Priroden ciklus ili bese stimulirana, jas treba da pravam iskreno mnogu mi e strav dali ke boli. I nie sme Sistina samo kaj Dimitrov
Природен циклус без стимулации само стоп инекција два дена пред инсеминацијата примив. Не се плаши не боли ич,ништо не осетив буквално. Повеке ме боли пап тест него ли инсеминацијата.
Мене ме кошташе 14 илјади инсеминацијата плус 2илјади инекцијата и плус 5–6 илјади терапија за после инсеминацијата.
Da tolku se faka se vkupno, a uste ova za sledenje na folikuli ti zemaa li pari ili ppsle za inseminacijata samo
Јас бев еднаш само,тоа беше среда и вечерта примив стоп инекција и во петок инсеминацијата ја направивме. И не платив ништо само инсеминацијата си ја платив.
Здраво Супер сум,фала на прашање Ти како си? Направив во петокот ама не ми се јавија за резултатот...најверојатно утре ..ама јас изгледа до утре и ќе добијам..веќе ми е време за добивање
Девојки кралици Да пријавам прва неуспешна инсеминација искрено и очекував чекам да добијам...Да сме живи и здрави продолжуваме со битката
И мене не ми дадоа стоп инекција ми рекоа дека немало потреба да ме боцкаат биле доволно големи фолекулите сами од себе ке прснеле
Здраво девојки да се пријавам и јас се спремам за прва инсеминација со Господ напред да биде се како што треба кај мене и кај сите вас ви посакувам позитивни тестови само позитивни и со верба и се ќе биде во ред.
so sreka ic ne boli ama ic da ne ti strav 2 min procedura, posle samo polezes nekoe vreme. Kade ke ja pravite?
Не се плашам воопшто јас бидејќи претходно правев инсеминации 2 беа негативни реков пауза 1 месец од се и тогаш испадна позитивен тест имам ќерка 3 години сега сакам за второ детенце ,ке ја правам во систина кај др. Ивановски
Инсеминација е скроз безболно, дури и од секс е полесна, уживаш и лежиш ајде пријавете се сите со успешна инсеминација и бременост, да не охрабрите нас кои го одиме овој пат <3
Девојки здраво Сплет на околности без матичен гинеколог сум..ама не можам се приватно да правам и сега сум во потрага по матичен доктор..За Скопје Предложете ми навистина добар гинеколог кој навистина ќе знае да ме упати после неуспешна инсеминација што како понатака а и докторот од њу борн ми рече да проверам амх хормон мислам така се викаше ама ете и за тоа ми треба упат