Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Breezy

Breezy Истакнат член

Немој да зборуваш со мене ако ти е "досадно". Не сум овде да ти бидам занимација.
    И немој да зборуваш со мене кога ти треба услуга. Не сакам да ме искористуваат.
    Оди си, зашто не сакам да ти бидам последна резерва.
    Сакам некој да зборува со мене ако искрено сака. Такви луѓе се вредни за мене.

2. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Смрт за ку***е што расипуваат врски хаах само што се сетив на една што ми правеше кавги , а се правеше негова другарка смрт смрт смрт :@ :@

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Шо ме гледаш бе теле едно? Криво ти е? Па и требит да ти е. И не ме гледај појќе. Немат шо да гледаш. Завршена приказна. :*

4. Faline

Faline Популарен член

Ауууу :@ Никој неможе да те зае*бе така како што можеш сам да го направиш тоа!!! :devil: Една глупа грешкаа што ќе ме кошта многууу!!! :@ Наравоучениее за друг пат... а и мислам времее е даа сменам некои работии :!: но како да се одзае*бам КАКООООО ?!!?!? :doh: кога нема назад ...

5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Храбросттттттттт, храбростттттттттт, каде се скри?????????????? Каде си кога ми требаш????????? Каде, веар, донде?????????????????????
    Најодв е-маил, точна адреса на улица, се што треба е да отворам ворд и да искуцам се што знам, да поплукам по сите нив кои ми го загорчија животот и тоа да го прочита тој што не ми веруваше!!!!!!!!!!
    Ете, само толку!!!! Ама у пм нека фати се, кога храброст нема ни за лек!!!! :@

6. Doozy

Doozy Форумски идол

ОООООО старудијо една, само проблеми правиш, само проблеми!!!!!!!!! :@ :@ :@

Бре, како со магаре да живеам, најозбилно ви кажувам. Ти едно и викаш, она друго прави. Се трудам да разберам, не се школувала, цел живот дома, не работела, не се мешала со луѓе... Ама до толку проста, инаетчика жена, немам запознаено.

Од што е инат магарешки, ќе се отепа по скалите во темница, ама нее, наочари не става - НИКАКО! Гледала она. Шипки гледала, затоа јас во сите јадења наоѓам додатоци од типот на КОСА и кончиња. После не сум јадела, епа ќе вегетирам на житарици со твоето готвење мадам.

Жими се, ми иде да одам и да и се изнадерам убаво. Затоа што е себична, никаква, расипана, затоа што седи дома по цел ден и и е досадно, па сега сака да се кара. А никој, ама баш никој нема право да ја расплакува мајка ми! :devil: :devil: :devil:

Заради мојата цивилизираност и зрелост, ќе се изнадерам тука!!!!!!

7. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Сите машки шо ги бендисвам СЕ ГОЛЕМИ И ИМАТ ЖЕНСКИ !!!!! и никој од нив не ме забележваааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!! не барем на начинот на кој шо сакам јас !!! А сите помали машки врсници ми се глупи и неможам да ги смислам ! И сега пред некој ден ми пиша тој шо го бендивам ...22 години има и има женска и НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТО МИ ПИШИИИИИ ко не кажва ништо конкретно !!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: АМАН!

8. bleff

bleff Истакнат член

аусаухдиуасхфиусдфѕхн Македонска ПОДРШКАаааааа ... да да ќе се надикнам и јас дека некогас е некогаш

9. donna.17

donna.17 Популарен член

Ахх мори и ти некоја другарка си ми била. Ц.ц.ц.ц. какви покварени луѓе шетаат по земјава. Слези Господе вересијава собери ја. Мислиш јас в мозок сум е**на. Не сум мори сестро. Ама ќе дознаам што планираш со него Гуске една. Не ти беше убаво најверната школска ко ти се измува со бифшиот а ?
    Не дека ми е дојдено мене до него сега си имам 100 пати поарен,ама зошто не кажуваш што планираш. Па уште и ги бришиш разговорите од фејсбук. За греф си да ти кажам затоа НИКОГАШ нема да си најдеш некој асолен. Па уште на бифшиот твој преку ФБ му викаш титни на бројов со скријан од брат ми е. Речи ми мене јас ќе титнам имам кредит. Оф леле... Ќе го крка некој јако овај пат. Само ако подразберам нешто

10. firequeenn

firequeenn Популарен член

ќе видиме в година кој е подобар ...дали јас или ти .. ЗА ЕДНА ГОДИНА ЌЕ ТЕ ВИДАМ ТЕЛЕ
    ЕДНО па ќе се израчунаме тогај : :$ :$ ЛУДО СТВОРЕЊЕ СИ ТИ

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Ебати гостите ебати... |( Да не мојт човек на раат да се наспие. Ќе ве избркам и око немат да ми трепнит. Коњи. :devil: :envy:

12. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Абе чоек ЖЕЕЕЕНСССССССССКААААААААА ИМААААААААААШШШШШШШШШШШШШШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    јас треба бе да ти кажам ??????? Кузнај колку години одите бе ќутук еден :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: ШО САКАШ ОД МЕНЕ ????????????????????
    па да сме излезеле после 12 ПА ЦРКНИ БЕ ! така дома на мајка ти !!!!! Свинњо една....Ако си преубав и препаметен и пресекси не значи дека можиш шо сакаш да прајш со сите ! Мршшшшшшшшшшшшшшшшшш!!!! :@ :@ :@

13. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Уфффффффффффффффффффффффффффффффф досадни сте више со тој ваш Лазе
    Нее сфаќате дека замарате?!?!??!?!?!
    Па сега и потомци има дури.
    МРшшшш :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

14. feminamk

feminamk Истакнат член

За нив:абе ајде више ..секоја втора на него се лeпи..додека беше сам никој него познавашее..љубоморни створењаа леј..све да уништитее епа нема..мој е..чао..чао.:*
    За неа: доста го напињаш кокошко ниедна оддамна ти го собирам неми се појавувај пред очи расипана една..нели другарка си ми??за жалење си :|:
    За него: ти свињо мораше внимание да и дадеш??леле многу ме нервираш во последно време..имаш рок 10 да се смениш иначе те оставам без око да ми трепне..мн си си дозволил..брејј...ај прибери се малце..:D :*

15. vaga95

vaga95 Популарен член

шубав еее ааааа срценцее сонцее сакам да сум со него пааа :worried: и се плачии незнам дали имам шанси, предобар е кон мене ама знам и дека сака некоја,заљубен е, блазе си и каква среќа има, шо значи ме гледа само како другарка, ми се плачи пак се разочарав ама несакам да плачам па, шо ако плачам ништо..благодарени на него ги доживеав најубавите денови во мојот живот досега !!! но сепак премногу добро за да потрае :worried: :worried: :worried: ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ;(

16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Поминаа три месеци од последното видување, не те барам, не ти пишам. Ако те сретнам не ти се јавувам...
    Па зошто по ѓаволите ти ме бараш сега?! Ха? Не ме бараше кога ми требаа другарки, кога немав никого, ме бараш сега?? Знаеш дека периодот со тебе и компанија за мене не беше најдобар... Па зошто сега ми се лигавиш??????????????????????????????????
    „ВајтЕјнџел, не сме видени, ајде некој ден кафе да пијаме„
    „Вајт дај ми број, еве ти мој, јас ќе те барам...“
    Ај лигушка една.... Зошто на фемина нема снимач на глас да ви доловам како ми с елигави на чет?!!!!! :@
    Е што мразам такви како неа и нејзините „френдици“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :@ :@ :@
    И, срцка, тоа што ми побара и ми даде број не значи дека ме доби..... Хааа не не, може нема да бидам слободна или пак нема да кренам... М? Се е можно!!
    Не заборавив се поради едно твое лигавење на фб и побарување... Не, не, ВајтЕјнџел на заборава и не простува лесно!!
    А и, Мацо драга, си слушнала за карма?? Кучка е она. Внимавај, кафето со мене може да биде само почеток на....не на одмаздата, јас со прст нема да мрдам, кармата ќе среди место мене! :devil:
    И не, не е тоа злоба, не сум ни злопамтило, само сум од оние кои враќаат мило за драго!!
    На доброто со добро, за лошото со лошо!!

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Леле сега ли ти текна за одморот да кажиш :Сакав сабалје да ти речам да се спремиш и да заминиме! Па кај беше кога те прашвав? Сега е касно,не можам на мојте да му откажвам,сто пати да ги предоговарам! Касниш многу! Или шо,сега ти текна дека сакав малце време за нас,за да сме заедно и да си прајме шо сакаме? Мислеше само сакам да шетам и да трошам пари! А мене не ми треба луксуз,само сакам да сум покрај тебе! Зошто комплицираш? И јас имам и обврски,неможи ко ќе ти текни тебе! :envy: Цело лето џабе планој и се! Се ојде упм! :swear: :swear: Ми се зафркна се,ни се видовме убо ни ништо,лута ти сум!

А вие па кога еднаш ќе разберите дека сакаме да се видиме,неможи да не се гледаме ич,пошто вие така сакате! Сакам да сум со него,нема да ме заприте! Ко ќе најдиме време,ќе си се договориме,и онака немаме многу време да планираме! ГО САКАМ! И се ќе си средам,за се ќе се најди време,ама и за него,нема дека вие неќите да го гледам,јас да не се гледам со него! :@ :@ :@ :@ :envy:

18. blond

blond Популарен член

Што се замислуваш ма ти ? Не си меченцето на кое се исповедувам па да ти се исповедам тебе! Чукни си во глава не три пати туку триста пати!!!
    Кој к*р фактор си ти тебе да ти кажувам ЗОШТО ќе е машина за садови а не за алишта.
    Проста раја бре.
    Овој последниов да можев да го насочам накај тебе :devil: :@
    :doh:

Sanji4ka21 likes this.
  19. unhappyy

unhappyy Истакнат член

еЕЕ овие само за моите сакани батучетки :devil: :@

WhiteButterFly5 likes this.
  20. yawn

yawn Истакнат член

Ноќва ако неможам да заспијам (ко синоќа) од фраери и фраерки со мотори и слични бучни направи ќе се трансформирам во гига мега супержена и има сите да ги смачкам еве вака;
    :devil: :@
    Па ќе ми биде вака мирно и ќе си посматрам

Хелоу,Лас Вегас 8)
    упс,Гевгелија де :envy:

Attached Files: