јас само се надевам дека ќе останеш цврста во овој став,зашто после периодот на лутење,следува тага и жалење а после ќе почнеш да се сеќаваш само на убавите работи е тогач е битно да издржиш до крај оти после ова што го кажа мтој не ти треба
Преку глава од намќорлакот твој... Кога си ти расположен, мора сите да сме расположени, ако не си, треба да престанам и да се зезам.. Е да ми извиниш за тоа.. .!. сеј хелоу то мај мидл фингер
ААААААААААА ДОСТА МИ Е САКАМ ДА УМРАММММММММ!!!!!!!! КЕ ГО УБИЈАМ,КЕ ГО ЗАДАВАМММ,ОН МЕНЕ ТАКА??? ЕПА КЕ ВИДИ ШО ГО ЧЕКААААА !!!!!!!!
Зарем има и вакви? хахахаха малку ме насмеа,си му пишала кур и те избришал? хахаха не ми се верувааааа,па уше и машко ако бил хахахаха,циркузи
Spoiler Уште еден викенд поминат дома. Ако, не се замарам веке толку многу, како што се замарав на почетокот. Фала ти што ме спречи цело лето да седам дома, и што неколкуте излегувања ми ги извади преку нос. Фала ти што ме делиш од твојот друг внук, што ти се качува на глава да му дадаш пари за излегување, и пари за цигари (а ти се праваш на два ипол, демек не пушал, НИКОГАШ НЕМА ДА ПРИФАТИШ ДЕКА ТВОЈОТ ОМИЛЕН ВНУК Е БАРАБА, ИЗМИКАР, И ЦЕЛ ЖИВОТ ТАКОВ КЕ ОСТАНЕ!), фала ти што му дозволуваш сабота вечер секаде да оди, за него имаш пари, за мене не, сите кога одат на екскурзии низ разни болници во Скопје, јас седам дома оти немам пари, сите другарки се виделе што значи декубитус и сите што виделе човек во шок состојба, јас седев дома оти немаше пари екскурзијата да ми ја платаш. Фала ти што ме раздели од другарките, па сега ке ми викаш дека ги немам. Епа многу јасно оти ке немам другарки, ке седам со тебе дома, ке те чувам некој да не те откраде. Нема да одам на праква во Скопје оти ти нема да имаш пари. Фала ти. Те мразам!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rA_BzLTFx8 До кога вака бее???? Леле луѓе помизерно нешто од ова немам видено. До кога ќе го величат ова лигле а? Кога тинејџериве ќе разберат што е музика, знам и јас бев тинејџер ама сепак мислам дека не слушав ваква музика, ако ова воопшто може да се каже дека е музика или за лиглево дека е пејач. Глупости .....
Maroon5...лошо! Уште да можев да помогнам ____________________________________________ Си го пеплосав лебчето ( )
