Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

леле овие мои родители
    ако не побегнам дома незнам
    а мајка ми е :@ :devil: -немој ваму да одиш, немој таму да одиш, вака се случува, така се случува
    АМАН ВЕКЕ не сум дете Мамо, девојка сум т.е. веке зена сум на глава ми се качуваш, дај олади малку
    од дома проблемите се на мене ми ги истура нервозите НЕ Е ФЕР :envy: :devil: :@
    мислам дека е КРАЈНО време да побарам помош, туку да и заказам разговор на мамичка со една личност да се олесни малку, и да не ме замара, а тоа ке биде наскоро, оти се чуствувам ко некој да ме дави, НЕ МОЗАМ ВЕКЕ, младоста ке ми помине а јас не мозам да узивам во неа од родителите, особено мамичка :worried: што е најлошо истото однесување е и со татко ми и со брат ми, барање по 100 пати кога мсе излезени, а казуваме каде одиме, ама ова веке не се поднесува :!:

2. esperanca

esperanca Популарен член

Да им се плукнам на глава и на комшиите што ги имам. :@
    Толку бре ненаситни луѓе никаде не сум видела. :x
    Се им е малку. Се рашириле како се да е нивно.
    Да можат и куќата и дворот ќе ти го земат.
    Среќа што не можат, инаку кај ќе ни е крајот од такви грабатори.
    :x :x :x

3. CupCake

CupCake Истакнат член

Јас,јас,јас..мене,моето!
    По ѓаволите,преку глава ми е од фалбаџики и самосожалувачки личности. :@

4. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Твојот коефициент на интелегенција е еднаков на температурата на северниот пол :devil: :devil: :@ :@ ГЛУПАКУУУУУУУУУ! !!!!!! !!
    у три лепе пи*ке материне :devil:

5. blond

blond Популарен член

Ееееее жено луда си, жими задникот со хемороиди на баба ми, не си на место.
    Вторник, среда, четврток - ручек пржен компир, во сабота пак исто ме чека. Ако е тоа ручек јас сум Лепа Брена.
    Ти благодарам на досегашната помош за ручекот, доста се фалиш како ти готвиш дома, зошто ако сите беа такви готвачки како тебе, сите земјоделци ќе живееја од производство на компир :D

И како можеше да го потрошиш прашокот за перење на Ј? Не читаш дека е БЕБЕШКИ ?!?
    Па и ми велиш како тоа нема прашок?!? Испарил, нели ? :rofl: Или го украла комшивката ?

Не бе, јас сум го потрошила, 1 кг прашок за 5 перења. Ахам, да :fubar: |(

thelittle17 likes this.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Оф лелееее што ми требаше сега ова да го слушнам :@ Никогаш не сум мразела некого, ама мислам дека штотуку почнав :@ Не ми се верува ejjjjjjjjjj :@ Сите планови ми ги поремети, гуска :@ :@ :@

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Ќе збрлавам ако треба да седам уште малку сама!!!!! :@ Ах, се научив со луѓе цело време и сега не можааааааааам, ми треба друштво :@ Ај упм и предавања и факултети и се, станувам осамена и несоцијализирана. :devil:

8. srcka55

srcka55 Истакнат член

преку глава ми е од жалењетоооооо :@ нема пари па нема пари...па што му правиш на платата жено божја???????? не можам да ја разберам значи,ја јависе да чуеш како е што е,таа пари па пари....абе ексик и тие парите веќе...!!! да не бев на факс ко ќе си најдев некое работиче така,па да можам да уживам во парите шо ќе си ги земам....барем ќе знам сама сум ги заработила....
    и пак сама.....барем цимерче да имав бе...у пм...едно кафе во денот ќе имаш со кој да го испиеш.....а вака ќе си пукниш од досада!!!!!..............абе само нервози :( :( :( :( :( :( :(

9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Нема да се жалам туку само ке речам ФАК ОФ.

