Ми се иди да ти го извадам гркланот и во миксер да го ставам ! Утре јас те будам тебе во 7 сабаље, специјално ќе станам за тоа, да видиш како е..
Kолку мразам неорганизирани луге,како можеш да заборавиш толку важни работи? и ми се јавуваш 5 минути пред закажаниот час и ми откажуваш,па кажи ми порано и јас си имам планови
Се напнувам без ПРИЧИНА некогаш. Океј нема да пиеме во кафана се снајдовме како и секогаш кај некој дома, ама редно е порано да кажувате а не некој му текнало да не се јави зашто не му е по ќејф... Мразам кога сте себични.... И ти си отиде без да ми кажеш, па барем да ми пишеше поруче... Се напнав многу затоа што те сакам и затоа сум бесна зашто ми значиш а не зашто ми текнало да се лутам... Ќе ми поимине ама не е фер, сепак сме close friends. Kриво ми е само нема да си ја прошетам фризурава, ама нејсе, не ми се оди декоја среда во иста кафана па и со тие што останаа НЕ. Да беше барем биритиичето ќе пиевме за ич пари. Вакa ем празен џеб ем пак официте не на број. Ќе ми биде убава косата и утре, ќе ја покажам Забегав не сум со сите...
Морииии женооо, 8 одд сум бе мајка му стара, шо има лошо ако имам дечкоооо!!!!!! На мои години девојките невиност губат, а јас за неколку плунко размени во седмица, ти мене ми викаш СЕ ЌЕ ЗАВРШИ ЗА ТЕБЕ АКО ДОЗНААМ НЕШО!! Мрш мори, мајка си ми била ти мене, ма немој беее, ти демек не се криеше вака со татко ми! И планирав да ти кажам како човек, ама сама си го бараш! За инат ништо нема да ти кажам, шо сака нека биде! Еееее па во кој век живееш брее!!! Сакам само да сум среќнааааа!!
Од кај си? - од Скопје. ИЈАС! (слеано). Што се’ нема да препознаеш кај некои искомплексирани фаци. Аман, Скопје не е врв на животните достигнувања. Признај си од каде ти е семето и не ми се фолирај дека дишеш асфалт од кога знаеш за себе. До каде бе, со овие ставови?
ТАКА ЛИ? СИТЕ СИ ГИ ЗАДОВОЛУВААТ СВОИТЕ ПОТРЕБИ, А КОГА ИМ ТРЕБАМ ЈАС НЕ ДОАЃА У ОБЗИР ПРОМЕНА НА ПЛАНОТ А? СИТЕ СЕ ПОБИТНИ СИТЕ СЕ НЕШТО ПОВЕЌЕ ОД МЕНЕ ТАКА? МА ШТО ВЕ Е*АМ БЕ! ОВЦИ ЕДНИ ЛИЦЕМЕРНИ! САМО НА ВАС МИСЛИТЕ А НИТУ МАЛКУ НА ТИЕ ОКОЛУ ВАС ДА ВИ Е*АМ МАТЕР!!!!!!!!1 ТРИ ПАТИ ДЕНЕС МЕ ИЗВИСИЈА, МЕ ОТКАЧИЈА, ПОДОЛЕ ОД ГО*НО МЕ НАПРАВИЈА~! ЛУЃЕ БЕ И ЈАС ИМАМ ЧУВСТВА ПА И ЈА СУМ ЧОВЕК! ДА СЕ ПЛУКНАМ У ГЛУПИОТ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!
Ти ибам алергијата, ти ибам. Се изнакивав едно 70 пати, се изнакашлав ко коњ. Ти ибам све маме алергиско.
Уживај си бе, нема проблем ни малце. Само ти си на светов знаеш. И глеј да испадне неуспешно искрено може и да ми пукне филм. Нешто што најмногу мрзам е неамбициозни луѓе, дај те молам не ме разочарувај. И прекини да си гледаш само пред носот, копиле едно.
ЗА СЕ ВО ВРСКА СО БРАТ МИ ЈАС ДА БИДАМ КРИВА? MOЖЕ ЛИ ЕДНАШ ДА ЖИВЕАМ ЈАС КАКО ШТО САКАМ??????????????????
Вчера и денес толку тежки денови за мене......не можеше баш се во еден ден да се случиииии, нелииии??!!!!!!!!!!!!!!!! Да оди се во ПМ почнувајќи од него се до ситеееееееееее домааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!! И викенд и се се се , ама буквално се да ми расипетеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! ....
За инает од сите! Ќе правам што ми е воља. Вртите глави, зборувајте, оговарајте... Ова е мизерен живот. но јас нема да живеам мизерно.
на сите да им угодиш, да им погодиш другарката не сака да се запознае со момчето-најверојатно е лута(зошто незнам) причина непозната момчето е ни вода ни киселина, ни се води ни се тера најновата ако можам да ја наречам другарка ја нема никаде-еднаш спомна ај да се видиме и толку дома хаос т.е. лудница(покрај секојдневните обврски) секој си мисли на себе а ти ако немаш попаметна работа мисли како да се справиш со сите и со се, да биде се ок КЕ ПОООООЛУУУУДАААААМММММ
Да ти честитя ли, че те има тя ли? Да не би да си дрогиран, не разбирам в нея какво видя !? Да я поздравя ли, чуй ме, полудя ли !? Иде ми да я убия, отведи я, черна ми е тя... http://www.youtube.com/watch?v=X40V5omdjyY Ќе жалиш шо ме замени со таква, торко еден!