Овие два дена ми излаваше дека сум барала некои личности,но нема врска.Се загржив,и го сменив пасвордот.И сега пак излаваа некои личности дека сум ги барала,а нема врска.Сега го деактивирав и ми пишува нешто null дека ми е username да се логирам и кога пробувам пишува ерор.Знае некој што му е?
Од пред некој ден, првите 3 профила што ти се во suggestions ги дава како последни 3 во search. Многу глупаво направено...
Зошто ги немам тие новите стикери на стори што мрдаат? Направив и апдејт и се. Другарките сите ги имаат кај мене ги нема.
Девојки да ви кажам јас една финта за нас стори со повреме Еден другар ми ја кажа мене Можеби ви е позната ама да си се "пофалам" јас како си се усрамив без да знам И ми ја прати тој на мене прво сликата со срцевата и ми рече почекај сега да видиш за што станува збор и јас ни едно ни две му реков "синаааа" и тој "лелеее немојј!" И јас "е оти де? " ....И туку ми ја праќа сликата... Spoiler: .... А јас не ни посумљав воопшто на вакво нешто
Треба првин да се направи update на инстаграм за да се активира новава опција да покажува кој ти направил скрин од стори?
За да стои цела слика на стори јас најчесто сликата ја праам директно од инста не преку камера... Инаку, читав со над 3000 следачи се зимале парички... KAko?
А ние кои користиме Виндоус и што немаме апдејт од Јануари, ни пак ќе имаме некогаш - ни се важи ова со известувања за scr? Сепак треба да се апдејтира апликацијата за да можи си викам. Логично. Кој знај можеби Виндоус за ништо не чини, сем за мањачење на инстаграм.
Нешто се случува со мојот Инстаграм. Значи кога ќе ставам хаштагови сликата не ми се појавува таму во групите (како и да се викаат). На последниве 2-3 слики тоа ми се случува. Порано само што ќе ја објавев, во истиот момент почнуваа да ми ставаат лајкови и оние кои не ме следат а сега на последниве имам лајкови само од тие кое ми следат. Што е проблемот?
Инстaгрaм секoј месец гo менувa aлгoритaмoт. Мене вo пoследниве три денa ме зaследијa 100 и кусур души, штo не се случилo никoгaш. Некoгaш сoбирaм мнoгу лaјкoви oд хaштaгoви, еве нa пoследнaвa сликa ниту еден, сaмo oд следaчите. Дo сaмиoт инстaгрaм е.
И јас тоа имам забележано, на некои слики по 200 лајка на некои по 20. Инаку можеби и кај тебе не функционираат хаштаговите штом велиш на последната слика дека немаш лајкови. Ова од вчера попладне забележав дека се случува, пред тоа се беше ок.