И 1 милион да има пак има надеж, не го мисли тоа. Опушти се сега и со добра мисла и со Господ напред се’ да биде во ред. А Димитров и мене не ме провери пред инсеминсцијата, до душа пред ниедна инсеминација не ме провери…
здраво на сите да пријавам втора не успешна инсеминација на 15 ден од инсеминација добив точно не знам стварно дали некој друг има какп моите мутации може уште еднаш треба да одам на трансфузиолог MTHFRC677T alel 2 само и <l>. V<R2) двата од оваа мутација дали некој има со ваков случај ? јас пијам метилирана фолна со б 12 од 1000 и аспирин секој ден
Здраво на сите Направив тест на 19ти ден од инсеминација... Искрено на тестот како да гледам втора линија или си замислувам не знам дали е успешна или не ... Ако не добијам ќе повторам за некој ден преку крв и право на гинеколог
Јас гледам втора црта, со лесно Инаку јас денес направив трета инсеминација на Гак, но планирам со две да пуштам документи во фондот. На првата извадиле 3 милиони материјал а на вторава само пола милион. Се надевам поради тоа нема да ми бараат повеќе инсеминации.
Ако ми искочи не успешно,не знам зашто си мислам така и јас ќе поднесам документи во ФОНД со две инсеминации.
I jas gledam vtora linija, povtori go testot povtorno za da vidis dali se zatemnuva linijata, ili napravi beta hcg za da znaes na sto si
На колешка моја со 2 милиона и направија, муабетот ми е дека и со малку, ако треба да биде ќе биде. На колешкава и беше неуспешна инсеминацијата, ама за еден месец остана природно бремена со таков спремограм.
Jas da prijavam na 10ti den od inseminacija napraviv test od krv, beta e 0.5 Znaci bolkive vo gradi, zamor, i site simptomi mi gi pravel vaginalno utrogestanot sto go stavav…
Zdravo zenski denes ja napraviv i 4ta ta insiminacija sega ke brojam denovi a istovremeno podnesov i dokumenti za in vitro se nadevam deka ovaa ke bide uspesna i deka in vitro nema da treba. Vi posakuvam sreka i uspeh na site
Некоја што правела инсеминација на приватно било каде а посебно во ЊуБорн да ми пише лп ако може. Фала ви
Domasen negativen? Najsigurno pocekaj den za dobivanje i bhcg ispitaj. Jas na 14 den negativen imav na den na dobivanje pozitiven plus site simptomi za dobivanje.