Назли е едно лигаво, љубоморно зависно од мајка створење. Не порасна и не порасна во филмов. Едно-две три, на секоја кавга и се јавува на мајка и расцимолена. Мемик Ефенди и Ефтелија се најзакон. Мустафа Џан ми е интересен, сирото дете, се најде во група на лудаци да ги речам и само го уценуваат. Назире ми е откачена, позитивно откачена заедно со мажот. Близначкине ми се срциња. Стела и Кадир и Ставро и Катина ми се одлични парови.
колку е глупава Назли...не можела да научи грчки..на нејзино место јас би се потрудила малку за да научам
Синоќа ме заболе стомак од смеење.Оф бре Караман,да не пукнеш.Фериде му вика на жолтото,на жолтото а он покачува брзина. А кога падна,е тогаш ... А врвот на епизодата беше Хајрие : - ЈАС!Не верувам во твојте очи! Оф мори мајко.Цркнав
леле и јас синоќе снемав воздух од смеење стиска на жолтото оно се покачуваа.леле си умрев абе цепки е серијава...
А како Фериде му вика на Караман фрли се фрли се и се фрли човекот и легнат на земја уште трча Кога влегоа Караман и Фериде двајцата со капчиња какви беа и како зборуваа еден меѓу друг ја киднапирале а Фериде го рече тоа Јас не верувам во твојте очи и мене синоќа ке заболе стомак од смеење
Прочитав на една страна дека оваа на сликава Spoiler ке е последната жена на Кадир -Ајшелл.Лелее колку е грознаааа!... не ми се верувааааааааа
Оваа е 10000000000000 пати поубава од Стела.Стела не ми личи на ништо.Инаку во филмот оваа ќе биде жена на Кадир и ќе биде пејачка.
Јас овој филм го гледам секогаш кога ќе го начекам. е сега не го гледав сношти ако може некој да ми каже што се случи. Воглавно, не сакам турски серии ама оваа ми е ептен смешна. Не знам дали сум единствена, ама Стела некако многу ми е чудна. А зошто ќе се разделат со Кадир?
Ова ќе се случи истиот ден кога Мемик и Ефтелија ќе прават свадба. Spoiler А ова е синчето на Доне. Spoiler
^^Таа е Есра.Ви реков дека е нешто сомнителна биејки ке се влуби во Нико. Еве што ке се случи: Spoiler Беше свадбата на Мемик и Ефтелија сите играа и се забавуваа наеднаш Назли ја виде Есра асистентката на Нико која ке се заљубиви во него таа му рече на Нико дека ја виде Есра а Нико не и поверува бидејки таа била во затвор.Назли отиде да го погледне нејзиното дете кога влезе Есра и се закани со оружје дека ке ја убие на Нико му се јавува полицијата и му кажува дека Есра побегнала тој веднаш се стрч ува кој собата каде што е Назли и нивното дете и гледе како Есра ја нападнува на Назли тој се стрчува и и го зима оружјето на Есра и одат на балконот каде што Есра се превртува таа му вели на Нико што ке се случи Нико и вели се ке биде во ред наеднаш Нико изгубува рамнотожа и двајцата наеднаш пагаат.Назли почна да вреска од балконот велејки ,,Никоооо што ти се случи" сите почнаа да врескат на цел глас доага амбулантното возило и Нико го носат во болница затоа што состојбата му е критична, а Есра умира на место Нико ке го изгуби памтењето... Исто така уште една: Spoiler Назли ке биде многу болна а и ке има леукемија многу тешка болест но на крајот ке се излечи...
Фериде ја изгуви и единствената пријателка Фериде.Со ссрека сега нека и е. -ЈАС!Не верувам во твоите очи! И со прстите така горе останааа...