Слики... Spoiler Стела Назли и Еге Нико, Назли, Еге и уште едно дете, претпоставувам ќеркчката нивна. Назли Фериде, ауууу видете колку е убава Среќно семејство Караман Назли, „вештерката“ и „прчот“... Фериде Назли Назли Нико помал Назли Назли (во друга серија) Нико Назли Доне Кадир, Хајрие, Океш и девојката на Кадир, (после Стела) - Ајшел Назире Доста се слики, се изморив
Ааа Назли права лепотица, ама каква улога има во серијава Претера веќе. Може следно ќе му рече на Нико да не дише кога не е со неа.
мене баш ми е жал што не ја загледав од почеток обично не сум по сериите ама оваа стварно е добра и многу добро знае да ме насмее
Не гледам турски серии, ама покрај мајка ми и сестра ми ја загледав оваа, па еве веќе има една недела како ја гледам. Ја загледав од причина што многу ме смее. Не ги знам сите како се викаат, ги знам само Караман, Назли, Нико, Океш, Ефтерија и толку, по име не ги знам другите ама одприлика знам кои се.
Абее овој Кадир бил женкар Прво ја сакаше Назли,потоа Анаа кога и ова го остави реќе никогаш повеќе,потоа оваа Стела,па и со ова ќе е „крај“ и пак никогаш немал да се заљуби,ноо потоа пак ке си се загледа во некоја Ајше,Ајшелл,какоо ли се викаше...
А да ти кажам појма немам... Веројатно како и секогаш истата приказна ...само нз уш коллку ке смени...
^ Некаде слушнав Spoiler дека Стела ќе биде бремена и дека ќе го изгуби бебето, па после тоа ќе се разведеле... Не е 100% сигурно, шпекулација...