Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. kettygirl

kettygirl Истакнат член

ма преку глава ми е иди у пм глупак еден, недораснат, детиште глупавооооооооооооооооооооооооооооооооо не знаеш што сакаш. :@ :@ :@ :@ :@ :@

2. gjul

gjul Истакнат член

aman vise od ovie so se mazat ufffffffffffffffffffffffffffff neznaat sos to si imaat rabota :devil:

3. gjul

gjul Истакнат член

eeeeeeeeeeeeee tose nas eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do preska gi gledav pesnite iiiii celo vreme sum ;( ;( ;( ;(

kettygirl likes this.
  4. Libera

Libera Популарен член

Провидна си, и тоа како. Џабе му се упикуваш околу другарите, ако нив ги освоиш, не ти е гаранција дека него ќе го добиеш. Од мене е слободен да оди кај курва што спие со дедовци, ама искрено не верувам дека му се толку ниски критериумите. Еднаш ни се умеша во врска, не ќе ти дозволам пак. Всушност, троши си го слободно времето и мисли си дека со ширење на нозете сите ќе ги освоиш.

5. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Јас можам вака некој период ама кога тогаш ќе прелие чашата.
    До тогаш мирно ќе седам и ќе гризам усни и тивко ќе изразувам револт овде.
    Ма ајде КАКО МОЖЕ ЛУЃЕТО ДА СЕ РАЗБУДАТ ЕДЕН ДЕН И ДА СВАТАТ ДЕКА НЕКОЈ НЕ МУ Е ВАЖЕН. КАКО?

6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

ЌЕ ме умриш ти мене!!! Ќе пукнам пред тебе жими се! Ако цркнам,да знаете од него ќе ми е!
    Мразам што ме правиш она што не сум! ]:)

7. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Е добро бе ние работниците сме само потрошен материјал ???? Немаме фамилија,работно време,потреби приватни ???Знајш ке треба да дојдиш некое време поручек да ја средиш оваа работа...А ха а јас значи ви висам на закачалка, сите вие дома си го живеете вашиот драгоцен живот без торбуленции,непријатности оти газди сте бе,ви се можи а ние ако се испрајме и спротивставиме е тогаш чаооооо ке има друга будала што ќе работи за помали пари....КАЈ Е РАБОТНИЧКИОТ СИНДИКАТТТ?!?КАЈ Е ПРАВДАТА ?!?КАЈ Е ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА ОД 30 000.00ДЕН?!? БЕЗКИЧМЕЊАЦИИИИ

8. mackica-1

mackica-1 Истакнат член

воооооо ТТТотален хаос сууум!!! проблеми со факултет, со љубовта, со моите, со пари, лелелелееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ќе се самоубијам, и косата ја зезнав еден прамен ми отиде :@ :@ :@ :@ никој не сака да ти помогне ти ебам себичните човечки суштества, никој ама никој!! се осеќам ебено сама на овој светтттт не знам на кого да се испукам шо да напраам ќе полудам веќе :@ :@ :@ сите ги отпукав!! и дечко и другари и семејство и држава да ме остаат на рааат ги мразам сите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil:

9. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Па што ако ги има на распродажба сите мои омилени работи,кога во мојот паричник нема ни скршена параааааааааааааааааааааааааааа.УФ БЕ ДА МУ СЕ НЕВИДИ :envy: :envy: :envy: :envy: АМАН ВЕЌЕ ПА ЧЕЛИЧНИ ДА МИ БЕА НЕРВИТЕ КЕ СЕ СТОПЕА............................. :headbang:

10. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

АЈДЕ ДЕВОЈКИ ПРОСВЕТЛЕТЕ МЕ КАКО МОЖЕ 4 И 5 ДА Е 4 КОГА ТОА Е 4,5= 5-
    Ма оди еб* с* он да ти бил професор пијаница една :devil: :devil: :devil:
    А да и ти несе поарна да знаеш дека нема да те оставам да дишеш= ноќна мора ќе ти бидам и толку ќе ти бидам досадна што досега ваков човек во живот немаш видено :devil: :devil: :devil:

11. meri321

meri321 Активен член

ГЛУУУУУУУУУУУУП ЗАРЕМ НЕ ГЛЕДАААААААШ ДЕКА САКАМ ДА ТЕ ГУШНАААААМ ТОЛКУ СИЛНОООО ШТООООООО НИКОГАШ НЕ БИ ТЕ ПУШТИЛАААА МИ ФАЛИИИИШ НЕМОЖАААААМ ВИШЕЕЕЕЕ ВАКА НЕМОЖАААААМММММММММММММММ РАЗБЕРИ МЕЕЕЕЕЕ..... :worried: ;( ;( ;( ;( ;(

12. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

KKKKKKKKKKоја иронија.
    До тука бива жими мајка. Ќе се расплачам по незнам кој пат денес. Тргајте распарчете ме, тегнете ми го срцето наваму натаму. И онака ништо не остана од него.
    Ситуација ќор сокак. Незнам кој пат да го фатам. Ќе се разболам. Психата ми е уморна, понекогаш чувствувам како органите да ми откажуваат. Немам сила да земам воздух, треперам и тонам. Тонам во неповрат. Толку среќа околу мене а јас се давам во депресија. И сите раце кои ми ги подадовте не се од помош, доволно длабоко нурнав. Сега никој неможе да ме спаси. Каде бевте кога најмногу ми требавте, било кој од вас двајца ??? Каде ?? Толку ли бевте глуви на моите крици за помош???? Ве преколнував, пролклети да сте. И јас да сум проклета.

BlackMarket likes this.
  13. Edie.S

Edie.S Истакнат член

!! Да ви се исушат рацете на сите што фрлате отрови !!

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Јас не би да пукам од друго, ами среќа.
    Се чувствувам исполнето, денов не беше лош како што го предвидував.
    Ма неееее, не беше воопшто лош ден :angel:.

15. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Кога веќе факултетот од што ми тежи ми се скичми грбот, кога веќе татко ми не знае дека иако сме одалечени 4000км, јас сеуште сум му ќерка, кога веќе немам пари за да си дозволам да си купам и оноа најосновното, кога веќе секој ден ми е како да сум на auto-pilot, кога веќе мојата прва и единствена љубов ме остави најсама на целиот свет, иако направив се за него, па и повеќе.... барем оноа што е на прво место во животов да ми идеше како што треба - барем со здравјето да си немав проблеми. Зашто Господе, нешто згрешив, некого повредив? Не, барем не како што ме утепаа мене.

16. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

У пичку матер фатете сите што ми го расипавте денов денес.
    КОЗО ЕДНА БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА СЕ НАЛУТИ ДЕМЕК ЛОШО СУМ СЕ ОДНЕСУВАЛА...ЖИТИ СЕ? АБЕ АМАН... СЕКОГАШ БЕВ ТУКА ЗА ТЕБЕ, ВО ЛОШО КАКО РАМО ЗА ПЛАЧЕЊЕ, А ВО ДОБРО ЗА РАДУВАЊЕ, А ТИ НИКОГАШ НЕ МИ ВОЗВРАТИ. КАДЕ СИ ТИ СЕГА? А? КАДЕ СИ?
    И уште нешто...незнам бе како може вака на некого се СЕ буквално СЕ му цвета во животот си имаат и пари, добри родители, дечките им се лепат како со секундарен, другари, другарки... а некој ништо нема :swear: НЕ Е ФЕР!

BlackMarket and hrcace like this.
  17. booba

booba Истакнат член

Прку глава веќе, добро бе луге не глеате дека ме замарате ме напнувате ме гушите и дека почна глаа да ме боли.Секој ден едно исто прашање незнам и на вас као не ви се здосади.Ко ке ви кажам дека не сакам тоа значи дека НЕ САКАМ, не дека ке размислам сватете веке еднаш :@

18. sadangel

sadangel Популарен член

Оти маживе станале вакви п**ки :devil: :devil: :devil:
    Да да, без алкохол у крви неможе да и пристапат на девојка ни 2 реда муабет да сврзат... :emo:
    мажи ОПРАЈТЕ СЕ!

19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Добро бре жено, кој дел од не сум гладна не ти е јасен :devil:
    Туу не се понашај ко да сум дете од 5 години бре, ако ми се јаде ќе станам и ќе си земам :devil: :devil:
    100 пати влезе во соба и 100 пати праша "гладна си" |( |(

20. julie77

julie77 Форумски идол

Еднаш кажав и пак ќе кажам, проклет да си! :@ Ама се останувам на надеж дека се еден ден има да ти се наплати и тоа тродупло! Има да се прашуваш зашто?? Во тие моменти верувам совеста ќе ти го даде одговорот!!Преварант!