Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Не сакам ова да го напишам во сакам да кажам, може да ми се набацат членки, тука ми е оправдано.

Неможам веќе, аман ! |(
    Членка, се зачленила мај месец годинава, има 1200 мислења бе !!!! Ги силуваат темите - СП, Зет Домазет, Сулатанот тој, музика. А во книги, образование, општа дискусија 0 мислења. Се бунат за некои работи, а 12 години има. Што знае таа бре, што има проживеано. Дискусија во тема коса, за некоја фарба. Само името и го знае и се буни бре, боже цел живот ја користи фарбата. Пишува како многу ја напаѓаат темата СП, а секое 2 мислење е нејзино бре. Лајкнала нешто дека не сакала, пример крем Нутела, а во темава :
    НУТЕЛА Е МОЈОТ ЖИВОТТТТ !
    Ма немој да ме јебеш бре.
    Пример јас или некоја друга членка, 1200 мислења а зачленета 2010. :clap: Членка со квалитетни мислења, дискусии во различни области, образование, филм, мода, здравје. Членка која стои зад своите ставови, која знае што сакам ги разбира работите има искуство. Некоја ваква ќе се најде и со 500 мислења.
    Чест на ваквите.

Друга ситуација, иде на форум прво мислење :
    - Каде е темата модни критики ? А чекај, ти за неа идеш на форум, за да постираш комбинации и да ни кажеш колку си ти само модерна и колку имаш вкус ? Или само за тоа имаш интерес и знаење, се друго е под 0.
    - Колку мислења треба за во темата модни критики ? Добро бе, нели кога одиш на нешто ново прво си ги читаш правилата, да видиш што ти е потребно .. или незнаеш да читаш ? Па викни некој нека ти прочита, барем знаеш да слушаш. За дали се брише мислење мислам дека има 1000 прашања и 1000 одговори. Една страна да вратиш назад, ова го имаш. Ама не !
    :swear:

vesni4kaxd likes this.
  2. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Да ти :swear: и серии турски ,и ШИТел и уредници и се .А бе да даде господ да заврши како таксист тој што ги носи тоа сериите во Шител.Цел одмор да му помине со диареа во wc и со линекс :swear: само ЕЗЛИ да гледа и да биде горд он мене ке ми растура планови :devil: :swear: :swear: :P :D .

http://www.youtube.com/watch?v=4qreZxdD ... re=related

3. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

абе има мозок малце онаја.... како можи си полагам испит а таја мене ми го дели на два колоквиуми и ме пага дека не сум имала доволно поени од прв колоквум, од кога така?? а од кај ги извадоја оние поените шо имаја положено со по 41 поен?? :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Значи јас ставив линија мегу нас.Ти човече не знаеш да направиш два реда муабет а не пак да се насмееш еднаш.Добро бе кој ти е проблемот? :@

5. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

УФФФФ! Да ти се плукнам на среќата уште првиот ден ја ус*ав работата! Кој уште вели дека Монте Еверест е Планина бре луѓе, ми доаѓаше да си ја сечам главата! :@ Но немаше време па реков така, нака оди се у пм. :envy:

6. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Eeeeeeeeeeeeeeeeee мора ли на секое работно место да ми се погодуваат исфрустрирани профинцијалцииии, до кога само незнам, малер сум дефинитивно. значи да се немало среќа во работата ц ц ц ама знам од кого ми е барем наследно :(

7. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Уф, проклет предмет, па биваше ли такви задачи да дадат :@ :@ :@

8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Преку глава ми е од класниов !
    Напна веќе дека дал златни деца со сите петки за да земе некои од нас. Мајка му стара, па ти си крив бре човеку, никој не ти ставил нож под грло и ти рекол дека мора да се мењате, твој избор тој, секогаш има ризик, или добо ќе биде или лошо. Секој ден ни го бае ова, како демек ние сме криви за тоа тој што го направил, па ај мирно да го каже бре, он се дере да го чујат сите во школото. Смачено ми е бре, идеш прв час прва недела за што, за да ми се дере мене некој за глупости ? Епа нече.
    :@
    Не сакал он нас како свои деца, шипки пораснати. Ако не сакаше ќе ни кажеше што ќе имаме утре, ќе не пуштеше порано од базен денеска, за книгите ќе ни кажеше. А он, само ни кажува пари кога треба да се даваат, зависен од пари е. Само туку за пари зборува, само ги собира за нешто, Господе Боже.
    :envy:

Glossy-girl likes this.
  9. milinna

milinna Активен член

Јас сум горда на себе. Жал ми е само што ми залепивте таков поглед докторке. Разочаран/изненаден. Ама тоа сум јас! Нема шанса да ме гази зато шо бил доктор а? Да се разбериме! Не сум на пато најдена. Не со тој однос, кај мене не! Морав да си застанам зад себе! Зошто нема кој да го прави тоа за мене.

10. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Прави се за некој а никој тоа да не го цени и на крајот се јас да сум крива.Низ што ли не поминав , што ли не направив и пак јас не вредам?!Низ се сум поминала за името на љубовтаа , но сепак тоа ништо не е за тебе.Не велам дека јас не сум грешела сум грешела многу но секој пак искрено се каам зе се.И простувам од срце за се да биде како порано но.....

11. barbyyy

barbyyy Популарен член

бог да чува леллее овој човек ке ме скрене па толку па нешто како ме нервира вака ке ти ѕвоне тебе некој ти лади се ама кога ке ме немаш ке ме бараш толку па нешто како мало дете се понаша

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Значи ќе го фрлам телефонов во вц шолја ако треба, ама НЕ ТИ SВОНАМ ВЕЌЕ! Егоистичен гад, е нема само кога тебе ќе ти текне.

joana18 and iloveyou29 like this.
  13. donna.17

donna.17 Популарен член

Е многу ме израдува сега.
    Сега си слободна можиш да одиш со други ако сакаш. А шо до пред некое време твоја да не бев, да не ме купи, изнајми или слично. Полека малку ејјј јас си одев кај шо сакав и со кого сакав без да барам мислење, дозвола или било што од тебе. Јас со тебе бев година и нешто, ама ти мене за тоа време не ми беше НИШТО. Можеби на почетокот јас дозволував да се чувствуваш ете како „претпоставен и авторитетен„ ама ти тоа не знаеше да го цениш, па за брзо го изгуби, а верувај ако знаеше да го искористиш сега многу убаво ќе беше и за мене и за тебе.
    Ехх глуп машки род колку го мразам после тебе.
    А и јас глупава што пишувам тука за тебе. Мрш ајде глупо несозреано детиште...упс, мамино синче .!. :@

Sara123 likes this.
  14. barbyyy

barbyyy Популарен член

лажго! најголем лажго па гајле ми е дали ке бидиме заедно повише или не

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

иахснјакк02309ир94јр94хг59ѕх65дклмКСНИЊЉЕЈЉЃ

Аман веќе аманннннннннннн :devil: :@ :devil: :@

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Уште некој само, ако ми потегне уши!
    Па нејќам клемпи. Кај ми се малце од косата и од наочарите, уште тоа ми фали. :devil:

17. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

НЕ Е ФЕР!
    ДЕНЕСКА СИТЕ КЕ СИ ОДАТ НА КАФЕ МАФЕ, ЈАС ДОМА КЕ УЧАМ, Е ИЧ НЕ Е ФЕР!
    МИКРОБИОЛОГИЈА УШТЕ МАЛКУ ИМАМ, ПРАКСА НАУЧИВ, А ПАТОЛОГИЈА 3 СТРАНИ ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛКАВИ СЕ ПА ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

18. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Да умре ку*ватааааааааааа дигната одвратна :@ Ја мрзам до коска уфф. Како бе на вакви кретенки им иде у животот?? И таа мајка и :puke: Ми се повраќа кога ја гледам :@

19. Rockstar007

Rockstar007 Активен член

Леле колку ме нервира една овца..простачка..од лутина ми се иде да ја задавам..ама со ударања не постигнувам ништо..толку е одвратна шо она мисле дека е ногу убава..и декасите трчат по неа..нека се погледне какцва смрдла е..па после нека се прае фраерка..уфф одвратна простачка уффф мразам ја...не можам да најдам збор како да ја опишам веќе

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Ама не бе, морам да се испразнам некаде, инаку ќе пукнам !
    Не знам зошто секогаш мене ми се лутат луѓето!

2 испити имам кај една професорка, нашла таа... глупачка мене да ми каже да и помогнам, кога таа еден испит има. И ми се обраќа како јас да сум ја оставила на цедило! Абе иди убиј се! :^)

Не знаејќи кај одам, се снајдов, отидов да ја видам една од најдобрите другарки на нејзиниот голем ден, тие другите шмизлите не можеле само две од нив да отишле. Ми се обраќа како да сум ги преварила! И тие смалјиња, ууууууууууууууууууууууууфф!!!!!!!!!

Уште повеќе мразам кога морам да ќутам, морам да се однесувам ладно, да не покажам дека ми е гајле, кога одвнатре ми иде да му кажам-ај у триста !

:headbang: :@