Да. Мене до сега сите нарачки ми беа испратени од Шпанија. Зависи до моделот, мене сите ми биле точни, пополни ги тие информациите за висина, други бројчиња итн и сама ќе ти предложи број.
@joy1 @crimson, фала ви многу женски! Јас па пред да нарачам прво гледам дали ги има на залиха и речиси сите што ми се свиѓаа ги немаше. Во врска со броевите, мене ми покажуваше XL дека треба, ама никогаш ништо немам XL земено, а и од панталониве само L имаше, па ги нарачав тие. Ќе пишам кога ќе стигнат.
Јас имав нарачано чизми за ќерка ми, исто од попустот, на 13ти јануари, вчера ни стигнаа, 25ти. А заедно со нив ми стигна и палто за син ми, а го нарачав на 18ти јануари.
Бројчињава на фармерките се помали во однос на други фирми? Пр.Бершка,Левис,Асос? Се мислам дали да нарачам 36 или 38
И мене тоа ме интересира зашто и покрај тоа што имаат мерки табела на апликацијата некако ми е ризик да порачам непробано.
Според мене true to size се. Носам 36 од Бершка и од Зара (некогаш и 34 ако се со пошироки ногавици, па тогаш си дозволувам помали бидејќи сум во половината повеќе за 34), 26 Левис..ама јас носам претежно срејт фит, без ликра. Во споредба со Бершка се мааалку пошироки, но мислам дека нема да згрешите со истиот број што вообичаено го носите.
Зависи од материјалот на фармерките. Јас за мене земам обично еден бр поголеми доколку фармерките се од нерастеглив материјал.
Се случува ли да тргнат нешто од сајтот и после некое време пак да го додадат. Таман да купам едно палто ми го снема, а ги имаше сите величини достапно, за 5 мин го тргнаа
Зачувај си го и проверувај цело време. Нема гаранција ама има шанси некој што нарачал да го врати капутот. Може нема да е твој број, па види дали ќе ти одговора. Само ќе мора да си ептен брза ако се појави, одма да ставиш во кошничка и да нарачаш.
za kolku vreme vi pristignuva pratka od zara? zasto nie sto ne sme od skopje znae da kasni do 3 nedeli posleden pat vo dekemvri koga poracav. sega poracav pred edna nedela so popust sto bea ama nisto dosega eve konecno deneska pisuva deka e ispratena samo tolku ama ne go podigal kurirskata sluzba?
Да , јас. Ама ја вратив, некако премногу тешка и дебела ми беше..несоодветна за зимите овде. Но многу квалитетна изгледаше.
На почеток ми стигаа пратките точно за 7-8 дена. За последната ми пратија на маил известување дека ќе се пролонгира испраќањето (веќе беа поминати 5 дена од нарачката, а ја немаа ни пратено) Некаде за скоро 3 недели стигна.
Ст Струкирана ли беше или е поширок модел? Исто сакав да те прашам и дали доколку ја платам онлајн и доколку не ми е точна во продавницата кога ќе ја вратам ги враќаат парите или мора да чекам да ме рефундираат преку сметката што сум ја платила
Не е oversize, но не е ни струкирана.. не знам како да се изразам, буквално е права. За парите ако е онлајн платено , не знам прашај на чет на апликацијата. Јас секогаш плаќам cash on delivery, бидејќи сум во Скопје полесно ми е за замена или враќање пари.
Sega samo sti mi stignata jaknava, definitivno e mnogu debela, ne e strukirana tuku e ramna. Mene bash borojot koj mi go dade stranata kako preporaka sprema mojata visina i kg mi e tocen. Se na se kvalitetna jakna vo zimski denovi
Сподели дали ти се допага кога ќе ја добиеш Честитки, со здравје да си ја носиш, ти благодарам за инфо За колку време ја доби?