Идиоту еден имаш 3 мобилни телефони и ни на еден не ми крена вечерва. Е крај готово неможам да те трпам ме избудали. Колку време те нема бе ?! Оваа будалава овде што те чека и што ти звони има срце алоо ?!?! Свесен си или не си ?! Туку да беее на пивофест си. Кој ќе седи на штанд од сабајле до вечер?! Кој ќе го чести цело друштво ?! Ти глуп еден. Ахх бе готово не се нервирам повеќе жими се. Ако ти текни на мене звони јави се од мене ти во блиска иднина повик не очекувај. Ама пак јас будалата "'ќе паднам" на тој повико и одма ќе најдам време да се видиме . Ах глуп женски род.
Лелее ке спобудалаам ! Да ставив пирс на нос и сеа шо..светов пропадна..готово наркоманка сум,ненормална,најголема будала..и незнам шо ГОСПОДЕ ТЕ МОЛАМ ДАЈ МИ ТРПЕНИЕ ПОШТО ЖИМИ СЕ НАЈМИЛО КЕ И СТАВАМ НОЖ ПОД ГРЛО ДАЈ МИ ТРПЕНИЕ САМО ТОА ГО БАРАМ ТЕ МОЛАМ !!!
Дури сум тука за секој и трчам по луѓе, пет пари не даваат. Кога ќе ме снема 2 дена, одма фрчат пораки и телефони. Е*ете си мајката, сеа ќе видите шо можам јас.
ќе почнеш ли да се однесуваш како што треба да се однесува дечко?! преку глава ми е веќе,верувај! ДОКАЖИ ДЕКА САКАШ ДА СУМ ВО ТВОЈОТ ЖИВОТ ИЛИ ОСТАВИ МЕ ДА СИ ОДАМ! те сакам,ама неможам вака да бидам единствената што се труди да ни успее.
ме нервираат луѓе кои в очи те гледаат и сочно те лажат, а знаат дека одамна се откриени нивните дволични-тролични лица!!!!!!
аман веке на левата нога плик, на левата рака т.е. на палецот рана што следува како што тргнало со левата страна... незнам а ти бе аман веке престани да ми казуваш колку ме сакаш, колку ти недостигам и разбери човеку дека дека ти џабе зборуваш јас не те слушам т.е. читам си екс, и немаш право па ми се плеткаш во зивотот досадо една залам, ги искористи и сите шанси и џокери кај мене
мразам што некогаш умеам да мразам . Само секунда но мразам . Сега се мразам себе .... се каам за тоа што неможам да викнам да се карам , мразам што се плашам, од тоа дека ќе се каам сакам да викам ААААААААААААААААААААААа и ништо.... ауууу не се споредувам и неа ја сакам но зашто споредувате? само за глупосто а за тоа што не сакате да видите? што е она повеќе ? не сум љубоморна илчи во оубертет и ајде ќе зборам глупости . Уште ми вели не те познавам Ако ти можеш тоа да го мислиш што е со некој друг... леле пукнав.... и сега немам никој до мене а зашто секогашш цимолам пред други мој проблем ...... !!!!! уште глупа сум била ... уууу леле .... се мразам што немав слобода , што сум прерано зрела , мразам што ќутам зашто???????? не сум неблагодарна не , но само сакв да сум дел од вас... а вие немате никој до вас не ве обвинувам , се обвинувам сама што не видов од мала какви сте и да се навикна.... во секој лош периот вие не сте тука не , вие не ме познавате ...................................................................................................................
Е навистина си ја мразам мајка ми кога е таква!!!! Навистина. И да, се искаравме, се изнарековме се и сешто, ама морав!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не ја поднесувам!!!!!!!!!!!!!!!! И мора да го зголемат бројов на смајлиња, што е ова смао десет???????????? angry, angry, angry, angry!!!
Ваков баксуз како мене ни на Марс немат. Секогас кога ќе седнам на компјутеров морат некоја болест да го фатит, а сега последниот пат ми умре па морав на реанимација да го носам.
Уште ова не го очекував од тебе,ова вечерва што го ми го приреди не знам.И уште ме прашуваш што ми е? е Браво,кретен еден
Многу си ретардиран! Му се закануваш на девојче со фотографии а бивша ти е! Порасни аман порасни! Болен еден! Не се мешај во туѓи животи! Цела е потиштена! Глупак!
Ахх сакам да знам ама не сакам. Сакам да знам што чувствува ама не сакам да знае оти знам така нема да имам потреба да се изјаснам. Сакам ама нема.
пууууу паууууу пуиииииииииии пукам бе,све ќе испукам,да, само стани од спиење господине Гаде ќе видиме марШ