Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. anggell

anggell Форумски идол

Да се немало еден ден мир :@ , може ли еден ден без стрес и нервозаааа :envy: :devil:

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

по незнам кој пат е да ме застане некоја гатачка ко божем да ми предвиди а колегите на з што се однесуваат ко да не виделе женско, дофрлувања, коментариваква е , таква ова она вака така :@ :devil:
    нема што да се замарам, еден калашников, шмајзер што и да е и да ги нема 8)

3. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Мораше уште во 7 часот да ми го уништиш денот??? ИДИОТ :@

4. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Многу ме изнервира факултетот Гоце Делчев , значи ние од град треба да патуваме во село за да изведуваме спортски активности. Ма не се нормалнии брее :devil:

5. Zlatnata.Alis

Zlatnata.Alis Истакнат член

Ма нека иде се У П М , ми досади веќе од животов , да работиме ко скотови со маж ми и таман имаме колку месец да истераме и бидејќи вака не бидува тој реши да оди странство да поработи некоја година за да можеме колку толку да се средиме. А таман ја добивме ќеркичката што ја чекавме 7 години, да неможе да и се радува како расте. Ма да ти се плукнам и на живот и на политичари и на држава и на се и сите што не доведоа до тука. :headbang:

vinozito1 likes this.
  6. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Знаеш што ако тие да можеш уште 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    ...... пати да се испочукаш.Ме рзабра??? Оди ма. Загледај се малце во учењето од неа ќе било човек кога уште јавно кажува какви врски има и со кој пред сите....
    Ги жалам искрено твоите клиенти :devil:

7. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се грижиш за мене , рилииииииии ?????????????
    Иди утепај се бе сонце !!!
    Се виде дека од тебе човек не бидува.

8. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Ми се смачи од нашата држава,нашите политичари од која и да се партија владеачка-невладеачка,не умреа за јадење ,ќе почниме и ние по контејнери да бараме :@ Како бре по цел ден работам ,демек солидна плата земам за наше поднебје читај 13000,00 ден мнооогу солидна и немам пари ни за млеко секој ден да им купам на децата и дека нема бе утре, ни в година, ни по 5 години да биди поарно,нема биче бољеПРЕЖИВУВАМЕ од ден за ден а деца имам за гледање,машки сакаат да јадат,да се облечат,женска да почасти ....И сите нерви,кавги потекнуваат од беспарицата ..Секој ден истото прашање:Како да го поминиме денот се нецели 100 ,00 ден(фамилија цела :( ) ,да вечерам јас или не ,поарно децата ќе јадат а јас ќе внимавам на линијата :fubar: Несум негативна личност ама више пукнав,не гледам подобро утре,не гледам спас.. Ќе има подобри времиња??

IamSexyAndIKnowIt likes this.
  9. imelda

imelda Популарен член

Ќе пукнам ќе се растратам! :@ Или ќе заколам некој! Или двете.
    Аман денеска веќе! Од сите, од тоа говедото црно невоспитано од безбол капата не виде подалеко што ми пресече пат и за малку ќе се залепев, и од струја и од електричар што не знае вол у газ да убоде, и од роднини сите по ред, и од користливи пријатели што само они имаат проблеми, и од адвокати па се до банки и до социјално, барабар и рекламни агенти и поштари, и , ма мрш сите у три лепе се по ред! И пак снег ќе врне. Оваа недела и природата е против мене.

tessie likes this.
  10. Zlatnata.Alis

значи редно време е овој Горниот да сфати дека и јас сум од крв и месо и дека редно е да ме поштеди од време на време,исгледа за мене цел живот ќе важи "Тоа што нема да те убие, те прави посилен". Дај бре Боже радости и задоволство и среќа, да кренеме напред и ние

vinozito1 and elyzabeth like this.
  11. Zlatnata.Alis

Значи ова го мислам константно у последниве два месеци и решение не гледам.Се вртам у круг со мисливе а во глава ми иде она "Како и да се свртиш,газот ти е од позади " :@ :@ :@ Значи не да заштедиме нешто,не да истераме месец на нула ,туку во МИНУС идеме секој месец се повеќе и повеќе,крај да се немало :worried:

evangelina.ina likes this.
  12. levely

levely Популарен член

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ кога ќе одам да учам јасс во ск !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мислам , секој момент ќе ми испука главата тукаааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. feminium

feminium Истакнат член

Уф не си единствена и јас едвај чекам да се мавнам одовде :@

14. xoxo..gossip-girl

Bitch , your "boyfriend" calls me BABY :)

15. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Има еден што ме вади од такт секој божји ден :@ ама тоа е, го сакам, и го мразам :@ исто морам да кажам дека има голем број луѓе кои ти се мешаат во животот! Тоа наааааааааааааааааааааај нај нај наајмногу ме нервира, им нема крај на тие :@ :@ :@ :@ ;(

16. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Зошто ли зошто го одбрав овој глупав изборен предмет, ЗОШТО?!? :envy: :@ :@
    На најидиотскиот изборен предмет на светот морав да се запишав, уфффф не можев поглупо да се зафркнам :devil: Зошто не отидов на информатика како што направија 25 души од мојот клас, ахххх само јас и уште 5-6 души се зафркнавме, сега есеи ќе пишуваме :fubar: :@ :@ :@ :@

17. xoxo..gossip-girl

First God created man then he had a better idea.

crazylady likes this.
  18. crazylady

crazylady Форумски идол

Aман шо ќе ти се стори еднаш ако излезиш, не ќе те касни некој.
    Аман веќе со какви луѓе јас се дружам.
    Најубавите години дома ги поминавте, епа спомени од спиење и дома седење нема.
    :devil: :devil: :devil: :devil:

Ketrin.Moon likes this.
  19. cutegirl7

cutegirl7 Активен член

Незнам дали да плачам,дали да се смеам,дали да сум среќна или тажна,конечно после сите караници,уценувања,контролирања,љубоморења после сите маки што ги претрпев овие 11 месеци скоро 12,дека конечно си застанав на свои нозе и кажав крај неможе веќе доста беше кажувања што како и дека ке си правам како сакам во животот затоа што е само МОЈ И НИЧИЈ ДРУГ И НЕМА НИКОЈ ДА МИ КАЖУВА ШТО И КАКО И КОГА ДА ПРАВАМ,и затоа што немам ниту една единствена другарка освен тие у школо и за тоа не ми е криво,затоа што знам дека не сум јас таа кривата за тоа туку мојот БИВШИ затоа што не ми даваше да имам ни една другарка и со сите ме искара и ми забрануваше да се дружам со сите и дека знам дека ке си го вратам и друштвото и дека забораив што значи тоа искачање со другарки и смеење и затоа што здравјето ми се наруши ради нервози и караници и срцето ме стегаше последниве 2-3 недели.. а сепак ми е криво што заврши вака затоа шо се сакавме колку толку и имавме убави моменти и сепак и невиноста му ја дадов на него,ке ми биде криво заради него и заради тоа што се ке ме потсеќа во градов на него,дури и деновите и саатите и воздухот ама буквално СЕ! Аххх колку ми е тешко,се мразам и себе и него и се мразам и незнам ни што чувствувам ни мислам у моментов и цели реферати изнапишав и незнам веќе ништо... дали да ми биде криво или не.. се надевам ке се повратам у нормала со самото тоа дека немам никого на светов,тој ми беше се цел живот околу него ми се вртеше ама и тоа си е моја грешка,и дека немам ни фб и дека немам ниту една пријателка на која да си се исплачам и се плашам каков ке ми биде животот од утре и на кого ке му се јавам сабајле и ке му кажам добро утро ама па и не се трпеше веќе и љубов и се нека иде налет СИ САКАМ МИР И СВОЈ ЖИВОТ И НА НИКОГО ДА НЕ СЕ ПЛАШАМ И ОБЈАСНУВАМ И ДА ПОДЛЕГНУВАМ НА ЗАКАНИ И УЦЕНУВАЊА,САКАМ СРЕЌА,ЗАБАВА,ДРУГАРКИ И СЕ ШТО ИМАВ ПРЕД 1 ГОДИНА !!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: криво ми е што потрошив една цела година на него без најубавите работи во најубавите години.. ама тоа е живот иде даље.. :( :( :(

20. ilipili

ilipili Популарен член

Доста ми е од се,за се јас да сум крива.ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА не можам поќе ,ми иди да одам негде и никогаш да не се вратам.Со шо заслужив бе вака да ми е со шо :worried: ;(