Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. EleMental

EleMental Популарен член

Ова нема да биде испукување, не не...Ова ќе биде момент на привремено задоволување на мојот...еве да го наречеме БЕС во последен период. Свесна ли си дека уште долго време нема да се составиш? Свесна ли си дека изгледаш патетично со тие постови? Изгледа од се, најмалку свесна си дека нема да стигнеш до мене, макар тоа ме убило. А само јас си знам колку посакувам да беа околностите поинакви. Само јас.

Очигледно помина периодот кога си беше среќна, кога целосно ме игнорираше и без да те предизвикам ми ја лепна со "а што споредуваш ти ЕлеМентал? како можеш ти да се споредуваш со него? Ти никогаш нема да можеш да бидеш ТОЈ"

И сега кога заврши филмот и твојот Витез си фаќа други девојки, си оди на одмор со нив, ти оди по дискотеки, сликај се со секакви шупаци и постирај на фб со надеж дека тој ќе ги види и ќе љубомори. Па и мене ќе ми пишуваш прва после толку месеци демек сум недостигал, па да ти пишам кога ќе дојдам...

Нечемо тако, мала...

Divinebutterfly, LittleDevil and XMaN like this.
  2. calliope

calliope Популарен член

Добро мори смотана една! Па биваше ли толку да си проста, да измешаш 2-3 прости работи и да ме заглавиш за НИШТО?! Па оној татко ти биваше ли со толку шуплив сперматозоид да оплоди уште пошуплива јајце-клетка? Во троен минус да ти беше коефициентот на интелигенција па ке се сеќаваше и ке поврзеше некои работи пред да отвориш уста да излаеш нешто што „другарка ти“ ти го втерала во глава. Па ај да беше нешто комплицирано или барем вистинито па да чукам глава што ме снашло, ама да чукам глава поради твоја мутавост и неспособност да сфатиш и сврзеш неколку прости настани и личности?!
    Оди удави се во ромска WC шоља!

peperutka20 likes this.
  3. Doozy

Doozy Форумски идол

Боже Господе бубачко, можеше ли уште повеќе да се расшлакаш на ѕидот ?! :devil: :devil: :devil:

п.с. Да знаеш со какво задоволство те прецвикав на пола, цревцата ти дојдоа до тоа антените смотанки. А ако ми беше книгата по филозофија при рака, охохо, буба бургер ќе имаше. :D

DAngel and crazyinlove19 like this.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

После 10 јави се, ми требаш итно!
    А, ок било... баш сега, повторно ја прочитав пораката и сфатив. Иначе, ме збуни малце. Можда, пошто беше 4 саат И ТРИНАЕСЕТ МИНУТИ! Знаеш?!? Па, помислив од прва дека ТИ мене ми требаш итно, затоа и треба да те барам. Дури и почна ова поспаниов мозок, што го разбуди да размислува, за што по ѓаволите ми треба човеков хм.
    Уху... поринг ајдијас ин д’ мид’л ов д’ најт :clap: :party: Бравос ти мозоченцуленцуле неуморно |(
    Јас ли сум ментална бе или е до другиве. аман!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Mracna

Mracna Истакнат член

Преку глава ми е од се.

1. Другарки. :puke:

Се договараш се договараш се е ок, па 5 до 12 тие не сакале да даваат пари за бензин ќе најделе некој за да ги носи.... ајде беее многу паметни вие....Ама јас сум крива јас така ве научив... секогаш ве земав, а јас еднаш ќе немам кола и нема мене кој да ме земе....ама ако така ми треба.
    И добро ако имате дечковци не сте во нивна сопственост па ни до продавница да не одите без нив.

2.Брат ми. :!:

Брат ми , од утре друг филм гледаш. Реприза од овој до сега НЕМА НИКОГАШ повоќе да има.

3.Комарци :envy:

Од толку што сум лута и бесна како не се отрувте од мене...ме изедовте и ич гајле си немате.

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Да дојдев на темава пред еден час негде, имаше војна да биде тука од пукање.

Но сега имам да кажам само едно нешто на дотичните кои претходно предизвикаа бурни реакции кај мене (а воедно и нагони на повраќање):
    Патетични сте. Смешни :D Мизерни. Без достоинство. Интелектуална состојба под ниво... бар под моето.
    Ма зошто по ѓаволите воопшто дозволив некогаш да се нервирам поради вас?!
    Ќе ве сметам како мини-прашинка, ќе ве дувнам лесно да отидете далеку ;)
    Забавувајте се додека можете. На вашето сонце, дожд ќе полеам.

7. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Не мора никој да пукам... Ама да можам сама како би се испукалаааааааааааа!!!!!!!!! Зошто мене мора ова да ми се дешаваааааа...??? На 6541984512658 ума сум ! Ќе се извадам ли од кашава веќе еднаш...Нека иде све У ПМ!!!!!!!!!!!

