Откако има тредс седите ли на инста како претходно (за време зборам) ? Јас како поретко да скролам од порано ...
Ај малце хелп. По грешка стиснав сторињата од инстаграм да ми се споделуваат и на фб. Како да тргнам?
Здраво, да прашам за апликација која работи за преглед на ( unfollowers ) на Инстаграм ? Пробав неколку, заради една и без инстаграм ќе останев. Благодарам однапред
Dali postoi aplikacija da vidam koj mi gleda anonimno story ..mi otvaraat story a ne mi se prijateli na fb..samo brojka dava , mi treba ime I prezime na posetitelive koi mi gi otvaraat story slikite .?! Haaha
Можеш да исклучиш во Story settings. Пример на веќе објавено стори оди на трите точки, најдолу ќе ја најдеш опцијата
Здраво, да не знае некој што означува кога на пример на инстаграм влегувам кај чатовите и на некои од нив се појавува кај сликата како полумесечина? Што означува тоа ?
Тоа значи quet mode, исто како do not disturb опцијата. Сите пораки што ќе ги испратиш на чет ке стигнат, но тие нема да добијат нотификација се додека не ја исклучат опцијата.
Зошто на некои постови на инстаграм имам опција да избришам слика од ставени 2-3+ слики. А на некои немам опција. Е сега на тој еден пост каде што сакам да избришам некоја слика нема горе опција( кантичка) што да направам, а да не избришам цел пост?
Bi trebalo so edit post i slikite da mozes da gi trgnes (koja sakas) ama ne sum sigurna vo sebe Probaj. Jas licno ne stavam nikogas po 2 3 sliki zaedno
Инстаграм во последно време целиот е багиран. Не можат да ги средат основните багови па уште ја лансираа Threads.. Пробај со едит ако успееш.