Од почетокот многу ми се свиѓаше ама понатака се повеќе ја запоставував.Ми стана досадна.Мајка ми вели дека не сум ја разбирала била за по големи. Пфффффффффффф.. Скратено: ми стана досадна.
Spoiler За чест Ја видоа како се сретнува со еден повозрасен маж,и демек им го извалкала името,и имаат таму некои глупи обичаи,ако има брат,тој да ја убие,за да им го исчисте името Не можам да им ги сфанам тие глупи адети
мислам има усте доволно...треба да се дознае дека е омер,па кој ке умре ке умре а синика сто се случи не гледав?::
Повеќе не планирам да ја гледам па.. многу се нервирам и ме напнува..тешка ми е. Не ја гледам. Претераа веќе..се влечкаат.Ајде нека побрзаат малку.Нека се дознае барем нешто ~
Серијава е завршена во Германија и така да знам што ќе се случи. Spoiler Трагично ќе заврши.Али и Џенгис ќе умрат Ејшн ќе биде болна ќе и кажат дека ќе живее уште 24 саати.Со Езел ќе бидат во воз таа ќе умре и Езел во ланчето ќе има отров што му го дал овој стариов и му рекол кога ќе мислиш дека е крај види што има.Иии така ќе умрат е сеа нз дали вака ќе заврши 100000% ама мислам дека е така.
Серијава ми е глупа ептен, мислев на почеток убава ќе биде, ама ништо. Сите до еден се луди бре! Ладни, замрзнати, себични... Онаа Ејшн со свои раце би ја задавила. И другите не се ништо подобри, сите ме нервираат па и Омер. Одвратни се. Сестрата на Ејшн лигла невидена. Може Саваш и Јасмин да си ја посвојат! Мада од друга страна не ми се допаѓа што поради одмаздата на Омер и таа е повредена. Немам што друго да кажам... А да... Омилен лик: Тефо
YIGIT OZSENER Инаку серијава ја гледав првите 5-6 епизоди али сега не одвратна ми е, сите кој од кој по лигави, искрено една од нагрдите серии ми е оваа
Од серијава имав пропуштено сигурно 10 епизоди, ама завчерашната и вчерашната ми беа многу интересни. Допрва ќе се случуваат интересните работи Затоа ќе продолжам да си ја гледам
kenan imirzalioglu http://tvpaket.com.mk/serii/telenoveli/ ... 0-13-07-43 Киванч Татлитуг во Езел, дејствието кулминира!
Е значи навистина ја затупеа серијава.Кога и да ја загледам ми доаѓа некое глупо чувство. Го заплеткаа...го заплеткаа...и сега неможе крајот да му се најде. Јас на почетокот мислев дека не е како другите филмови(не, содржински)ама излезе бетер. Повеќе не го гледам бидејќи ништо не разбирам и не ни се трудам да ја сватам поентата на Езел(Омер) Цел живот си го про**а човекот за глупости,да си лечи некои негови фрустрации бидејќи бил многу наивен.Наместо да гледа да биде среќен понатака и да не ги прави истите грешки,тој се одмаздува и си го става животот на коцка... Инаку сите глумци ми изгледаат како излезени од лудница ~ Spoiler Само мое мислење..
Мене ми е убава! Малку ја затупеа да, ама на кого му иде мозгање секоја наредна епизода му е празник Нарочито ги гледам на Сител а не на youtube зашто мислам дека и нашиве актери успешно си ја завршиле работата. Еднаш ѕирнав само да ги слушнам вистинските гласови на актерите од чиста радозналост, ама не... за Зоран Љутков како Али, Лилиќ во улогата на Џенгиз и Жугичка како Ејшан! И Ѓорчев воопшто не е лош, ама мене лично ми е преекспониран неговиот глас По серијава не можам да се замислам да седнам и да гледам некоја друга турска жалопојска серија, од типот на Јасмин и Саваш