Леле само ако дознаам кој е виновникот.. Ќе го убијам!! Како куфер ќе лета од станот!! Само ако уште еднаш некој се осуди да ми го исклучи бојлерот..ТРЕТА СВЕТСКА ЌЕ НАПРАВАМ! Покварени ѓубриња!!
Леле, бе, еве ја пак, еј! Неписмена! Абе кој се не завршил, еј! Па не можеш да се разбереш, ти едно ја прашуваш, таа на десетто тера. Не за друго, туку не знае. Леле само кога ќе се сетам на тие банални грешки, леле! Прво и прво основи нема од писменост а се прави некој експерт. Не знае каде стои В, а каде Ф. Голтање букви. Не знае што е глагол, а што именка Пола саат те убедува - стар Египет втор милениум од наша ера? Па таа потполно изгубила осет и за времето и за просторот Не знае човек дали да плаче или да се смее, дали да ги жали или да ги мрази таквите како неа. И на сите истото им го прави Кај ја сретнав, ми се упропасти денов! Онаа пак се најде да ја брани, иста како неа Врски бе
Аууу богати, се изнервирав. Па така убав беше контрастот и комбинацијата на плаво-розеви моменти, кога ќе оставам коментар. Па то личноќа цветаше од секое, дур и штуро мое мислење. Сега она зеленоно ќе те оќори мислиш, скрева пажња јеботе. А до розевото, здравје, ќе стигнам за некои 5-60 години од Панада ќе ви праќам срдечни поздрави, радости и честитки. Па не личи дееее.
Ма неможам повеќе прво и основно се нервирам ! Така одеднаш ме фаќа нервоза, после тоа се нервирам работа немам ми се оде на работа ми требаат пари а работа нема очајно ми треба работа да излезам од дома да не седам и да не мислам само на глупости...друго сакам да се мажам нема со кој, тој шо го имам ако се земиме нема кај да живееме, тој еден друг се има само памет нема е како ќе не биде не сум материјалист ама неможам вака секогаш кога ми кажуват оваа се омажил овој се оженил мене некако ме фаќа нервоза ужасно ми е сакам нешто да ми се случува во животот многу ми е монотоно ! Чувстввам бес а незнам зошто?!
Ама, глупачо една, ти мислеш јас ќе ти траам, како другите што го прават тоа. Е,нема. Која си ти мене да ме вреѓаш,а? Која си ти нас да не’ омаловажуваш и да мислеш дека сме сите под тебе? Епа, да знаеш дека пола клас не ти мисле добро ма, а останатата половина ти се или ’ другарки‘ или газолижачи како тебе. Не ми дигај нервите. Не летај многу високо, да не си скршеш главата кога ќе треснеш на бетонот. Глупача една, најдела си ме тука најмала и најслаба од сите па ќе ме заебаваш. Ама, знам да те спуштам со зборови, ма. Ти ме вреѓаш, ама јас тебе дупло повеќе. Сите услуги што сум ти ги направила ги заборави, се’ . Ама, ти и таа до тебе од сега за мене не постоете.
Значи стварно нема логика однесувањето на некои луѓе Па добро со кое лице кажуваш како си ти во тешка финансиска ситуација додека носиш на себе најк трењерки, возиш кола, одиш редновно на зимовање и летовање надвор од Македонија - А од каде тие пари од небо ли ти паднаа или доби на лото??? Значи од кукавици и луѓе кои само шират негативна енергија преку ....
До кај ќе ти оди егоизмот алооо?! 2 е*ени раскажани состави по англиски за тебе на кантар се потешки од сите овие години поминати заедно?! Барем ти да си ги напишеше и да ти ги заборавев ајде да се лутиш Да имав храброст ќе ти кажев само grow up, навикни се веќе еднаш дека нема се секогаш да добиваш на златен послужавник, и добро, ако сакашсекогаш остани си таква, продолжи да му се караш на сите за секоја ситница што ќе заборават да ти ја завршат. За тебе си е. Ти мене сега ми требаш, ама гајле ти е додека потрчкото ти оди по г*зот и без проблем ме оставаш сама. Ама don't forget, what goes around-comes around. Ќе си осетиш и на твоја кожа се ова.
да не си поверуваш само што ке пишував на темава испукај се оворам (кафе муабети)и маусот поинтерот дирекно на темата испукајте се како да знаеше дека ми е потребна темава лелеле повеќе ништо не ме чуди за овие луѓе да не навредвам белоглав и црноглави мршојади, е денес црноглавиот мршојад беше всушност од синоќа си ја започна за денес салам да се испукаме а ке следи и допрва,замисли да си дојдеш на работа и да зачекаш шоли со кафе чаши , кога некој имал време да се кафосва има време и да си исчисти кај што ке растури па луге мои ,па синоќа не собра дома (затоа што му требала колата) аааааааааааааааааааааааааа па прав од цигари каде пто ке стигнела тресела па добро бе жено ти немаш ни основна култура до кај сакаш оди со другите јас ти ја покажав границата
Се изнервирав бе луѓе скренувам по дома работа ми треба пари ми требаат ми треба времето некаде да го трошам а не јас дома дремам како млада невеста дајте работа бе народе ке полудиме вака више преку глава ми е од безработие
Hе се испукувам јас, туку десната рака ќе пукне кај и да е ми потече ко новогодишен балон не знам од што брејјј, ко кебапи од лаки ми се прстите
ааааа,моравте баш вечерва да се собирате да пиете ...господе божее,а јас па со душа чекав да дојде петок,да испаднам,да го видам,а вие ми викате кај некој си да сум одела да пијам и + знаете дека не сум по пиењето и шо ќе правам ќе ве гледам како забегувате,кобожем немам попаметна работа ...уффф,а колку само сакав да го видам и пак ќе треба да чекам до другиот викенд(и тогаш ако го видам уопште)
И после зошто сум се лутела,зошто сум плачела...зошто ова,зошто она,Имаше шанси да се поправиш.Секоја чест на криењето,дури и Интерпол не може да те најде смрдеж еден глупав.Не вредиш ни за 5 пари.Ах мори глупачо кај гледаш?се уништуваш самата себеси
Гостивар било далеку?! Како да не е. Штом Македонија за 6 часа можеш да стигнеш од едниот на другит крај тогаш не е далеку. Се нервирам вака кога ми прават . Уффффффффф! Ме нервираш!
значи неможе сите да имаат проблеми и да не им оди се на нив!! на мене нешто не ми оди од рака и не ми е се путер па не плачам на обично викање од моите! и мене моите ми викаат не ме пуштаат секогаш, не ми даваат колку што ќе побарам, па што, родителска имаше и помина и моите не се задоволни секогаш, па што?!?!?!?! родители ништо не правте со тие казни!! не ми се јасни некои родители навистина, пуштете ги децата да живеат во најубавите денови, не очекувајте дека тие ќе бидат совршени и дека ако им земете телефон дека они одма од 2 ќе поправат на 5 математика не стварно не сваќам!!!!