Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. LadyN

LadyN Истакнат член

ааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@ :swear: Како е можно сите што ми се свиѓаат да се зафатени какоооо? Фино лепо си се залетав јас во него, и оп денес дознавам има девојка :envy:

2. Sephora

Sephora Популарен член

Иди у ку*ац!
    Како јас да сум главниот виновник во ситуацијава. :@

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Пи*ка ви матер на сите до една. :@ Баш тогаш кога имат сегде журки вас не ви се излегвит. Ќе ме викните во последен момент знам, ама јас тогаш не излегвам па макар и на колена да ме молите. Аааааа... :@ :@

esperanca likes this.
  4. velesanka

velesanka Популарен член

глуп фб :@ :@ :@

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Зашто? :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@ :devil:
    Абе маста и ја извадив на играта, и сеа? Ми вика невалиден скор, два пати сте стиснале на копчето, или како и да е. :@ :@

А тој на таа што го има најдобриот скор е 132 000

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@

6. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

:@ :@ :@ :@ :@ :@
    Ми се скурчи веќе знаете, така?? ДА??!!
    Предолго траеше ова, предолго, не се трпите веќе. Доста беше играње мали бебиња. Пораснете!!
    Дотогаш, да не сте се осудиле да ми се обратите. Поубаво ќе ми биде сама, отколку да ве слушам како мрчите!
    БОЖЕЕЕ ЗЕМИ ГИ, ИЛИ СО ВИЛА ДА ДОЈДАМ ДА ТИ ГИ ПОДАДАМ!! |(

7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    ААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. jarec6

jarec6 Популарен член

Колку ти попуштам пак викаш дека сум инат!!!Сакаш инат?а?епа тражили сте гледајте ај у пм

9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Знам дека малку претервам ама морам да се испукам.
    До кога ќе зборвите за таја проклета колааа?!!! :@ Со секира ќе ја кршам! Да и се плукнам на колата! Заради една кола цел живот со лузна и со страв да шетам?! Да дајт Господ никогаш појќе да не ја запалите! Не ја сакам! Ја мразам! Ја мразам! Ја мразам и точка!!
    И шо ви е вас? Да не сум била на терет на овај, да не сум била на терет на онај. Од мајка им на сите. И јас сакам да се прошетам малку. И јас сакам да видам градот како изгледат. Само нека речет дека имат место и одам, не се мислам ни 2 секунди. Пари имам, фала Богу. Колку толку мој се. Ќе одам и крај!! :!: :swear:

10. LadyN

LadyN Истакнат член

Те мразааааааамммм, идиоту без срце... што дека си ми братучед, од денес нема збор да ти прозборам :@ Како бе така ми го маваш кучето крвнички, како бееееееееееееее :swear: Се тресам еве веќе цел саат ради тебе недоквакан еден злобен човек... мрш оди у пичку матер :swear:

11. innablood

innablood Истакнат член

Еј денес сум се изненадила од близок човек.

Не ми се верува.
    Не.
    Никако.

Од тој што не очекуваш ке ти спушти нешто да те здоболи. :( Зарем толку покажувам дека сум ладнокрвна и не заинтересирана, епа затоа си го кркам подебелиот стап.

Како можеш да ми кажеш дека немам чувства а? м?
    - Затоа вечер ке си ја накиснам перницата, ама пред никого друг нема да покажам дека ми е жал и нема ни капка солза да пуштам. За инат, и јас ти замерив за многу работи, па не сум ти кажала :!: .

Чао,пријатно-заминав за Хаваи :*

xxAngelxx likes this.
  12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Рај претворен во пекол, отварање стари рани, откривање на вистината, болка и пак болка...истата...постојано се повторува!! Ќе престане ли некогаш? Ќе дознаам ли кој е во право? Или кој бил во право?
    Не! Знам дека не! Секој си ја брани својата страна, секој го криви другиот...
    Сите сакаат да ме заштитат да не страдам, а всушност го довикуваат моето страдање!
    Ќе доживее ли мир мојата душа? Или ќе ме претворат во робот? Нивни робот кој мисли по нивна желба? Хххммм, илјада прашања, ниту еден одговор... Времето ќе покаже?! Како да не!!
    Сами си ја кроиме судбината. Ама мене таа ми ја скрои!!
    Оди по ѓаволите, ми го упропасти животот засекогаш! Твојата грешка ја плаќаат невини суштества!!

