Да, 20 часот почна. Кај мене стојат работите во кошница, ама се мислам дали да нарачам или да идам во продавницата. За деца виде, нема некој попуст голем.
Само таму и пребарував. Деца и њуборн. Ништо друго не видов. За деца ок ми е попустот. Од 25% до 55% очекував до 30% да е. Ама па се што бендисав или аут оф сток, или баш бројчето што ми треба го немаше или баш на тоа најмал попустот. Е за бебиња е до 30% а стари колекции, и инат ме фати и ништо не нарачав. За бебиња секогаш се е поскапо а најмалку искористено.
Се што ставив во корпа во 8:59 беше out of stock. Никогаш за време на попустите не успевам да нарачам. Ќе одам во продавница деновиве па ако најдам нешто, најдам.
I taka i taka moze da vratis,samo so online ke treba da cekas paro da ti vratat na z.smetka, a vaka direkt na kasa. Plakjanjeto se vrsi koga ke ti ja dostavat pratkata.
Кај нас од денес во 21часот,а во продавници од 27Јуни. Јас фармерки сакам да земам и се надевам ќе начекам број… ваљда ќе има до тогаш.
И од моите работи сè беше маф онлајн. Си отидов денес си ги најдов сите работи. Што ќе ги чекам две недели, завршив работа и вака.
Здраво, сакам да ве прашам за колку време откако ќе биде сменет статусот на нарачката дека ја подигнал курирот, стига?
Отидов сабајле да си пробам, купам на лице место, чиста работа... Се си најдов, а од тоа ништо немаше достапно преку апликација
Нели предходниот пат имаше многу поголем попуст, фармерки, фустани по 399ден или допрва ќе ги намалуваат?