Последен пат заплачав на последната епизода на кога лисјата пајѓаат...и вчера вечер на зет домазет заплачав тии овааа спротивно од комедија е...
Лелеее,сабајле фатива нешто од репризите и Фериде нешто му досаѓаше на Караман и овој ја покри главата со перница и почна да чука на перницата
Spoiler Друг човек ќе биде, ќе најдат некој... Многу поневеројатна ситуација, но добро... Се опседнав со прашањево и се живо испогледав до крај малте не
да а ти си очајна што пишуваш и коментар и отвараш на оваа тема ако не ти е убава не ја гледај и не коментирај и гледај си пред нос
Не ми е јасно ако ти е очајна серијата зошто воопшто отвараш и се мачиш да коментираш? Ако не ти се допаѓа нешто ниту отварај ниту коментирај и готово
Да точно Мустафа Џан ке донира..за утре кажваја дека не припаѓа од никој коскената срж...Ама кога ја гледав серијата на турски Мустафа Џан донира..Незнам ке видиме битно е дека ке се спасии..
Oк темата е таа, за некој е интересна, за некој не е, сепак секој има право да си пише мислење, без разлика дали позитивно или негативно Eте мене лично не ми е очајна, интересна е онака, смешна е, тепаш време! Hе дека е нешто па поучна, ама сепак за тепање време. инаку како се смеев прееска со оној чајот, кога ги фати пролив,се тепаат за вецето, Pушен-ќе пуштаммм Hазире, те молам јас прв и Kараман вика Jавувајте се на Hазли, таа болна, уште пролив и фали
Е серијава тука ке те насмее,тука ке те расплаче,но обожавам да си ја гледам последно многу се смеев кога требаше назире силиконите да ги вади а фериде му објаснува на караман зошто било скапо и да и ги извадат па тоа со вентилот .а на денешната епизода заплакав толку беше жална.
Чајот на рабија место да ги оздравее повеке ке ти разболе Вчера вечер фацата на назире кога го пиеше чајо... и ке се степеат кој поправ да влезе во тоалет...
Чајот навистина корисен,без сон ги остави. Се тепаа за едно веце и тоа фаци какви правеа додека пијеа од чајот.
Назли на почетокот многу ме нервираше ама сега ми е многу жал за неа..Никој не заслужува таква болест.. Последната епизода ќе биде смешна ептен ..Караман за првпат ќе го видиме во купачи..Рушен ќе му го заборави куферот и ќе мора да купува летна облека затоа што ќе бидат на островот Сими..