Знае ли некој како може да се дознае старата лозинка од кога си го направил инста, јас ја заборавив како беше, а сакам да ставам нова и да ја знам
Следи ги чекорите од туторијалот на линкот: https://hr.if-koubou.com/articles/how-to/how-to-recover-your-forgotten-instagram-password.html
Здраво феминки, сакам да направам инстаграм нешто како personal blog или journal, ама немам идеи што да ставам какви слики.
Во последно време доста кочи. И сликите често црни ги прикачува. Не знам што е работата, до апликацијата нешто сигурно...
Здраво феминки, дали на некој во скоро време му се деси привремено да му го заклучат инста профилот? Од вчера не можам да се логирам, а кодот за потврда ми го препраќа на некоја непостоечка е-мејл адреса
Другарка ми и се одјави самото и никако не може да се логира (плус не знае како и било емаил за да го врати со пасворд или преку телефонски број) Па гледам дека и се избриша профилот а она ништо не направи ,не знам зашто и веќе нов профил направи Задолжително да ставите ваше емаил,тел број и да ставите код да не може никој да ви влези.
Здраво, ми треба помош денес ми го хакнаа профилот на инстаграм па ми треба помош ако некој знае како можам јас сега да го хакнам пак. Ви благодарам
Инстаграм профилите ги хакнуваат на оние кои имаа инсталирано програма за да гледаат кој им ги гледа сликите на feed.