Од распродажбата на Зара ако имам згрешено бројче прават рефундација? И како може кај нив во продавница?
Сега во Четвртокот следува уште едно намалување, завршува ама остануваат парчињата уште некое време или завршува и скроз сето ќе го тргнат од сајтот? Не се сеќавам како беше последниот пат
Дали некој вратил пратка после краен рок? Имав пратка порачана за Нова година и многу доцнеше со празниците, ми стигна дури минатата недела, пополнив за враќање одма истиот ден за работите што сакам да ги вратам и сеуште чекам да ми се јави карго што ќе ја земе а утре е краен рок, се плашам дека нема да ја прифатат
@MayDiamonds Пиши им на овие од Зара, мислам дека не прават проблем бидејќи не е твоја вина. Кај мене така за враќање летото, избрав преземање од дома и никако некој да дојдеше да ја земе, а не бев во можност јас да идам да ја вратам или да пратам друг. 3 пати им пишав на Зара, дека веќе 1 месец помина, 3 пати ми ја обновуваа етикетата и на крај реков да сменат т.е јас ќе ја вратам и немаше никаков проблем