Назли на нерви ми оди.И плус на нерви ми оди и таа што ја синхронизира,лигава,ааууу.Сеа се смирија со Нико,ама претходно,овој цело време сака да и се извини,оваа ништо не дозволи.Точно е дека Нико не беше во право и ја повреди нели,ама она амнезија да не има?Не се сеќава што правеше од една ситница,одма кај мајка и одеше,Нико ја изневеил демек,и после овие родители на Назли ќе одат Нико да го тепаат.Но за 5 минути се дознава дека се е во ред,Нико и простува на Назли за тоа што толку избрзува и сите се среќни .За такви работи Назли не се сеќава како нејзе Нико веднаш и простува,а она?
Meмик на сите им гаси телефон, едвај чека Eфтелија да му се јави Eптен ми се интересни старциве значи
И сега Мемик и Ефтелија ке се разведат или не? А за таа што му бараше пари на Џелаир знаев дека е машко уште кога ја видов
Мемик и Ефтелија како мали деца се,многу тврдоглави.Сега одма развод. Ама најмногу за зачудив за онаа "жената" на Џелаир. Таа травесист да ти била, а Џелаир пустиот се заљуби во него/неа.
^ Hе наслушнав на тв, озбилно е транвестит? знаев, јас одма приметив, се гледа дека е муж прилично доста, ама си мислев да не е жена со муж-фаца,па ми се причинува
^^ Мајка ми одма го позна дека е машко, нели се закашла кога беа на ручек со Џелаир. Инаку оваа Ајсел стварно е бремена?
Врвните баклаваџии седат јадат баклава,пијат топол чај и трачарат. -Абе како ние не приметивме дека е машко ? -Е како очекуваш ние да приметиме кога мајстор Џелаир не приметил !!! хехеххехехе пукнав од смеење
Hи Kараман ни жена му не ги можам, одвратни луѓе. цел свет нив им е крив, ништо не може да им угоди на нив 2ца, цел свет не чини
Серијата има 106 епизоди што значи дека се ближи крајот,уште две недели и па па... Единствен лик од серијата кој што ми остави впечаток е баба Ефтелија..Сега воопшто не ми е интересна серијата,ја претворија во трагедија...Сега при крајот се ќе се врти околу Назли затоа што ќе има леукемија и до крајот ќе го гледаме тоа... Иначе се згазив од смеење со Џелаир,сега нема да му текни да погледне во жена А јас уште од почетокот имав заприметено дека оваа Берак е машко ама не бев сигурна...