Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. mime87

mime87 Популарен член

не си единствена во 7 сатот заспав и јас поради нерви ;(

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

добредојде во клубот :)

3. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Аааааа глупа една! Кај леташ сега, до вчера знаеш ли кај беше! Боже...детенце :@

4. mysterious

mysterious Популарен член

Нека иде све у пичку матер. Ова по сто пати.

Кај баш сега,СЕГА,најде се да оди надолу,па и ко капаче на сето тоа,еден гаден ПМС у пичку матер,само на јадење ме тера..

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Де само некој нека ме погледне накриво,сам ќе се заебе.

5. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Ме мачи ме мачиииии..
    Епа ме мачи што сум далеку ! Што неможам да си се видам со партнерот, што треба да зборам со него за нашата врска и едноставно го чекам тој ден!
    Ајде нека поминат веќе 2 недели да го видам!
    Али како што издржав 2 месеци, 2 недели се ништо! :)

peperutka20 likes this.
  6. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

ме мачиш бе алоооо!!
    имаш ли ти душа?
    ти значам ли?
    неможам повеќе верувај

7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Кај најдовте баш сега да ми играте кошарка пред зграда, и да ждригате? :@

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Ете си!
    Тука ќе ти кажам тоа што не ти го кажав пред минути, а требаше!
    Знаете што најмногу мразам кај луѓето ? Не знаете. ФАЛБИ!!! Ја ова, ја она .. е сега кога немаш со што ти лично да се пофалиш, си го фалиш детето, тоа е се супер, океј е што се гордееш со своето чедо, АМА ИЗВИНИ ШТО МЕНЕ МЕ ЗАБОЛЕ ЗА ТОА НА КОЈ ФАКУЛТЕТ ЌЕ ИДЕ ЌЕРКА ТИ, КАЈ Е НА ОДМОР, ШТО ПРАВИ АМАН ЖЕНО БОЖЈО, МЕ З-Д-О-Б-О-Л-Е !!!!! МОРА ЛИ СЕКОЈ ПАТ КОГА ОДАМ ВО ПРОДАВНИЦА ДА ГИ СЛУЃАМ ТИЕ ФАЛБИ ЗА ЌЕРКА ТИ, КОЈА ИЗВИНИ ПАТЕМ НЕ Е НИ МАЛКУ СОЦИЈАЛИЗИРАНА И ОСТАВА СМЕШНА СЛИКА КАЈ И ДА ОТИДЕ, А ТИ ЈА ФАЛИШ КО ДА Е АЈНШТАЈН!!!! НЕ МОЖАМ ВИШЕ, СМАЧЕНО МИ Е ОД ТВОИТЕ ФАЛБИ!!!!! :@ :@ :@

9. marama

marama Форумски идол

УМРИ! :@ ;(

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Ратататататататататтатататтатататтататаааауууу...!!! Пукни од љубомора, ти се одмаздив. Пукни немат да ме имаш. Пукни бе пи*ка ти матер, пукнии!! А вие да би, да би... се да би да би... !!! :смајлиштосекрсти: Со жена оро не се играт! Со ѓавол тикви не се садет! Ти цркни! И брат ти со тебе! Од мајка ви, на мајка ви, до мајка ви, пред нејзе, зад нејзе и над нејзе...!! Би ве наредила во ред. Кој најповеќе ми згрешил прв, другите по него. И би викнала: „ Спреми. Нишани. ПУКАААЈ!! “ Пи*ка ви матер ваша. Не остават Катакомба така. Не, не. Тоа што ќе го вети, тоа и ќе го исполни. Ах да беше легално убивањето со пушка би се шетала. :envy: ]:) :swear: :fubar: :!:

11. cuciTo

cuciTo Истакнат член

:devil: :devil: :devil:
    значи претерува брат му веќе :@ :@
    само искористува, се занесува, ко некое девојче е кога се спрема за чаршија сите фармерки ги вади
    и ги остава така, па дури и гаќите :@ :@

само несмеам да му се пожалам на дечко ми оти ќе им направам кавги :x
    :@
    и со тоа женска му немаат осет уште малку и пред гости ќе почнат да се ‘‘маваат‘‘
    ми се гади он нив :puke:

12. julie77

julie77 Форумски идол

Страшна работа! :tmi: Да не постоеше така нареченион сајт ФЕЈСБУК немаше да му ја знаеме на никој трагата кај му е и кај го ќе го одведе! |( Штета и девизана Фали ме усто расчепи се ќе останеше само грст букви, а вака барем има многу важна намена. Да не е ФЕЈСБУКОН ... ќе дојде судниот ден на апокалипсата! :worried: :emo: :|

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Добро, зошто само на мене вакви работи ми се случуваат? Да не сум магнет за вакви глупости, несреќи... ;( Баксуз сум, си го знаев тоа, ама ова сите граници ги преминува.
    Неможам да седам мирна, сакам да отидам некаде и да не се вратам повеќе тука, одвратно е ова чувство што скоро и го имав заборавено.
    Ми се лоши од самата помисла, подобро да не дознаев ништо барем мирна ќе ми беше главата! :@

14. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Едно пред мене..а друго зад меене..аммаааа акооо ке дојдат и моите 5 минути ама ке траат 500000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 години..еее ај да ве видам тогаш :@ Што е ова само озборувањааа.. :@ Глупи..мислите незнам ништоо..ке видите за едно 9 месеци..аа тааа ми моја роднина никаква да не се замара многу многу со мене (знам дека читаш гуско една ) :@

15. Lovely

Lovely Популарен член

ГО мразам понеделникот, и таа пена парти, вечер, со мокра пена и под пената еден куп срчи. Ги мразам простаците што кршеа и тиа што ме бутнаа и ме заковаа за креветот. Заради нив имам 5 конца и едвај се движам :devil: :@ :@ :@

16. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

:@ Фативте девојки и ве снема, кога ви требаше пријателка да ве ислуша секогаш бев тука за вас, а вие???
    Вие вака ми враќате. Запознавте девојки се фативте со нив, а сега вашата другарка веќе не ви е битна, не можете време да одвоите и кафе заедно да испиеме сами или и со вашите девојки,сеедно или толку се строги што не ви дозволуваат да пиете кафе со долгогодишната другарка? :fubar:

Ама ако , тркалцето се врти, дај Боже да ви е убаво со нив, но ако нешто тргне наопаку, не ме барајте повеќе, ја научив лекцијата.... :devil:

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Ауу бабо мориии... доста веќе со тоа Само гола шеташ! Затоа си настината! Боса! Со голИ матки (ова акцентска целост :D ) и гола кичма!
    Аман!

18. fallenangel

fallenangel Популарен член

родители ми се не можам да ги испукам ама сама себе си би си се пукала сигурно ах да имам еден снајпер :swear: :swear: :swear: добро како можат да ми речат како не тие срам да бараш пари за излегување па од кого да побарам |( ама ако ми е кога сум глупава цела плата од 10 000 кога си ја дадов ,немам е*ан денар :( како не вие срам да бидете толку неблагодарни ,ако ништо друго барем пробав да работам еден месец еден , не сум јас стока да трпам некој да ме малтретира и пак да работам ,како јас да не знаев да бидам себична и да си ја потрошев цела плата на себе ,можев со тие пари да отидам на одмор кој вие никогаш досега не сте се потрудиле да ми го овозможите ,вас треба да ви биде срам ;(само ако ме извисите кога ќе дојде за плаќање на партиципација за на факултет ;( да не бев јас немаше и тие пари да ги искористите рационално и не е дека немаше и тогаш и сега пари едноставно не сакате да ми дадете и не морате и не планирам да просам ни да молам ,дома ќе си седам не излегувам ;(

19. Breezy

Breezy Истакнат член

Да, направив грешка.
    Не, не мора цело време да ми го вадиш тоа низ нос!

20. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Ми се смачи се да собирам во мене само за да им угодам и да не ги повредам другите!
    Ми се смачи пред нос да ми се прчат луѓето со нештата кои јас долго време ги посакувам а не можам да ги имам!
    Ми се смачи да ги пропуштам нештата што ги посакувам :!: а можам да ги имам, само заради некој друг!

Трпението ми е при крај, доаѓаат времиња на промена! :@