13. Heydi1221

Heydi1221 Истакнат член

Итно ми треба помош !
    Со дечко ми сме веќе 10 месеци заедно а до пред една недела почнав чудно да се чуствувам во врска со него.Бев болна ама тоа не не спречи да комуницираме секој ден иако тој е во Скопје па неможеме да се видиме па да се разочарам нешто.Токму тука е проблемот...како што кажав до пред една недела се беше ОК неможев да издржам а да не го видам во дента да не правеме 24 часа муабет на телофонот со секоа порака ме развеселуваше и неможевме да се разделеме еден со друг и ред други работи како што треба...
    Ама нешто чудно се случува во последно време некако нонстоп се караме и тоа за ситници и кога ќе ми напише се нервирам зошто знам дека или пак ќе се караме или сум уште нервозна од последната караница , иако нашите караници не траат долго ама во дента можеме сто пати да се скараме.Ми смета нешто што ќе каже порано се се средувавме со разбирање сега избувнувам и јас а малку и тој и воопшто не ми дава некое посебно значење ако се јаве или порака ако прате или било што .. не ми е гајле ни кога ќе се видиме едноставно премногу сум ладна или незнам ни јас што да мислам виќе. ААА и најважното кога ми вели дека ме сака се замислувам пред да речам те сакам и јас некако оттешко го велам тоа....
    Стварно да бев разумна баш ќе речев дека не го сакам и да ставам крај амаа не сакам .. премногу е заљубен во мене и се би направил да бидам среќна ама шо е работата со мене :@ Не сакам да го повредам тоа најмалку а поготово да му кажам за ова нема шанси и онака премногу се нервира ненене не сакам ни да помислам да му кажам дајте помош додека е поранооо не сакам да го изгубаммм ама не можам со воа темпо да продолжам :(

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Нема како некој да ти помогне во ова што си го опишала тука.
    Тоа треба ти самата да го одлучиш. Од една страна велиш „не сакам да го загубам“, а од друга страна пак, тешко ти е да кажеш што чувствуваш за него... Тоа што ти е тешко да му кажеш, можеби е бидејќи не баш го чувствуваш истото што и тој, или бидејќи се плашиш да го признаеш.
    Тоа самата најдобро знаеш и можеш да одлучиш.
    Ако во моментот ти се чини дека работите се премногу брзи за тебе, кажи му го. Тоа ти е една од работите што можеш да ги направиш... макар што секогаш тука има ризик :)
    Од друга страна, можеби периодов ти е просто таков. Под стрес да си па затоа така да се чувствуваш. Секој од нас имал таков период. Поминувало време и работите се стабилизирале. Ако по некое време работите не се стабилизираат и понатаму се чувствуваш како сега, значи има некој проблем. Т.е ти едноставно не сакаш да си со човекот, онака како што тој сака со тебе. Па на тебе ќе остане повторно, дали ќе му го кажеш и ќе му ги скратиш маките или ќе продолжите со тоа, тој да те сака и да пробува да се приближите повеќе еден кон друг, а ти да сакаш да се одалечиш.
    Остави некое време според мене работите да се смират. Очигледно си под некакви притисоци.

Pelikuna likes this.
  15. Heydi1221

Heydi1221 Истакнат член

Да и јас мислам дека периодов е премногу бурен за мене зошто и од дома ме гњават нешто за летото појма немам што и не можам да се сконцентрирам ногу убаво.Ќе видам што ќе биде после некое време, ќе оставам да видам дали ќе се подобре ситуацијата, еве утре ќе се видеме конечно после 1 недела па чекам добри резултати...Фала и ќе пишам што како ќе биде се надевам нешто добро..оти почна летото во јули ќе одиме и заедно на одмор и не ми е сеедно кога сум во ваква ситуација а да ја влачкам ситуацијата до тогаш не бива.

zhap4e likes this.
  16. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Оф УПМ се нека оди! Ме разочара цел машки Род!!! Те сакав како брат а ти после толку време другарство ми викаш дека сакаш да имаме нешто и тоа на другарски начин за да не си расипиме Врска!! :@

17. marama

marama Форумски идол

Пукни! Оди веќе во село да не те гледам. :@ :@ :@

18. Sephora

Sephora Популарен член

Јас повеќе другари со вашите имиња немам.
    Избришани сте.
    Втор пат ми го правите истото, втор пат позади грб го правите истото и дознавам од друг во последен момент.
    Немате милост и срце што ми го правите ова пак, а од денес натаму ме немате и мене како другарка.
    Себични ко*илиња!

Фала.
    Ако ништо друго ќе се дружам со психијатар летово, ако не со вас.

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

не ми е јасно како мозе да биде некој толку бездушен -сопственик на работна организација и на вработена која е мајка на две деца-зенското невработена, машкото-студент и мазот технолошки вишок да и врачи отказно решение :^)

за срека што на тоа решение немало потпис и печат, па за два месеци ке се знае дали таа ке продолжи во организацијата да работи-на друга функција или дефитивно ке биде отпуштена

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Фала ти,фала ви ...тоа што го правевме заедно на другите сега мене ми го правиш но јас срце мое ке играм по твое,знам што следи.

Фала ти фала ти девојко што ме нагази а ми беше пријателка,фала ти убавецу за сите лоши зборови.