Ако се случи уште еднаш ова што ми го направи денес..................... крај, готово! таа има да ја закопам негде.. крава глупава!
Го мразам класот мој. Го мразам од првиот ден кога стапнав во таа училница и кога ги видов. Сите ги знаев, сите се лижачи, сите се глупави и прости. Еден незнае како да пополни пријава, друг незнае што треба кај државјанство да пише. Аман, прости деца. Имам лош став знам, но таа сум. Како можат пола професори да ме прифатат, можат и другите пола. Една англиски ни дојде, нова, млада - сигурно со членска книшка е влезена. Незнае времињата како се образуваат бе, ни вика мразам граматика. Па жено ако мразиш зашто си се определила за тој јазик бре, може фризерка да бидеш, никој не те тера со сила. Првиов час ни вика, ништо нема да работиме, каснете, јадете, што сакате прајте, не ве запишувам, не ми се предава. What the fuck ? Никогаш не сум каснела на час, барем не англиски. Колку што го сакам предметот, неможам да замислам да пропуштам нешто и денес каснев 0,35 секунди и запишана . Ајде мајката, што стана. Знам што стана, има кодоши во мој клас. Лижачите, секогаш ќе ги мразам. Професоркава вика сакате седете сакате не. Зашто да седам на час кај некој што знае 10х помалку од мене ? Можам лекции да и држам, и испаднав. Не бев сама, 5 девојчиња сме, но само за мене пишувам. И типкава ме запишала во забелешка дека сум го напуштила часот без дозвола. What the fuck times 2 . Уште па се смеела. Господе боже се е пореметено. Ако кажам на психолог одма ќе ја избркаат со се парталите. Ама, несакам скандали и проблеми на почеток. Бар жено кога кажуваш нешто и почитувај го ма, за што си одела нашколо порано ма, за мода ли ? Свиња смрдена.
МОРЕ ГНАСА СМРДЕНА.. БОБОБОБОБООББОООБ ШО ЌЕ БЕШЕ ОВА. ПРЕД МЕНЕ ЦВЕЌЕ ЗА МИРИСАЊЕ, ДОБРА СРЦКА,А ЗАД МЕНЕ ЉУБОМОРНА КРАВА. ЈАС ФАТЕНА ВО КОСАТА, ТАА ДРУГИОТ ДЕН ФАТЕНА. ЈАС ПЛЕТЕНКА ТА ПЛЕТЕНКА. ЈАС КИФЛА ТАКВА, ТААА ИСТО. ЈАС ШТИКЛИ БИАНА, ТАА ИСТО.. И НА КРАЈ ЈАС КРИВА ЗА СЕ. УПИ***МАТЕРР ФАТИ ТИ И ТОЈ ДЕЧКО ТИ СЛЕПЕЦ.
Ако се најавувате доаѓајте ,тоа што ви пречи што јас не гледам полат календар и такви сероњи не треба да е изговор дека касните .После ДОМА да си седите ,а јас ке бидам недостапен
Кај замина онаа паметна девојка што точно знаеше што сака,имаше став и контрола...Што е сега пак ова од мене ???? Вриштам од внатре ,вриштам од нервоза насобрана од отровните коментари и навреди на мм...Сакам да го удрам еднаш силно по фацата дебилска ..Сакам и да си заминам,да го оставам сам како што си заслужува а после ке плачи вратисе,мочко еден ,неспособен за нормална комуникација,ги мразел сите а највеќе мене неодговорен,конфликтен,некритичен,себичен,лигле уффф се нервирам што се доведов во ваква ситуација а немам излез :'( :'(
Која неодговорност. И после, сите да се запишеле на факултет, високо образование за секој. Ха! Ко да се упишуваш на некој курс по шиење, мајку му! Арно вели татко ми - не е факултетoт за секој. Им требале материјали по х-предмет и ајде, ѕрн-ѕрн кога им текне; синоќа во дванаесет по полноќ, денеска во нешто поразумно време. Да речеме. Паааа, може спијам, може излезена сум, може се сексам, може учам. Ма ко те пита, човече, битно на господичниве материјали им требале, немало од кај да учат. А сега ли се кажува ова, во пет до дванаесет ? Ај ќе ја снесам тетратката, или ќе ја телепортирам. Во секое време, вама на услузи. Ма одете лечете се, дур е време.
Да да да и тоа го дочекав... Другарката што ја знам цел живот да не сака да ми крене слушалка Демек многу сме зафатени со учење, демек имаме многу обврски па неможеме ни слушалка да кренемееее Ееееееејјјј ама џабе бе женска... ЏАБЕ! Учи и 24/7 ништо нема да научиш... ГЛУПА СИ!!! Напамет не се учат 500 страниии... И да, не ме барај веќе. Отсега и јас сум недостапна! И патем дечко ти да не е голман што се ти брани?! ееее има ли глупи женски (туу па уште прашаш)... ЈБГ тоа е...
И јас сум имала другарки бе... од сега натака комуникацијата ќе ни биде само со ДА,НЕ,НЕЗНАМ и МОЖЕБИ по толку направени работи за вас вака враќате
Не можат пензионерине во вторник и петок а да не изнервираат некого, ми иде да ги исфрлам од автобус, толкава некултура и арогантност не сум видела во живот како што гледам кај пензионерине кој се возат гага и прават само гужви и нервози во автобусите, не се гледаат какви се па уште ќе се караат и ќе навредуваат дека другите се арогантни, невоспитани и вулгарни...До кога ли ќе ги трпиме???
Е НЕМОЖАМ ВЕЌЕ ! НЕ-МО-ЖАМ ! ЗОШТО ЈАС РАДИ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ И ЛУДОРИИ ДА ДОБИВАМ УКОР ??ОДГОВОРНА СУМ БИЛА-ПА ШТО ДЕКА СУМ,НЕМОЖАМ ЈАС ДА ИЗИГРАВАМ ПОЛИЦАЕЦ И ДА ВЕ ГЛЕДАМ ПОЕДИНЕЧНО КОЈ ШТО ПРАВИ. ЗАРАДИ ВАШЕТО ОДНЕСУВАЊЕ КАКО ОСУМ ГОДИШНИ ДЕЦА И ВАШИОТ ПАМЕТ КОЈ ОДГОВАРА НА УШТЕ ПОМАЛА ВОЗРАСТ ?? МА КАКОВ ПАМЕТ,ДАЛИ ВИЕ ВООПШТО ЗНАЕТЕ ШТО Е ТОА И ДАЛИ ИМАТЕ ГРАМ ОД НЕГО ВО ВАШАТА ПРАЗНА ГЛАВА,А ? ЈАС РАЗБИРАМ ДЕКА Е ПЕТОК И ДЕКА И МЕНЕ МИ СЕ ОДИ ДОМА И СЕТО ТОА,НО ВАКА НЕ СМЕЕ.НЕМОЖАМ ЈАС ДА СНОСАМ ОДГОВОРНОСТ РАДИ ВАШЕТО ДЕТСКО ОДНЕСУВАЊЕ,И РАДИ ИКС ЛИЧНОСТИ ШТО ИМА КОЈ ДА ИМ ГО ЧУВА ГРБОТ ! СУМ ГИ ИЗДАЛА.МИСЛИТЕ ДЕКА САКАВ ДА ВЕ ИЗДАДАМ ? ДАЛИ МИСЛИТЕ ДЕКА СУМ ТОЛКУ БЕЗДУШНА ЗА ДА ГО НАПРАВАМ ТОА ? ЗОШТО МИСЛИТЕ ДЕКА ЈАС УЖИВАМ ДА ВЕ ИЗДАВАМ ?СЕ ЛАЖЕТЕ.НЕГИРАВ 1000 000 ПАТИ ДЕКА СУМ ВИДЕЛА,АМА НА КРАЈ РАДИ ВАС ШТО СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ БЕВ ПРИМОРАНА ДА КАЖАМ.ПРИМОРАНА,ЗНАЕТЕ ШТО ЗНАЧИ ПРИ-МО-РА-НА ? НЕ САКАМ ВЕЌЕ ДА ВЕ ВИДАМ,СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГИ ИЗДРЖАМ УШТЕ ОВИЕ 6 И ПОЛ МЕСЕЦИ ТАМУ И КОНЕЧНО ЕДНАШ ЗАСЕКОГАШ ДА СИ ОДАМ ОД ТАМУ.
Aaaaaaaaaaaaaa! По вторпат ја пропуштам шансата да го видам! Аман веќе! До кога ќе си патам од мојата глупавост и што не знам да се исконтролирам да не кажам! Трчи маро да се пофалиш! Туууу! Уффф!
Ај .. дали сте виделе невеста од дома што ја вадаат со бугарски песни, поточно песната http://www.youtube.com/watch?v=kixSZbPV3ZM ? Па он ке ми се прави патриот, цц
Одработуваме од следниот понеделник 15ти октомври тогаш ќе славиме патронат патронатот се паѓа у сабота ама у понеделник ќе се слави. А сестра ти каде учи?
Уште нешто да ме изнервира и ќе паднам во депресија дефинитивно. Денес само ова се случи 1.Наставникот по музичко ми вика дека јас не сум доволно добра да бидам во хорот на школото 2.Ми ставија 2 инекции 3.Ми земаа крв од вена (најмногу од тоа се плашам) 4.За малце најдобрата другарка ќе ми се скараше за глупости