Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Пак? Пак го напрај то?! :@ Сељак! Колку и да пробвиш никогаш ама никогаш нема да си славен затоа што ме имитираш. Јас то не го напрајв сама. Не беше по моја вина. А ти идиоту немој да мислиш дека би одела со тебе затоа што почна да слушаш рок, така да се носиш... И не се мисли бре кренат. Види прво на колку ниско ниво си паднат. Кога ти ја гледам фацата ми се гадит во дуашава. :puke: Џабе ти е се. И на колена да молиш и со секира да се колиш, ме изгуби, назад не ме добиваш. Крај сељаку! :devil: :swear:

2. lovely91

lovely91 Популарен член

Добро не ми се верува како може да постојат толку луѓе без осет,ало,да си присвоиш нешто туѓо и да те нема со денови и да не сакаш да го вратиш..будала и јас кај ти давам втора шанса да ми влегвиш во животов :devil: :@ и то ај да беше некоја ситница.ама не е бре...!

3. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

:devil: :devil: фрчат разочарувања на сите страни.... :devil: :devil: :devil: и мои другарки(ако воопшто сте другарки) можевме уште малку да останиме...затоа што ако тие си отидоа толку рано не мора да значи дека мораме и ние или пак на едната и беше досадно а другата што побрзо дома да си оди... :devil: ...и си се прашувам дали еднаш ќе излезам и после ќе можам да речам СУПЕР СИ ПОМИНАВ НАЈУБАВО...највероватно тој ден е далеку... ;( :devil:

4. marama

marama Форумски идол

Значи со тебе не може мирно да е. Мора да биде по твое и само по твое. Ако не да си легнам во 21 часот, м? До кога ќе се однесуваш ко дете да сум. Сега не ти чинат ни овие двајца. Ако не па најди ми дечко, омажи ме, па после седи си мирна дур станувам на тој по твој вкус кафе да му варам пред работа, па со зготвана чорбичка да го чекам и најдоцна до 22 часот да си легнеме, не за друго ќе треб аво 6 да станам за домакинските оврски да си ги почнам :@

5. sadangel

sadangel Популарен член

и што сега ако немам дечко сите кон сите другари имам чуваства??? :@ :@ :@ Како можеш да знаеш ти јас кој на кој начин го гледам??? :@ :@ :@
    БоЖеее :tmi: |(

6. lunicka

lunicka Форумски идол

Пак си пијан проклет да си :@ :@ :@ :@ :@

7. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Каде беше ти, кога имаше можност да го добиеш она што сега го бараш????? Извини брат али со вакво однесување далеку нема да стигнеш. Мразам исфрустрирани типци, кои се замислуваат дека се нешто посебно. Особено ги мразам оние кои кога се одбиени ми се понашаат. Знаеш и во мојот мозок има копче делит. Ако сакаш само пријателство ок, ако не терај си по патот. И што те боли тебе за моето муле???? Сигурно подобро се покажал од тебе па успеал да ме освои. Ти текнува после година дена дами глумиш фраер???? А јасно и гласно и тогаш ти дадов до знаење дека не сакам ништо со тебе.

8. MacaLove

MacaLove Популарен член

ПРОКЛЕТО ВРЕМЕ, ПРОКЛЕТИ АВТОБУСИ.

Добро бе... се чека ли 2 саати автобус?!
    Се чека ли?!?!?!!?!!!?!?!?

Барем да кажеа дека автобусите по друга рута ќе одат,да не мрзнеме на дождон. :@

ДА ТИ СЕ НАМОЧАМ И ВО АВТОБУСИ,И ДОЖД,И СЕ ПО РЕД :@ :@ :@ :@

9. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

А бре јас сто пати ле ќе излегувам и дома и ќе доваѓам кај тебе, а ти ќе ми речеш закажано, ајт дојди послее. Уффффффффффф е нема веќе! Затвори ако сакаш исто ми се фата. Ќе ги дадам парите кај тебе после 2-3недели. Денес нема. Ајт чао! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ у пм да одиш !

