по незнам кој пат е да ме застане некоја гатачка ко божем да ми предвиди а колегите на з што се однесуваат ко да не виделе женско, дофрлувања, коментариваква е , таква ова она вака така нема што да се замарам, еден калашников, шмајзер што и да е и да ги нема
Многу ме изнервира факултетот Гоце Делчев , значи ние од град треба да патуваме во село за да изведуваме спортски активности. Ма не се нормалнии брее
Ма нека иде се У П М , ми досади веќе од животов , да работиме ко скотови со маж ми и таман имаме колку месец да истераме и бидејќи вака не бидува тој реши да оди странство да поработи некоја година за да можеме колку толку да се средиме. А таман ја добивме ќеркичката што ја чекавме 7 години, да неможе да и се радува како расте. Ма да ти се плукнам и на живот и на политичари и на држава и на се и сите што не доведоа до тука.
Знаеш што ако тие да можеш уште 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ...... пати да се испочукаш.Ме рзабра??? Оди ма. Загледај се малце во учењето од неа ќе било човек кога уште јавно кажува какви врски има и со кој пред сите.... Ги жалам искрено твоите клиенти
Се грижиш за мене , рилииииииии ????????????? Иди утепај се бе сонце !!! Се виде дека од тебе човек не бидува.
Ми се смачи од нашата држава,нашите политичари од која и да се партија владеачка-невладеачка,не умреа за јадење ,ќе почниме и ние по контејнери да бараме Како бре по цел ден работам ,демек солидна плата земам за наше поднебје читај 13000,00 ден мнооогу солидна и немам пари ни за млеко секој ден да им купам на децата и дека нема бе утре, ни в година, ни по 5 години да биди поарно,нема биче бољеПРЕЖИВУВАМЕ од ден за ден а деца имам за гледање,машки сакаат да јадат,да се облечат,женска да почасти ....И сите нерви,кавги потекнуваат од беспарицата ..Секој ден истото прашање:Како да го поминиме денот се нецели 100 ,00 ден(фамилија цела ) ,да вечерам јас или не ,поарно децата ќе јадат а јас ќе внимавам на линијата Несум негативна личност ама више пукнав,не гледам подобро утре,не гледам спас.. Ќе има подобри времиња??
Ќе пукнам ќе се растратам! Или ќе заколам некој! Или двете. Аман денеска веќе! Од сите, од тоа говедото црно невоспитано од безбол капата не виде подалеко што ми пресече пат и за малку ќе се залепев, и од струја и од електричар што не знае вол у газ да убоде, и од роднини сите по ред, и од користливи пријатели што само они имаат проблеми, и од адвокати па се до банки и до социјално, барабар и рекламни агенти и поштари, и , ма мрш сите у три лепе се по ред! И пак снег ќе врне. Оваа недела и природата е против мене.
значи редно време е овој Горниот да сфати дека и јас сум од крв и месо и дека редно е да ме поштеди од време на време,исгледа за мене цел живот ќе важи "Тоа што нема да те убие, те прави посилен". Дај бре Боже радости и задоволство и среќа, да кренеме напред и ние
Значи ова го мислам константно у последниве два месеци и решение не гледам.Се вртам у круг со мисливе а во глава ми иде она "Како и да се свртиш,газот ти е од позади " Значи не да заштедиме нешто,не да истераме месец на нула ,туку во МИНУС идеме секој месец се повеќе и повеќе,крај да се немало
кога ќе одам да учам јасс во ск !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мислам , секој момент ќе ми испука главата тукаааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има еден што ме вади од такт секој божји ден ама тоа е, го сакам, и го мразам исто морам да кажам дека има голем број луѓе кои ти се мешаат во животот! Тоа наааааааааааааааааааааај нај нај наајмногу ме нервира, им нема крај на тие
Зошто ли зошто го одбрав овој глупав изборен предмет, ЗОШТО?!? На најидиотскиот изборен предмет на светот морав да се запишав, уфффф не можев поглупо да се зафркнам Зошто не отидов на информатика како што направија 25 души од мојот клас, ахххх само јас и уште 5-6 души се зафркнавме, сега есеи ќе пишуваме
Aман шо ќе ти се стори еднаш ако излезиш, не ќе те касни некој. Аман веќе со какви луѓе јас се дружам. Најубавите години дома ги поминавте, епа спомени од спиење и дома седење нема.
Незнам дали да плачам,дали да се смеам,дали да сум среќна или тажна,конечно после сите караници,уценувања,контролирања,љубоморења после сите маки што ги претрпев овие 11 месеци скоро 12,дека конечно си застанав на свои нозе и кажав крај неможе веќе доста беше кажувања што како и дека ке си правам како сакам во животот затоа што е само МОЈ И НИЧИЈ ДРУГ И НЕМА НИКОЈ ДА МИ КАЖУВА ШТО И КАКО И КОГА ДА ПРАВАМ,и затоа што немам ниту една единствена другарка освен тие у школо и за тоа не ми е криво,затоа што знам дека не сум јас таа кривата за тоа туку мојот БИВШИ затоа што не ми даваше да имам ни една другарка и со сите ме искара и ми забрануваше да се дружам со сите и дека знам дека ке си го вратам и друштвото и дека забораив што значи тоа искачање со другарки и смеење и затоа што здравјето ми се наруши ради нервози и караници и срцето ме стегаше последниве 2-3 недели.. а сепак ми е криво што заврши вака затоа шо се сакавме колку толку и имавме убави моменти и сепак и невиноста му ја дадов на него,ке ми биде криво заради него и заради тоа што се ке ме потсеќа во градов на него,дури и деновите и саатите и воздухот ама буквално СЕ! Аххх колку ми е тешко,се мразам и себе и него и се мразам и незнам ни што чувствувам ни мислам у моментов и цели реферати изнапишав и незнам веќе ништо... дали да ми биде криво или не.. се надевам ке се повратам у нормала со самото тоа дека немам никого на светов,тој ми беше се цел живот околу него ми се вртеше ама и тоа си е моја грешка,и дека немам ни фб и дека немам ниту една пријателка на која да си се исплачам и се плашам каков ке ми биде животот од утре и на кого ке му се јавам сабајле и ке му кажам добро утро ама па и не се трпеше веќе и љубов и се нека иде налет СИ САКАМ МИР И СВОЈ ЖИВОТ И НА НИКОГО ДА НЕ СЕ ПЛАШАМ И ОБЈАСНУВАМ И ДА ПОДЛЕГНУВАМ НА ЗАКАНИ И УЦЕНУВАЊА,САКАМ СРЕЌА,ЗАБАВА,ДРУГАРКИ И СЕ ШТО ИМАВ ПРЕД 1 ГОДИНА !!!!!! криво ми е што потрошив една цела година на него без најубавите работи во најубавите години.. ама тоа е живот иде даље..
Доста ми е од се,за се јас да сум крива.ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА не можам поќе ,ми иди да одам негде и никогаш да не се вратам.Со шо заслужив бе вака да ми е со шо