Имав направено нарачка од ЗАРА. Денес ми стигна пакетот и ми фали една маица, а на фискалната ја има наплатено. Дали имал до сега некој ваква ситуација и каде да реагирам?
да, грешка, се извинувам Инаку ова за полна цена зависи, во тој големиот попуст со жолто што беше, се наплаќаше достава, ама на оние артикли со попуст, но обележани со бело не се наплаќа. Сега чекам да ми стигне таква нарачка, еден артикл на 50% беше и еден на регуларна цена, доставата бесплатна е.
Дали некој начекал некој капут последнава неделасе што ќе кликнам веќе го нема, не знам дали јас немам среќа или ги вадат така без да има на залиха
Зара СА стилизирана како ЗАРА, е шпански трговец на мало со облека со седиште во Артеиксо, А Коруња, Галиција, Шпанија. Компанијата е специјализирана за брза мода, а производите вклучуваат облека, додатоци, чевли, костими за капење, убавина и парфеми. Тоа е најголемата компанија во групацијата Индитекс. Зара е една од најголемите меѓународни модни компании. Припаѓа на Inditex, една од најголемите дистрибутивни групи во светот. Клиентот е во срцето на нашиот единствен деловен модел, кој вклучува дизајн, производство, дистрибуција и продажба преку нашата широка малопродажна мрежа Зара моментално е една од најполуларните брендови на светот со Bershka , Stradivarius , Mango , Guci , Prada , Nike , Adidas , Nine West , H&M, Channel, Armani , Massimo Duti , Louis Vuitton
Едно глупаво прашање Треба да ми се јават за нарачкава или јас треба да следам на апликацијава? бааги време помина и уште ништо
Ми стигнаа фармерките за смешни 399ден ко кроени на мене во продавниците на Зара мислам немаше да ги погодам
A dali mozez da ni pokazes so slika kako e dali vdredi po 50 pati na den da go gledam dali ima zaliha?
Не верувам тој капут да се појави пак. Така лани кај сите што пишуваше пристигнува наскоро ги немаше се додека не заврши попустот, после си се појавија со редовни цени. Овој им е од новата колекција, таму го има во други бои по редовна цена.
Јас крај на јануар го порачав. Од тогаш ми стои зачуван за случајно да не се појави S но не сум начекала. Инаку нон стоп хахах.