10. mime87

mime87 Популарен член

аман зошто кога една работа се поправа друга се расипва абе никако работите да тргнат никако аман бе ми се бега еднаш од тука далеку далеку можеби и нема да жалам кога тука нема да бидам псс само вместо тапкам уморна сум уморна

11. ljubam

ljubam Популарен член

Значи не ми се верува, ми пишуваш дека не стигнале пари а еднаш не ми одговори како е Мила, колку си ситен во мозокот, плиток, себичноста ќе те изеде, и онака слушам само гнасооти за тебе, да си ги земеш парите да си ги ставиш кај што не треба и да си ги чуваш таму, ако мене ми одземаш и нејзе и одземаш не ми дозволуваш многу работи патам, ама ќе те видам наскоро тебе во мојата позиција, се врти кругот полека, и ја жалам девојка ти, си нашол баш каква што сакаше да ја манипулираш, се надевам дека и нејзе ќе и светне порано или подоцна кој си . А Мила ќе порасне и ќе сфати што и одзема!! Нема да те мразам само ќе те сожалувам! Ќе плачам, ќе се борам, ама ти ветувам дека ќе се однесувам со тебе исто како ти со мене за да сфатиш!

12. EleMental

EleMental Популарен член

Не знам дали воопшто можам да ти бидам бесен на тебе. Не знам дали би можел да ти се изнавикам и да си извадам овие отрови што дозволив да ми се насоберат за такви глупости. Премногу си ми мила, и колку само сакам да те гушнам кога си молчиш на моите критики. АМа и самата знаеш дека сум во право. Не вреди бе тој твој ретард бивши. Си знаеш и ти, ама кога ти се запнале тие чувства, не те пуштаат, или шо е уште подебилски и ти како да уживаш во таа љубовна болка. Тој си продолжил со животот, јас ти стојам нацртан пред тебе, и на толку муабети, лигавења и флертови шо ги маваш, на крај пак ми зборуваш за него, големиот господин. Па дури и не споредуваш. Слична школа, ист знак во хороскоп, не ти знам шо... Ми пука филмот ебаго, а ти не си глупа, си знаеш како те гледам. Па тогаш зошто ми ставаш сол на раниве?!?!?! Пак ќе треба да си ги придушувам чувствата...по кој пат веќе...

13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Зошто не си еднаш маж или доволно храбра девојка за да ми ѕвониш со твојот број а ?!
    Ако ми ѕвониш со скријан барем зборувај нешто а не да ми праќаш звуци и пригушени тонови , барем да се разбериме како луѓе.. ако ти е идејата дами биде морбидно , ја немаш исполнето ! смешно ми е ..и да, недозреано .. :!:

14. lily-prune

lily-prune Истакнат член

не знам дали е до мене или е пак до луѓето ама секаде предизвикувам некој револт или некое делење акл просто човек да не знае како да се понаша спрема сите мислев дека сме овде да помогнеме ама изгледа сум згрешила.толку од мене

15. Theodora

Theodora Популарен член

И како да одам на работа и натаму и да ги гледам во фаца луѓето кои веќе и од црви ми се подолни на еволуциска скала. И какво по ѓаволите соочување, не дека ме плаши туку е губење време и нерви сосема непотребно, како тоа да ќе промени било што - кога ништо нема да биде подобро, полошо секогаш има шанси да биде.

16. lily-prune

lily-prune Истакнат член

не знаев дека постојат луѓе кои сакат да се докажат дека се подобри од сите во секоја смисла па те боцкаат со секој оставен коментар фала што ме просветли дека јас сум глупа секој ден кога станувам трева пасам и ајт без замарање и непотребни коментари

17. L0ve

L0ve Истакнат член

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :@ :@ :@ :@ :@ :@
    неможам повеќе ;( ;( ;( ;(

18. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Кој к*р му еееееееееееееееееееееееееееее?
    Не бил лут, напнат бил. Битно утре да не го барам. Ќе се обидам задутре ај. ЕПА НЕМА :swear:

19. Doozy

Doozy Форумски идол

Добро бе батка, како можеш туку така да ставаш слики од матурантите ?! Па и јавни се уште, кој сака може да ги гледа - приватност 0.00000 %. Бре однесен човек :fubar:

Среќа во несреќа - само мене ме прескокнал од цела генерација :rofl:

20. Angelche

Angelche Популарен член

Нека и се расипе принтерот, нека и се расипе принтерот. :devil: :D
    Не е баш за во Испукајте се, туку за во Желби, честитки и поздрави. Ах.. :D