Кој џаол ме тераше да го стегнам проклетото бољче?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Фино си велев дека не знам да се стегам, зошто проклетиот инат во мене сакаше да проба дали стварно не знам????????? Е сега нек ми стојт на мене колкава црвена точка ко дрога в лице да сум редела!!!! Ако така ми требит... Ама сакам да ја немамммммммммммммммммм!!!!!!!! Сакам да ја исчистам беееее, грда ееееееее!!!!!! Не можам ни да се фотнам, ни да излезам без пудра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ауу денеска ти е името и сите ги прибра кај тој дечко ти само мене не ма!!!! А колку само бевме блиски пред да се фанеш со овој сељаков...дури и влечкалово си го викнала а мене не...ако ако си знам јас за друг пат....
значи стварно претеруваааааааааааа леле немате појма колку го замразив, само морам да си ќутам го мразаммммммммм, го мразамммм се негово, се другите борчат ......... уфффффффффффф за него само само ме смирува помислата дека ќе го трпам уште 15 дена после нема толку да го гледам, куртул од него
Овој глуп,глуп,глуп,НАЈГЛУП телефон. Што земаш бе кредит при едно обично исклучување? Нормален ли си? Јас не сум банка па само кредит да ставам,будало една.
Зошто бе само гзолижачите положија на испитот. Јас што одговорив се и од материјалот и надвор од него ми вика мрднатата ’’Вие сте одлична колешке ке бидете одличен стручњак бидејки сакам со Вас повторно да дебатирам ке дојдете пак другата сесија.‘‘ А цело време не кажав ни едно мислење различно од нејзиното, ни во еден момент не се направив паметна. Такво ни е општеството, ги врака учените луѓе назад а ги пушта гзолижачите напред. На испит зборевме за новата Ешерихија Коли. Професорката-Ако е толку едноставно создавањето на штетни и отпорни бактерии, дали ти би можела да произведеш нов вид бактерија во наши услови ? Ова прашање откако ме бутна на испит на излегување на врата ми го постави. Ми доаѓаше да и кажам ’’Да професорке спремна сум да произведам било каква смртоносна бактерија која ке делува исклучиво на вас.’’’ Ама реков ’’Моите размислувања ги насочувам кон помагање на човештвото, јас веке размислувам како да создадам лек професорке’’
Веке ги претера границите..раправајсе со мажот ти,но он ти ќути,и ајде на мене иснтури се,заради едно убетче на увото напрај толкава драма..ЕеееЕЕЕЕЕЕ НЕМАТ Најискрено уште една навреда од типот ѓубре,ненормална.и зошто ти е животот..да знајш драга мајко СИ ГИ СОБИРАМ ПАРТАЛИТЕ И НЕ МЕ ГЛЕДАШ ПОЈКЕ НИКОГАШ ВО ТВОЈОТ ПОСРАН ЖИВОТ
Деген.дебил,стока,ненормалееен... како сакам да те истепам така убаво СРАМ ДА ТИ Е БЕ СРАМ!!!!! :МРШ!!!!!!!!!! devil:
Зашто девојко едноставно не изчезнеш?! Зар не свакаш колку ми идеше по нервиве ? тој да те сака толку колку што си мислиш ти , немаше јас да постојам сите овие години во неговиот живот. џабе го тераш да ми пише такви грди пораки , ко после тоа да нема да се јави да ми се извини и да ми каже дека морал ради тебе тоа да го направи. Ај ма седи си у тоа дуканот твој и продавај си , и изчезни од мојов живот да не те глеам . Ај МРШ!!!
Одјебете,не знам зошто сте ме напраиле пред толку години кога сега не берите гајле за тоа како се чуствувам сега јас,сама,дома чекајки да се јавите.Вие ли сте родители бре?Вие ли?не заслужувате да ве наречам мамо,тато.Не заслужувате деца да имате.Не заслужувате да ве сакам.НЕ .!. Гет лост
Ееееееее готооо сеа се изнервиравввв Јас доека си дремам на фемина ми заврши епизодата а шо е шо е и викав на мама да побрзаме дома да ја фанам од почеток и си зааседнав на фемина и отиде се
До мојата бивша другарка, што всушносст никогаш не беше тоа. Камо да имам прилика да ти кажам се во лице, ама ти тактизираш и не доаѓаш да се соочиш со мене. Биди еднаш во живот паметна колку што сакаш светот да мисли дека си, и АМАН не ме оговарај пред МОИ другарки, што мислиш бре, нема да ми кажат? И како си паднала на нивните провоцирања, страшна си. И уште нешто. ТЕ ЗАБОРАВИВ ЗАТОА ШТО ЗАСЛУЖУВАШ ДА БИДЕШ ЗАБОРАВЕНА, не поради причините кои си ги навела. Не верувам дека ке сретнам порасипано суштество од тебе, секоја клетка ти е злобна. Наместо да ми кажеш фала и да го вратиш филмот малце, ти продолжи така. Не за џабе имам уште милион истомисленици. Би те прашала и Како е чувството сите да те мразат? Свесна ли си?????? Или не бе, ти секогаш ке се сметаш за ангел. Пу!
Не можам и не можам да научам ќе си пукнам, едноставно немам мотивација упм овај факултет ми го скрати животов
Добро бе ќе ти биде тебе некогаш доволно добро нешто што ЈАС ќе го направам? А?! Кратко било! Па нека биде, млада сум, ме личи. Тебе не би те личело! Ти реков, да даде оној горе (да не му го спомнувам нели името непотребно) никогаш да не ме видиш како го носам. Уф! Толку те мразам во вакви моменти!
Неможам веќе ме болат, не знам што ме боли, забот, забите, жлебинте.Ќе пукнам стварно аман веќе од моите осетливи заби, ништо не помага...цел ден одвај јадев гладна сум, а ме боли кога џвакам Многу многу ме боли...при целата паника и стрес за утре и ова ли да ме мачи.Ќе пукнам, нема ни да се наспијам.