дали од попустот се начекува нешто во ист гејт или сити м, и до кога же трае, посебно детски работи додека ги ставам во кошница продадени се, или же нарачам и добивам дека сесијата истече или страната не е во функција
Не сива боја имам капут кафеав ми фалеше и го начекав од мешана волна боја камила пишува . Јас го начекав вчера во 16 часот цел ден дремев на страната буквално на секоја минута проверував
и јас порачав таков пред две недели со широки ракави oversize, само едвај начекав xs-s дека ептен е голем инаку преубав е
Некој да не имал слична ситуација. Денес бев да вратам два производи од две различни нарачки. За едниот ми стигна мејл за враќање с-ва за вториот не.
Дали и вие имате слично искуство со Вип пошта ? Првата нарачка ми ја вратија , ме бараа , не можев да дигнам во моментот, ги барав во рок од 5-10 минути, не ми дигнаа и тоа неколку пати ги барав , и ми ја откажале одма нарачката . Сега имам две нарачки пак преку нив , ниту ме барале а оставиле забелешка достава за друг ден без да ме бараат и да се договорат со мене . Едната нарачка има краен рок за достава до денес , и пратката не е пак во достава а подигната од петок... Другата нарачка е со краен рок до утре , подигната вчера , и денес пак иста забелешка напишале достава за друг ден и не ме бараа повторно . Како што гледам база имаат само во Скопје , катастрофа се досега не сум имала никаков проблем ниту со ЕЛС, ниту со пост експрес секогаш ми доставуваат во рок од 2 дена откако ќе ја подигнат..
Само да ти кажам, иста ситуација имав, само еден мејл стигна за само еден производ, а другиот од другата сметка не. Ама само што ми префрлија пари за двата производи наеднаш, така да, океј е.