Искрено целата надеж е во негови раце како ќе каже така,да можевме без нивна помош друго ќе беше ама тоа е
Zdravo devojki sum so vtora inseminacija na 27 juli...do pred nekoj den nikakvi simtomi pred 2 dena custvitelni gradi posebno bradavici i jajnici...termin za ciklus utre a sega kako kafeav iscedok primetiv....dali e vesterkata ili nekoj znak...
Кај секого е различно, кај мене на пример немаше никаков исцедок кога бев бремена, а пред да добијам секогаш неколку денови имам кафеав исцедок. Гредите ме болеа и стомакот како да ќе добијам во секој момент. Кај секоја е различно, можеби ти е имплантациско крварење. Јас тест правев на 16 ден од инсеминацијата.
Мојата втора ја откажа на денот кога беше закажана...само 1 милион добиле после трите месеци со терапија Спермотренд а пред терапијата беше 7милиони... СТРАШНО колкава надеж уби докторот кога рече најдобро да ја откажеме. Ама ајде одиме понатаму посилни,сите
Вчера во 22h примив choriomon две инекции, денес имам болки во долниот дел. Дали е нормално? За првата инсеминација се боцнав со овитреле и ништо не ме болеше
Да се пријавам со прва неуспешна имсеменација. Вие што имате правено на ГАК, после неуспешна што понатаму ? Кога го земавте отпусното писмо? Дали веднаш со др. се договоривте за следна инсеменација? Немав енергија денес од сабајле да отидам да видам што како.
Јас од првата инсеминација зедов отпусно кога ја правев втората, бидејќи не сум од Ск, исто сега планирм трета на Гак па тогаш ќе го земам отпусното за втората. Не знам дали и како би можел некој друг да го земе во мое име, не прашав минатиот пат... Ако знае некоја?
Јас се друго правам кај матичен, тој ме следи и ми дава упат за Гак, таму одам дента за инсеминација. Значи ништо не договарам со докторите таму.
@BellaBibi отпусно после три недели тогаш ми рекоа. Тогаш уствари и плаќаш. Може и друг да го земе во твое име, кај мене сопругот беше.
Jas uste nemam zemeno nitu plateno skros imam zaboraveno na toa a 4 meseci pominaa. Pravat nesto problem da odam ovie dena ili nema vrska?