Кај мене пак не може слика да се прати. Другарка ми кажа кај неа не можело, сега пробав јас и кај мене не може.
Само јас ли имам проблем што кога ставив стори ми ги дава само првите 5 кои ми го виделе, а другите не ми ги дава? На сторито пише дека имам 320 прегледи а само првите 5 ми ги дава. Anyone?
Да прашам, добив неколку мејла на кои пишува „Sorry to hear you're having trouble logging into Instagram. We can help you get straight back into your account.“ Дали тоа значи дека некој се обидувал да се логира на мојот профил, оти јас сум немала никакви проблеми со логирање досега, лозинката ми е зачувана на телефонот, а од други места не влегувам на инстаграм?
Да, се обидуваат да се логираат кај тебе. Смени одма пасворд и направи да добиваш известување ако некој се обиди пак. Тоа е во settings-security-two factor authentication.
Епа немаш гајле чим си го сменила Сега освен да се некој хакери професионалци, ама да биле до сега ќе направеле нешто.
Имам проблем со локацијата на инста. Секогаш кога сакам да ставам локација кај што е сликата ми дава црна позадина. Преинсталирав, пак исто.
Мене едно време истото ми го правеше, најмалку 5 пати го имав реинсталурано Инстаграм, потоа си се оправи.
На која апликација можеме да видиме кој нас не нé следи, но ние го следиме? За таа ли апликација зборуваш?
Подобро не инсталирај такви апликации, зашто не се безбедни. Многумина имале проблем со инстаграм профилите после користење на такви апликации.
Здраво Дали ви се има случувано некој да ви ја види пораката на инстаграм и потоа времето да се смени како повторно да го отворил разговорот. Мене тоа ми се случува повеќе пати со една личност