8. Doozy

Doozy Форумски идол

ЛАМЈО една, затвори муцката и оди да си легнеш!!!!!!!!! Како змеј си станата, уште јајце ти фали да снесеш од преждеравање. Свести се дека е срамота во 21ви век да умреш од јадење. :devil:

Hipica likes this.
  9. mecheto

mecheto Истакнат член

Што си морал да и речеш здраво она дошла како да не бе дојде од позади грб и ти рече здраво не туку сигурно ти си ја гледал тоа е повеке од јасно другарка му била како па да не една реченица разговор немам со неа ама за тоа ти имаш :devil: :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

10. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Извини али ако тебе сите ти ќутат, е јас нема!!!
    Нека биде јасно!
    Можеш да викаш на друг колку сакаш и како сакаш да ги понижуваш, ама јас тоа не го дозволувам.
    И кога примети дека ти одврнав на кажаните зборови, не ми се лигави после ама ова, ама она!
    Ти не беше таква, и не биди! Нема секој да те трпи. :fubar:

11. wild.cat

wild.cat Истакнат член

сфати дека пораснав алоооооо!!! не сум повеќе мало девојче па постојано да контролираш кај сум што сум кога се враќам и да ме чекашш..божее..ПОРАСНАВВ!!!!! :@ :@ :@

12. something

something Истакнат член

Веќе претера нели можеш малку да осетиш дека претеруваш,што сум јас тука камен што ништо не чувствува???Изгледа треба да го осетиш моето отсуство и може дури тогаш ќе сватиш дека не можеш без моето присуство...барем се надевам дека е така оти така ти кажуваш.Денес едно правиме план,утре ќе се изнервираш и не важи планот,па јас ли само да вложувам,да давам се од себе и пак ништо да не е признато...епа фала ти нека ти стои.Толку па се правиш рамнодушен како се да е поубаво без мене,нека биде така.Јас ќе си ја плаќам грешката што те ставив пред сите и што се врзав за тебе како слеп за стап!!! :@ :@ :@

13. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Си шетам наоколу, низ жештиниве и сакам да ви зденам метак у чело, онака, чисто рекреативно.

14. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

ааааааааааааааааааааааааааа,цел ден ми одеше супер додека јассс будалата не се сетиввв на една личност што во животот ми нанесе само болка,се сетив на сите работи што ми ги правеше и ми падна многу тешко,аааааааааааааа што е најтрагичното денес бев на воден ден на диета и од колку што се изреволтирав зедов сеггаааа иту јадев тостерки со чоколадооо :devil: ееееееееее ќе си пукламм иту не изедов еднооо 1000000000000 изедов и уште повеќе се изнервирав и ми мана нешто во главата и ги зедов сите работи што ми се од неа и ги исфрливв,и ми олесни барем малце во душатаааа,и сега утре пак на воден денн заради тааа гнасаааааааааааа :devil:
    аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа(ми се викааа)
    Па тука барем некако се изнавикав :worried: :worried: :worried: :worried: :worried: :worried:

15. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Ти дете или си испијанат, или си под некоја непозната дрога, или си за Бардовци, или не знам. :@ Ме пукна. Ова твоево не е нормално. Дај бе чукни ја глата еееј!! :x

16. sadangel

sadangel Популарен член

Значи ова е дефинитивно последен пат јас да се јавувам и да организирам излегување :devil: :devil: :devil: како тоа секогаш нашето дружење доаѓа на последено место???!!! :@ :@ :@
    хаха не си ни човек да ти замери - значи стварно сум алергична на луѓе со низок коефициент на интелегенција :puke:

17. Astrid

Astrid Истакнат член

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Ќе експлодирам. Како може се со исти будали да си имам работа. :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

18. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Свати веќе еднаш засекогаш!НЕСАКАМ..НИТУ МУВАЊЕ НИТУ ВРСКА СО ТЕБЕ ЧОВЕК!!!! :@
    Божее колку е само упорен....Повеќе е напорен :devil:

19. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Добро....Умрев од оваа пуста Горештина...Ми идет кадана со ладна вода да ја наполна и внетре да се фтерам, еј што ча ме најдело да не се можело на рат да се спиет, пак на оној сомон сум му била сумлива зш ми било Џешко, зош мене никваш не ми било туку само ми студелооо :devil: :devil: :devil: :@ :@

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Ејјјј ова ПМС страшна работа е или ќе искршам некој или ќе убијам, а кај ми текна сега некој глупости за јадење :@ :@ :@ аааа знам кој ќе убијам само да го сретнам ]:) ]:)