Дали знаете некои профили на инстаграм со слики од македонски села/планини и посетување на мотели/соби во истите? Ја следам svidovski, ама ме интересира дали постојат и други такви профили. Ептен имам мерак да ги прошетам.
Што значи првото име што се појавува кај лајковите на слики? Пример hellobeautiful and others liked this photo. Зашто баш тој профил се појавува прв?
Ако е на друг профил можи да е бидејќи двајцата го следите, а исто така обично првите луѓе што ги покажува се оние со кои најмногу се допишуваш/праќаш слики/прегледуваш профил/лајкуваш. Тие обично се и први прикажани и во прегледите на стори кај тебе.
Imam edno prasanje Napisav poraka na edna poznata licnost i posle nekoe vreme porakata iscezna, a jas ne ja izbrisav. Dali mozebi taa ja izbrisala porakata
Ако личноста на која си и' пратила порака ја избрише пораката, само на нејзиниот профил ќе ја нема, а кај тебе треба да стои доколку не си ја избришала. Овде се работи за некој технички проблем.
Dobro a dali otkako ednas ke ja izbrise porakata veke nema da i pristignuvaat izvestuvanja koga ke i pisuvam ili nema vrska? I dali e mozno da se otvori poraka a da ne se pokaze "seen"(potocno da nemoze da vidi deka sum otvorila poraka/ili jas da nemozam da vidam dali ja otvorila porakata)?
Не, нема врска тоа. И да ти ја избрише пораката, ќе и' стигнуваат нотификации кога ќе и' пишуваш. За другото не знам, ама мислам дека не е можно.
@Ender Çelebi доколку таа личност те нема заследено, тогаш секоја порака што ќе и' ја напишеш оди во requested. Кога ќе ја отвори пораката таа личност може да ја прочита без да се покаже кај тебе дека ја има прочитано, доколку сака да врати ќе прифати и ќе се направи seen. Ако не се прифати пораката, истата стои 1 месец и потоа се брише. Во твојов случај, се сомневам дека воопшто е прочитана пораката бидејќи е позната личност и секојдневно им стигнуваат многу пораки.
Дали ви се појавуваат сторињата на тие што ви се на мјут? Нели на крајот стоеја, веќе неколку дена нема од никој. да не е некој нов апдејт
Не знам дали сте виделе ваљда е нешто ново по сторињава, дека може текстот да се мрда, како да "игра" лево, десно? Дали знаете како се прави тоа?
Девојки,дали некоја од вас некогаш користела некоја страна за повеќе следачи и лајкови на инстаграм и која страна сте ја користиле? Инаку,од досада направив инстаграм за девојки,па се обидувам да присоберам повеќе следачи и да го користам.Слободно кој сака нека ме заследи girls_lifestyle__
На последната слика ми пишува дека ја лајкнал Х and 1 other, што може да е проблемот? Ако отворам ги има сите кои ја лајкнале, само бројката ја нема.
Зошто понекогаш имам црвена ознака кај close friends и кога ќе кликнам само исчезнува? Дали тоа значи дека некој ме додал/избришал од close friends и само стига известување а секако не можам да видам кој бил?