Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. mime87

mime87 Популарен член

ама ја претера ти дечкоми мој безобразен еден фати онаму упичку матер па јас страњата твои овде да ги решавам тупак еден колку се трудам све да ти угодам и да биди како што треба толку поќе гфрешам море фаќај онаму упичку матер вчера неможев од кревет да станам па уште со тебе да се расправам пиша една порака се постра а ме праша денес како сум како не ти е страм ѓубре едно ќе видиш денес дали ќе добиеш порака од мене уште една простак еден

2. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Шо е бе со тебе проблемот?!?!?! Зашто си ме направил бе ко ме неќеш а? Трчеш правеш и деца на сите таму и го оставаш така.... Срам те било ѓубре некое!

Редактирам поради тоа што сакам да кажам дека ме боли мојата почитувана мадам мег нозеве кој што мисли за мене, е така!

3. creshicka

creshicka Популарен член

овој денов колку е убав толку е и лош. :@ не ми работи мајкрософт ворд а имам семинарска за пишување, ниту пак пауер поинт за презентацијата. немам ништо научено за колоквиум а камоли за испит. :@ може ли да бидам понервозна??? ај донт тинк соу :@ :@ :@

Gabby26 likes this.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Нема такво животно,такво суштество со кое можам да те споредам ти си една најрасипана и променлива личност што ја познавам...упссс што ја ПОЗНАВАВ ... ти си мртва за мене !!!!!!
    :devil: :devil: :devil: :devil:

И не нема да дозволам со оваа постапка да си го расипам денот!
    Не ме погледнувај повеќе мртва си за мене !

5. blond

blond Популарен член

Боли??? Е па и татко ми го боли, да знаеш.
    Не се твоите најдени на пат, ама не сум ни ЈАС!

Арно си знае татко ми, не ќути на никој, што го натерало преска да си преќути ?!?
    Срамота за вас, двајца мажи да не можете една жена дома да ја контролирате колку збори и што збори и пред кого збори.

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Не е фер! Ке го кренам класот на бунт! Или на 20 некаде далеку или на 23 дома! Не ме интересира. Да знаев ќе одев. За инает ќе одев! Од сите тројца. Можда четворица. Дури и петмина. Ќе одев. Не било според законот! Ма немој молим те. Немат! Немат да попуштам и точка. Крај. Благодарам! :@

7. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

лелле бе, нека иде се у...знаете што!!! :envy: Значи морав ли сега баш да добијам? АААх, значи баксуз невиден сум! а во понеделник бели панталони се спремав да носам :(

8. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Монотон живот, заглавена сум во една глупа и проста држава. Ајде едвај чекам да завршам средно па да бегам факлутет некаде на друго место. Овде не ја бива....... :@

Adi888 likes this.
  9. Jasni4-love

Jasni4-love Истакнат член

Jас имам една другарака и многу е дволичан и неможам да си го кажам мислењето од неа и ми ги пука нервите,а денеска најмногу ме изнервирала.

10. Gabby26

Gabby26 Истакнат член

Aj ti edna a ja DVE ?!?!?! Te svakam najmnogu na svet :)
    [mod-kirilica:1uq19ipj][/mod-kirilica:1uq19ipj]

11. sadangel

sadangel Популарен член

И ти дури сега сваќаш каква личност сум била??? :devil: Занеш шо - ме заболе и за твоето и за мислењето на другите ама ова вака НЕМА да завршии... Се колнам дека НЕМА!!! Немаш интелегенција за да ме надмудриш :P

бтв... Ако видам 4ка на крај ТЕШКО ВАС И НА ЦЕЛ КЛАС :@

12. sugar

sugar Истакнат член

Ааааа више преку глава ми е,крај! Еден ден се супер друг ден.. се знаеме ? :@

13. fighter

fighter Популарен член

Ах да можам сите у .......... да ги отерам!
    Многу ми се собра деновиве, неможам да издржам...ќутам,ќутам....траам, ама ............................................................................................
    Ако, Господ сите не гледа и на сите исто ќе ни суди!

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

абре жено остај ме на мира веќе,коа сакам јас тогаш ќе идам на факултет, и што ако дремам на предавања цел ден? големо фајде од тоа :envy: оди си на работа жити се , хистерична си веќе, иде климактериум иде, чувствувам :!: :devil:

15. Angelche

Angelche Популарен член

Добро бе мамо, лути се не ми збори! ;) ;)

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Значи од кожа ме вадиш!
    Доста ми наредуваш! Не си ми татко, па да морам да те слушам! Не си ти никаков релевантен фактор во мојот живот! И ако ти пречи, ми е гајле, прилагоди се :devil: :swear:

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Подобро да не си ме родила ,да не сум постоела воопшто на овој свет отколку да ми прекаруваш секој ден за тоа дека си останала со татко ми иако не си го сакала поради мене и сестра ми ,ние посреќни ќе бевме сега ако вие бевте разведени. Не сме ние криви за твоите погрешни постапки па сега да го трпиме тоа твое секојдненво психичко малтретирање, ширење негативна енергија ,мрчење ,шизофренички погледи тешки издишки ,незадоволство ,туркање на авторитет и што не друго .
    Да можам да го вратам времето кога бевме мали со сестра ми кога се гушкавме ,плачевме и правевме планови како да ве смириме со тато за да не се разведите сега поинаку би постапила би ви нашла швалер и швалерка за побрзо да се разделите .Ќе беше многу подобро сега. Прегу глава ми дојде веќе .
    Горчина и омраза само тоа остана од чувствата од мене за тебе... :@ :@ :@

18. Ivu4

Ivu4 Истакнат член

Не се нервирајте се ке помине,иако имам и јас многу за пишување нема да пишувам само ќе ви кажам да уживате бидејки ова време никогаш не се враќа и знам дека знаете ;)

19. fighter

fighter Популарен член

Лаеш по комшии, ќе пукнеш од мака.....неможеш да се помириш подобра сум од ќерка ти во секој поглед....епа помири се.Јас не сум и крива што не се снашла во животот затоа што е проста глупава и лоша. Ама за ова денес што си го лаела по комшии ќе ми платиш...ќе видиш.Јас не останувам никому должна....никому, а најмалку тебе!

20. Doozy

Doozy Форумски идол

Да ти се плукнам во времето! Само ако врне утре, пу бе!!!! :swear: