Па вечерва е 64 епизода а серијата има точно 106 епиздоди,така да ќе ги гледаме уште мноогу.. Во вчерашната епизода се изнасмеав со пуста Назире и со Рушен..Тој па колку е наивен кутриот,ја купи колата а не е свесен дека го наместија А Ставроо одма кај поранешната девојка..Не ми е јасно,како тоа Ефтелија ја бранеше Елени и рече дека ќе биде на нејзина страна? -А за лудачата Есра незнам што да кажам,во право била Ефтелија дека турците за ништо не ги бива а посебно докторине..Како можеше покрај толку доктории да им избега??А полицијата ништо не превзема..Јас да сум како Нико ќе ја фатам и ќе ја давам до смрт,глупача еднаа Назире е смешна ама и таа во последно време ме нервира,се однесува како деетее.Кога се јави Фериде ќе заплачеше ако не зборува со мајка и,одма се развика на Мустафа Џан да и го даде телефонот Не ми е гајле ама Ефтелија им е НАЈУБАВА ОД СИТЕЕ..Ни Назли не може да и се фати на малото прсте ако зборуваме за убавина..Иако е стара е многу убава,којзнае како млада каква била..УШТЕ ПОУБАВА..Навистина прекрасна жена..Секоја епизода дотерана е,средена,крцка.. Иначе во приватен живот му е жена на Мемик и ова не се слики од венчавката во филмот туку од нивната вистинска венчавка.Во филмот нема да носи бел фустан за свадбата туку светкав,како гриав така нешто.. I LOVE YOUU WITCHHHH
Фајнали го фатија Теоман Ондека Нико за џабе седеше во затворон нека оди тој што е крив Нико не е крив...
Znaci ovoj Karaman samata pojava mie smeshna pogotovo koga ke rece ,,Ferideee'' Hahahah Ne gi mozam zaedno so Feride cirkuzi mi se Isto i Nazire i Rusen samo sapagaat vo nekakvi glupavi spletki a i dvajcata si se prosticki A ovie Nazli i Niko mi se preubavi Niko a i Nazli me podseka na sebe i na nekoi moi ispadi zatoa gi sakam Kadir i Stela mnogu mi e zal sto nema da se ponataka zaedno a se trudat.Okes i Karaman koga se se spojat rusat se pred sebe hahaha a za stariot prch i za starata veshterka nemam komentar Dali nekoj od vas znae koja epizoda e taa koga Niko ke go zagubi pamteneto? Sakam da vidam kako ke se seti na Nazli... [mod-kirilica:3ppbsl0o][/mod-kirilica:3ppbsl0o]
Што и е на оваа фериде во кој филм е ало жено не си болна поздрава од мене си она ке умрела....Нико беше во право кога и да сакааат да одат на сими им се случува нешто лошо.Ставро пак ме изнасмеа со неговиот нов стил ...хахаххаха....На мене Мариа ми е поубава од Елени...
Jaс зборам кога Назли беше бремена со Еге тогаш беше бремена и Доне со Караман , и сега Назли се породи а оваа уште не беше и тоа ме бунеше зошто и двете беа бремени во исто време еднава се породи со Еге а оваа уште не и си викам сигурно оваа нема да го носи 2 год, мислам немам логика ама ок е се породи. А за кога се породи Доне со Караман тогаш Назли е бремена со 2. Во ред е сега или не?
Имам едно прашање: Која е Доне ? Некоја рода што Караман и Фериде ја исчувале, слугинка или......? Ако знае некој нека каже
^Доне им е слугинка кај семејството Баклаваџиоглу и таму престојуваше а сега има куќа со Хамит ама дека е сама таму во нивната куќа кај Караман престојува. Ако Караман рекол,,Јас повторно ќе станам дедо,, може и да значи дедо како обичен стар човек. А детето од Доне се вика Караман така го крстија
Знам дека живее со Хамид и зошто детето се вика Караман и тие работи само ме интересираше дали е од тоа семејство или е слугинка фала многу
Стварно трагедија стана серијава...Не е фер тоа што ќе му се случи на Нико,онаа Есра вечер ќе ја сонувам,страшна каква е . А Стела,толку време дете не можеше да има дете ,а види сега ќе го загуби... Spoiler И во сите серии нели кога киднапират некого,таму кај што ќе го остават врзан отстрана нож или парче стакло мора да има... случајност,нели
Лелееее оваа Есра свеста ми ја зеде кога ја видов едното око потечено, другото шиено, абе катастрофа. Со Нико што ќе се случи ?
Леле најдобри се! Назире води Паѓам од смеење кога ја гледам... Иначе што, Нико ќе го загуби памтењето? Ајдее.. пак сплетки