Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Што беа земјотреси, 3 по ред во рок од пола саат? ]:)
    Е мамето ваше тектонско, не туку ме потресувајте, да ти е*ам и 2012 и 21 декември сосе него!

Ќе дојде крај на свет јас уште спортска не сум фатила !!!!!!!! :devil:

2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Незнам дали сум јас толку себична,но навистина неможам и несакам да давам облека на другарки.Не сакам да делам ништо што е мое! Значи не сакам да зимам,ни да давам на другарки!
    Но,еете наивна и неможев и незнаев како да ја одбијам и ја дадов мојата омилена марама.И не и текна да ми ја врати.Значи 1 месец после тоа и ја побарав и ми вика: Абе имам трагична вест,незнам каде ми е,незнам кај сум ја ставила :o
    Знали ем си услужен,даваш.Носи 1 месец туѓо и на крај да ти каже,незнам каде е ?! :fubar:

Ке си пукнам со овој мој проблем за давање на другарки облека.Ке пукнам!!!!!!! :devil: :@ :@ :@

3. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Како можи бе болјеро беше скроз полн и во рок од 1 саат цел го истрошила |( ...
    господ да чува и баш ко ке треба да излегвам тогаш наоѓат сите да се капат, болни луѓе :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

4. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Овие од Т-Мобиле значи денес ме донесоја на раб на нервен слом, толку крадат на ова усб интернетот ни сама не се свесни дека се очигледни. Мочкофци!

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

ЌЕ ФАТАМ ЛИ СПОРТСКА БАРЕМ ЕДНАШ ВО ЖИВОТОВ ААААААААААА !!!!!!!!!!! :@ :punch:

Aries9 likes this.
  6. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

ГРДИ ШИПТАРИИИИИИИИИИИИИ..УМРЕТЕ БУДАЛИ ЕДНИ...ОНИ ТУКА КЈЕ СЕ ЏИТКААТ НА 1 А ОНИ 10 ДУШИ.............ГОВЕДА ЕДНИ СКАПАНИ УМРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

ФАЛА МНОГУ!!!

8. female.3

female.3 Истакнат член

јас добра добра а сите околу мене нешто ми глумат и ме нервират ... ајде бе нек иду сви у пичку материну нема јас да се замарам више за глупости :@ глупи луге не знаат да ценат доброта и искреност.. ама нека нека се се плака се се врака ...... уффф ...

9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
    До кога веќееее ?!!???!?!?!!! :@

Attached Files:

10. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Да да да дааа!!! Сакаммм со цело мое срцеееееееееееееееееее!!! Желбата која чекав да ми се оствари 4 месеци :doh: на кај пак јас самата да се ........ ејјјјјјј мисли малце :fubar: кај ти е мозокотт??????!!!! А, ти те моламммм , значи те премолувамм да не се откажуваш! Многу ќе изгубишшшш!!!!!!!!!! Значи НЕЕ!!! :!:

11. booba

booba Истакнат член

Зашто никој не ме свака?Зашто? :@
    Секогаш Боба крива. :@

12. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Единствена причина ако ме избркаат мене од школо ќе бидат тие. :@ :@ :@ :@
    Абре умрете,цркнете еден да не останите! па не се живее повеќе. :@ :@ :@ :@

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

АААААААААААААаааааааааа!!!!!,,..........
    лелее прави вака прави така..мора ова да знаес мора она да знае :@ и сто ако незнам се??
    има некој сто знаес се??!!!..
    аман веке аман!.... :@ :@ се нервирам премногу ;( па и плацам секој вецер :^)

14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Аман веќе од школово и од учењево. Ами факултет? Шо си мислам јас, како ќе терам? |(
    Бизнис. Ми спотребал бизнис у животов. И онака знам дека од мене бизнисменка не бива. Шо џабе ме мачи животов, ме тура у рандом траки и ме мота, ми вика : од кај знаеш ма Џинер? Може ќе бидеш и докторка на крај. Абе аааааајдеее.. |(

Аман и од понеделников. Ништо арно не му мислам. :drunk:

Пук, пук по малце и на размочаново време, ами пролет ќе дојде за десе дена! :o дај опрај се.

..денес изминуваат три месеци од смртта на една моја многу драга личност. Се надевам дека си добро каде и да си, иако не се сомневам во тебе, знам јас дека ти никогаш не грешиш. Ќе промрчиш сега, ко секогаш. Бубка бубкаста.

15. Alesii

Alesii Популарен член

зашто врне дожд?? :@ па се е мокро и калливо надвор...неможам ни да се рашетам ни да си го рашетам кучетоо :@ :@ :@ :@

16. hrcace

hrcace Истакнат член

[СДК] Сакам да кажам...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :@ :doh:

17. tessie

tessie Форумски идол

Шо народец ќе бевме...само мрчиме, само нешто не ни` чини...ги бараме и пријателите и непријателите во погрешни луѓе...шо ДНК ќе бевме жити мајка...

18. gingerchild

gingerchild Популарен член

И окс, сега е време изгледа да се допуцам, а?

Да Џинџер, велиш дека секој ден е ден на мама бидејќи немаш пари да и купиш поклон за осми март.
    Велиш дека викендов додека не е дома ќе и направиш торта, а одвај ти оставиле пари за леб.
    Велиш дека тоа не е важно, бидејќи ќе присобереш некој денар, и токму тогаш автобуските карти ги поскапеа. Таа вели дека нема ситно да ти даде за карта, па да си раситниш од тие што ти ги дала, а всушност не дека нема ситно, него нема.

Да, Џинџер, животот понекогаш мава шлаканици, боксови, клоци, што и да е. Мава.
    Што остана од тебе, си велиш? После се , што остана од тебе?
    Епа од тебе остана едно срциште полно со љубов. И тоа добро го знаеш.
    Да ви се мочам на парите, на директорите, министрите, циниците кои на нас гледаат како машина преку која парите им се пикаат в џеб. Да им се плукнам на луксузните канцеларии, коли и упицкани фаци!!!

Јас имам љубов!! Љубов!! Јас со љубов ќе ги заштитам оние кои ми значат. Колку и да велите дека љубовта не е доволна, и колку и (можеби) да сте во право во врска со истото, не ми е гајле.
    Јас имам срце полно со љубов, и со истата ќе ги заштитам оние кои ми значат.

Мамо те сакам. Сакам да знаеш дека те сакам. Дека се гордеам со сето тоа на кое ме научи.
    Ти си единственото суштество што беше покрај мене кога светот ме буткаше пред сите тие непознати лица.

...солзичка. :* :* :*

L-enna likes this.
  19. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

До сите луѓе од кои сум зависела некогаш...
    FUCK YOOOUU !!!!!
    Сепак сама си средив!
    Уште еднаш... :swear: !

Annie.mk1 likes this.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Цел живот глумиш плачипи*е, дури и кога губиш на карти.
    Епа помири се! Не може ти секогаш да победуваш! И не мисли дека ќе се устручавам пред твоите другари. Многу добро знаеш дека немам влакна на јазикот. Не ме предизвикувај.

Патем, ми должиш 305 денари, да сме начисто. И има пола Цевитана да ти ја испијам за инат. Не дека многу сакам да ја пијам, туку зашто ја платив!