10. Downy

Downy Истакнат член

Значи бабиве по автобусите во вторник и петок ја поминаа секоја граница :@
    кај им е бесплатно па уше се понашаат ко да се нивни автобусите... |(

Ситуација од пред некој ден: Парадизо (шо би рекол еден мој школски :) ) во автобус... г*с преку глава.. гужва ненормална... стојам јас .. стои и цела младина ... седи една баба на единечните седишта а позади неа другарка и исто БАБА седи на дупли седишта и тоа на две !!!! седнала госпоЖата измеѓу за да може нАли да си прави муабет за ПИПЕРКИ со дотичната баба пред неа |( и ич ама ич мува не ја лази дали некој сака на пример да седне и да се одмори .... на крај еден чичко убаво и се развика и замислете се правеше дека не приметила.... се занела во муабетот за ПИПЕРКИ !! :@

Втора ситуација: влагам јас во новиве двокатни шо се и си седнав онака фино пошо празен автобус 2-3 ца дали имаше... и само некој ме фаќа за рака .. се вртам и покрај цело сивило ми дречи ЦИКЛАМА кармин и една постара женичка ми вика : "Сине овде е за инвалиди премести си се бидејки ако влезе некој ќе треба да станеш...ене гледај има сликичка онде..." и мене ме фати збунка си викам дај ќе станам и си се преместив.. после некое време слушање на разговорот кој го водеше госпоЖава со една девојка сватив дека е решена да воведе мир и ред во автобусот проповедајки за тоа каде треба а каде нетреба да се седи.. од која врата треба да се влага а од која да се излага.... :^) (нели дека нови автобусиве па интересно и е) да и видите израз на фацата кога почна да се дешава општ хаос во автобусот .. проба на неколку да им каже дека не треба да седат таму али виде дека не иде па се откажа... битно цело време имаше еден ваков израз :sweat:

ШТО Е СО БАБИВЕ ?!?

11. crazylady

crazylady Форумски идол

Не можам и не можам да ја поднесам секој ден истото . :devil: :devil: :@ :@

12. RoseMarie

RoseMarie Истакнат член

Толку ме нервира па уште се прави силен..море кога ке му ја лупнам еднна јојј.господ во пижами ке го види!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!мрзу те нејку више да те гледам!!!Ете кажав се испукав па виѓе пи*** нека иде

13. srcka55

srcka55 Истакнат член

кажи која ќе ја тепаме :@

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Леле готово ќе умрам со овие бубачките! :@ Испуштив една голема и сега нема спиење дури не ја најдам...Иииии грозни работи значи! НЕ можам да ги поднесам! СЕ качив сеа на столче и дури не ја видам не мрдам!Седам со пипсот в раце! Леле ќе се селам на Марс веќе!!! Аааахххх ја убив! Цркни гадетино!!! Ама па и учебниците ги испрскав,им е... матер :sweat: лелееееееееееееееее дај Боже ни една да не остани!!! Да не можи да спие чоек! ГИ МРАЗАААААААААААААААААААМ АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

15. Hiii

Hiii Популарен член

ААААААААААААААА :@ :@ Подобро кози да пасам него да се побркувам од учење :@ Жими се ке се убијам ако не ми пишат 5 :@ Главата не знам кај ми е векее :headbang: :headbang:

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Комшија бе, имај усул малку! :@ :@ :@ Прекини да бушиш, човек неможе прозор да си отвори! :devil:

17. Zaspana

Zaspana Истакнат член

Ајт све УПМ !

18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Ме нервира гласот што ми одекнува во мозок! АМАН ВЕЌЕ АМАН !
    ШТО АКО СУМ ПОГЛЕДНАЛА БРЕ? ЧОВЕК СУМ! СУМ СЕ РОДИЛА СО ОЧИ, А ОЧИТЕ СЕ ЗА ГЛЕДАЊЕ! ТОА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА СУМ УБИЛА ЧОВЕК! НИТИ МИ СЕ ДОПАЃА, НИТИ СУМ ПОГЛЕДНАЛА НЕКОЈ НА ДРУГ НА ТОЈ НАЧИН!

:@ :@ :@

АКО ИМАМ ВТОРО ЈАС, МОЖЕ ДА СЕ ГОНИ ВО ТРИ ПИ*КЕ МАТЕРИНЕ, МИ СЕ ЗДОСАДИ ОД ТОА ДА СЛУШАМ КАКО НЕКОЈ ГЛАС МИ ВИКА НЕШТО ШТО НЕ ПОСТОИ!

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

И после сме биле добра држава и добар народ КАКО НЕ !!!
    :fubar: :fubar: :swear: :swear:

Воспитувач во средношколски интернат обљубил две 15 - годишни ученички

http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=80481

crazylady likes this.
  20. Victorya

Victorya Популарен член

Можиш комотно да одиш у пм или у ку*ац, сеедно!