Ви се случило да не ви ја признава адресата за достава, втор пат порачувам онлајн и ми ја одбива истата адреса, со која претходниот пат имав успешна достава. "Sorry, there are no delivery methods available for the selected address"... не ми е јасно
Случајно да не порачуваш парфем? Мислам дека за парфемите не вршат достава, па затоа пишува така. И јас кога пробав да нарачам ми покажа така
Да, два детски имам ставено, минатата порачка имав облека + 2 парфеми комплет, 4 во мини пакување и не правеше проблем, али фала ќе пробам дали е до тоа
Тогаш маички имаше по 200 250 ден , и фустани фармерки сукњи по 399, и ташни по 399? Кога ќе паднат фармерките фустаните и сукњите на 400 ден, и маици по 200 250 ден, знае некој ?
Дечки колку се сега парфемите да не знаете? Околу 700 се, видов, само ме интересира случајно да не има попуст на нив сега?
Сакам да ги порачам овие фармерки ама овој модел конкретно немам носено. Дали се слични како мом џинс, се бунам со броевите носам 42ка и страв ми е ова да не ми е мало…
Си најдов преубави панталони и патики и таман да ги нарачам оп, ги нема на залиха. Дали е можно повторно да ги има?