов дека е он прво помислив ми се причинува, ради гласот, ама не бе. ццц Штом и друг приметил. Ќе да е.
Лудо нели Ејшан му беше жена на Саваш во приватниот живот,или грешка сум? Иначе Сашко Коцев беше овој
Не му е Ејшан жена на Саваш, друга актерка е, имаш на google слики од нивната свадба ке ја видиш која е.
Мене мајка ми ми збори абе вчера Сашко коцев беше во Езел, и сега еве стварно, и што е најсмешно сам себе се синхронизираше