МА ДА ТИ Е*** ДЕНОТ ДА ТИ Е *** ! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ајде ма си ми потребала.Жити другарката! НОСИ СЕ И ТИ И ТВОЕТО ГАДНО ОДНЕСУВАЊЕ.САКАЛА ОД ДЕНЕС ОТВОРЕН ТИП ДА БИДЕ СО СИТЕ ДА СЕ ДРУЖИ,ДО ВЧЕРА НЕ САКАШЕ ДА ИЗЛЕГУВА ОД ДОМА СЕА КЕ МИ СЕ ПРАВИ ПАМЕТНА.ЗАБОРАВАШ ВРЕДНИ РАБОТИ КОИ НЕКОЈ ГИ ПРАВЕЛ ЗА ТЕБЕ.ДЕЧКО ТИ ТЕ ИЗНЕВЕРУВАШЕ СО ДРУГА ВО ИСТ ДЕН ВЕ ВРТЕШЕ И ДВЕТЕ,ДА НЕ ДОЗНАЕВ ЈАС ШТО Е РАБОТАТА ЌЕ СИ БЕШЕ САМО ОБИЧНА РЕЗЕРВА....
Spoiler ППППППППППППППППППП ППППППППП ПППППППППППППППППППППП ПППППППППАААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА АААААААААААААААА ААААААААААААААААУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!! РРРРРРРРРАТАТАТАТАТАТАТА ТТААТТАТАТААААААААААААААА ААААААААААА!! Се изнапукав, овај, испукав.
Татооо, татоооо беее чипсот за денес го барам!!!!!!!!!!!!!! Шујкур побарав нешто во стомаков да фрлам тебе те нема со саатиии!!!!!!!!! Ко Багдат да се продавницине!!!! Бокс те чекат на врата, Цеки ми е сведок!!!!!!!!
Преку к*р ми е од цмиздрење за не реални работи или за проблеми кои сами лично си ги ствараме, потоа бараме сожалување од околината, кукаме, наместо да бидеме самокритични и да си ја побараме вината во себе! Преку к*р ми е од цмиздрење за глупости, за скршен нокт, или за расшлакана маскара. GET a LIFE! Некој има реални проблеми и несреќи!!! Ебате тоа неблагодарниот народ!
Деца, WTF ви е бе? Еден ден сте најдобри другарки, друг ден се пукате меѓу себе, се оговарате, се колите... Е*ати другарството. Гледам и на форумов многу ,,сестринства,, се растурија.
Јас го чекам да ми се јави да ми рече да се спремам да одам кај него а тој ми вика ај утре дојди денес ме боли глава. Па нека те боли!!!! Цел ден се надевам дека ќе се видевме денес а тој заеба.
Како да сменам некоја особина која ми е запишана во гените?!? Зошто мора во мене да препознавам нешто што најмногу го мразам кај другите??!? Не можам да се поднесам!
Има некои луѓе без да кажат нешто, умеаат да изнервираат човек ! ТИ СИ ЕДНА ОД ТИЕ ЛИЧНОСТИ !!! МА МРШ НЕЈКАМ ДА ТЕ ВИДАМ...... газеш ми по нервири ејјјј мрш мрш АААААААААААААА
Знаеш што?Многу голем кретен си,многуу!Јас секогаш можам да најдам време за тебе,ти за мене никогаш..Многу ти попуштам јас, ти тоа го искорустуваш..Ама од сега па понатака како ти со мене така и јас со тебе.Нема веќе да ти ќутам и да праам будала од себе!
Пак јадев од толку што ми е голема желбата за јадење штом замине полноќ ( ) дури почнав и луто да јадам, А НИКОГАШ НЕ ЈАДАМ! Ми гори сега се, лицето ми е многу жешко, смрчам, и се вцрвенав Пак да јадеш киму, убаво ти се направи
Ти ме направи најголемата глупачка на светов. Ама ако така ми треба кога ти попуштам и кога за се и сешто те молам. До кога ќе ги слушаш другите море еј.... Не ме регистрираш ни 2% а јас те сакам ко луда. Па ме советуваат муабет да направам со тебе да го решиме проблемот еднаш засекогаш. Со кого да правам муабет со тебе ?! ?! ?! То ти е исто ко со пи*кава да си зборувам. Идиоту еден недораснат
Сега те боли а Те боли што ме нема повеке во твојот живот и се правиш луд зошто е тоа така? Кога реков крај знај дека е навистина крај,и не се осмелувај да ме бараш повеке бидејки залудно е што се трудиш.На твоите зборови повеке не пагам и не сакам да го загубам Г Ајде сега молим те лепо замини си од мојот живот.Зошто ти сакаше така,тоа и ке го добиеш