главниот лик Aндреа или Giulio Berruti e истиот глумец од врела крв Sangue caldo во улога на Mануеле Cињори
Maлку ми е чудно вака, со сите нови ликови, ама и оваа сезона изгледа интересна ќе биде Ме интересира колку епизоди ќе има? Мислам дека негде читнав некоја бројка, не ми текнува точно ама изгледа кратка ќе биде И да, пак морам да искоментирам, не се нормални овие Италијанциве колку се убави бе Spoiler Џулио Берути
А сега по една епизода ли даваат? Пошто видов на твпакет дека утре ќе ја дадат 55-та епизода (они ги рачунаат сите три сезони заедно), значи треба 3 да поминат сосе утрешната?
Ајјајај оној викен и ми беше убав и не- накако не ги знаев мн мн ликовите, не го ни забележв толку, ама синоќе се заљубив во човекот брее Дефинитивно ако некогаш се заљубам ќе биде во италијанец совршенство сеее
Има уште точно 5 епизоди од сезонава и завршува. Планирано е да се снимаат нови епизоди, но уште не се снимени.
По некое време на крајот на првата сезона, имаше разговор за можна втора сезона на серијата. Во 2010 година, беше потврдено и во 2012 година беше објавена на Интернет за кастингот. Но, до денес, ништо не се знае, тогаш, најверојатно, проектот беше откажан. Oва денес го прочитав на wikipedia ,се надевам дака не е ништо откажано, а и го гледав Giulio баш на интревју пред некој ден и на прашањата во врска со Елиза на даде никаков конкретен одговор
Да.А баш сакам вакви серии.Туку онаа музиката што ја даваа кога Лукреција ќе се видеше со ќерка и на Елиза, а и претходно кога ќе се појавеше Лукреција, даваа една музика, како црковна, никако не можам да ја најдам на нет
Ја засакав серијава, штета што ќе заврши, преубава серија е Се надевам ќе дадат пак, некоја слична ваква.
И мене многу ќе ми фали серијава, сите знаете колку ми беше омилена Ај па можда ќе снимат нова сезона, нели некои пишаа дека е можно да снимат Се надевам дека барем место Елиза ќе пуштат некоја италијанска пошто од понеделник до петок очигледно немаат намера да пуштат...Најубаво пак некоја историска да пуштат Spoiler по можност со Алесандро Прециози...или со Џулио Берути И ако некој види на пет плус да ја репризираат од почеток (пошто гледам имаат таков обичај ), да ме извести
Значи досега немам гледано серија која толку ме интересирала , дефинитивно ќе ми фали и мене , најпрво ми беше интересна оти беше историска, ме интересираше животот во тоа време, потоа и приказната ми стана интересна, за разлика од величествениот- и таа најпрво ја гледав од историски аспект, приказната некако ја упропастија, овие останаа постојано интересни и со Елиза и сега со Анјезе. Како и да е се надевам ќе има нова сезона или барем канал 5+ реприза
Е баш ми е мило што заврши среќно Иако не ја пратев редовно, убава и интересна серија. Барем канал 5 нека дадат уште некоја ваква италијанска