Да враќаат пари со приложена сметка и етикета на производот со не поминати повеќе од 30 дена од датумот на купување.
Во готово платив, си имаше фискална на кутијата. А за враќање на пратка не добив никаков документ. Ко пополнував return request ја внесив транскациската сметка.
Ке ти стигне маил Кога ќе ја вратиш пратката,после 2-3 дена ти стига меил.И после една нрдела ти ги враќат парите на сметка.
Женски порачав многу работи од Зара , прв пат ми е вака онлајн да порачувам од таму и ај реков во кеш нека е подобро ми изгледа така отколку на картичка, е сега пишува дека е испорачана и треба да стаса од 5 до 13, дали на некој му каснела нарачката? И дали ви пишува кој ја доставува? Оти кај мене само shipped пишува и терминот, друго ништо.
Ке ти се јават од курир служба пред да стигне.Мене минатиот пат ми каснеше два дена, од делко ми се јавија они нешто имале проблем ми се извинија.
Дечки ми стигна денес нарачката, а едни пантолони ми ги пратиле без копче.Замена у продавница со фискална, пари враќаат нели?
Аман, треба да ја имаш брзината на светлината за да нарачаш нешто. Кликаш, бираш бројче, идеш да доодбереш уште нешто и од 5 работи 8 ги снемало, во рок од максимум 5 минути.
Исто веќе три дена пробам да порачам веднаш ги снема за 1 минута ова е катастрофа не знам зашто така пишува еднаш дека има залиха па после за една една минута нема.
Му запнав на еден џемпер и 3 пати додека искликам го снемуваше. Е 4тиот пат во 2-3 ноќта го видов и брзо брзо направив нарачка. Едно додека одбереш или пола ги снемува или се снемува. И сега ќе си чекам тек следна недела достава... Претходно за 2 дена ми стигнуваа.
Или совет никогаш не ги ни вадете стварите од кошничка. Некогаш знаат да ги имаат на залиха за продажба и да се пропуштат така.
Дали производите што ги има во продавница истите се продаваат и онлајн или има поделено залихи? Ме интересира дали сте нарачувале чизми до сега онлајн од Зара, и ако да, дали нарачувате број поголем од тоа што носите или како? Едит: Дали ако нарачам 38 и 39 од чизмите, и сакам да ги вратам тие што не ми се точни ќе ми вратат пари или евентуално замена за иста цена? Да напоменам дека чизмиве се на попуст.