Само кај мене ли не дава да заследувам? Ми вика action blocked, пријавив... кој знае дали ќе го поправат.
Може да е третото... стално ме заследуваат и отследуваат и јас исто им возвраќам. За нив нема предупредување што во ден заследуваат и отследуваат 5000 души, за мене одма... а дали 10 души во ден ме заследуваат и некои од нив ќе ме отследат. Сега ќе се жалам...
@theowndemon, ова со заследувањево нешто до моево вифи е. Преку вифи не сака да заследува, преку мобилниов интернет сака. А не е слабо, сè друго најнормално си отвора.
Да не корисиш случајно windows phone? Се касни на нив. А ти вратија како review за пријавеното? Да не имаш сменето преференци некои во вифито па што прави проблеми? мани му репорт нека се мачат да ти го поправат.
Пратив и ми вратија само онакво автоматско текстче, што го праќаат на сите кога ќе пишат и на крај нели секако пишува дека можеби ќе ја види некој мојата порака и ќе ми врати поконкретно.
Каков телефон имаш? Андроид систем? Виндоус е оперативен систем за телефони. Јас имам таков и апдејтите каснат со недели ...
вчера на инстаграм 5 пати ми стигна известување за ‘ми се допаѓа’ за една иста слика од една иста особа.Зошто така?
Мене секoгaш ми стигa тaкa. Ќе стиснaм clear нa нoтификaциите и ете јa пaк истaтa ми стигa. Дo сaмaтa aпликaцијa е нaјверoјaтнo.
Апдејт правам редовно ама стори кога сакам да ставам, некогаш не ми дава ништо, ни смајловци, ни новите зафрканции што ги ставија. Од што може да е така, топло ладно ми прави А, со следачиве аман, заследи, отследи секој ден по неколку пати на ден. Како не им здосади незнам. Како не го мрзи еден ист човек следи, отследи и пак следи да прави.