Spoiler Се прашуваш дали ти сум лута? Па искрено добро прашање.... јас да би била на твое место и не би се мислела толку, би ми било повеќе од јасно... Очигледно не те засега многу, јас ти бев една и единствена најверна другарка... делевме се, од сабајле до вечер заедно... мојов живот и сите мои тајни и проблеми ти ги имав сервирано на послужавник зошто ти верував.... за тебе би примила и куршум, зошто бев сигурна дека и ти би го сторила за мене истото.. Направив за тебе илјада работи, и кога дојде време ти да возвратиш со една ми го сврше грбот... зошто? ЗОШТО??? ДАЛИ ГЛУПАЧО ЕДНА СИ СВЕСНА ЗА КОЈ И ЗОШТО МИ ГО СВРТЕ ГРБОТ?????? ЗА ЕДНА ЛИЧНОСТ КОЈА ЈА ЗАПОЗНА НЕКНИ, ТАЈА ЛИЧНОСТ ОД КУР НЕ ТЕ МАВА И САМА ВИДЕ... И ми изиграваш лудило онде како го виде со друга па не сум расположена ти се молам... ЈАС ЗА ТЕБЕ УШТЕ ВО БЕЗДНА ШТО НЕ СКОКНАВ А ТИ УШТЕ СО ПОТСМЕВ МИ ВИКАШ ШТО ИМАШ МОРИ ТИ НАПРАЕНО ЗА МЕНЕ? ЈАС ШТО ИМАМ ЗА ТЕБЕ??????????? КУЧКО ЕДНА СЕГА ДУРИ КЕ СЕ СЕТИШ... СЕГА КЕ ВИДИШ ШТО ИМАМ НАПРАЕНО ЗА ТЕБЕ КОГА КЕ ВИДИШ КАКО НЕМА ДА ПОДМРДНУВАМ НИ СО ПРСТ.. СЕГА КЕ ВИДИШ ШТО ЗНАЧИ ДА ТИ ГО СВРТИ ГРБОТ НАЈДОБРАТА ДРУГАРКА... ОНА ШТО ЈАС ЗА ТЕБЕ ГО ИМАВ НАПРАЕНО ГО НЕМАШЕ НИТУ МАЈКА ТИ НИТУ СЕСТРА ТИ!!!!! ЈАС НЕМА ОВОЈ ПАТ ДА ПОПУШТАМ КАКО ШТО СЕКОГАШ ПРАВЕВ, НЕ... НЕ МЕ НАВРЕДИ ТОА ШТО НЕ МИ ЈА ВОЗВРАТИ УСЛУГАТА, МЕ БОЛИ ТОА ШТО НЕМАШ ПОЧИТ СПРЕМА ОНА ШТО ЈАС ГО ИМАМ НАПРАВЕНО ЗА ТЕБЕ... АРНО ВЕЛАТ, ТИ ЗА НИВ РАКАТА ВО ОГАН И НА КРАЈОТ КРИВ КЕ ТЕ НАЈДАТ Е ТОЛКУ БЕШЕ, МОЕТО ЗАВРШИ.... ПОВЕЌЕ ОД МЕНЕ НЕМА ДА ДОБИЕШ НИШТО, КОГА КЕ ТИ БИДАМ НАЈПОТРЕБНА НЕМА ДА БИДАМ ТУКА ПА ТОГАШ МОЖЕБИ КЕ СЕ СЕТИШ КОЛКУ ТИ СУМ ПОТРЕБНА! НЕ ОЧЕКУВАЈ ДЕКА ЈАС ПРВА КЕ ТИ СЕ ИЗВИНАМ, МАКАР ДА ПОМИНАТ И ИЛЈАДА ГОДИНИ ОД МЕНЕ НЕМА ДА ГО ЧУЕШ ЗБОРОТ ИЗВИНИ, НЕМА! ТИ НЕ ЗАСЛУЖУВАШ ДА ИМАШ ВИСТИНСКА ДРУГАРКА НЕ ЗАСЛУЖИ НИШТО ОД ОНА ШТО ГО НАПРАВИВ ЗА ТЕБЕ... ЈАС СУМ ОНАЈА КОЈА ТРЕБА ДА ПРАША ШТО ВСУШНОСТ ТИ ИМАШ НАПРАВЕНО ЗА МЕНЕ? ШТО??????????????????? ЕДНА РАБОТА ДА МИ КАЖЕШ КЕ ТИ ПРОСТАМ... НО НЕМА! СЕ СКРШИ ДОВЕРБАТА, ДРУГАРСТВОТО, СЕ СКРШИ СЕ... СЕГА КЕ ПЛАЌАШ ЗА ТОА... ОД ДЕН НА ДЕН КЕ ЈА ЗАБЕЛЕЖУВАШ РАЗЛИКАТА ВО ТОА КАКВА БЕВ ПОРАНО КОН ТЕБЕ И КАКВА КЕ БИДАМ ОД СЕГА!!!!!!!!!!!
Spoiler Јас стварно незнам во кој филм си влезена, а ниту пак ме интерсира. Само сакам да не ме навредуваш, и да ме кривиш за се, и да се истураш врз мене. Те молам
Шо ви е луѓе шо си ја храните душата со туѓата мака дали сте вие добри кои бубачки ги имате у мозокот коа ќе кажете нешо мислите ли бе дали и колку ги повредува друѓите луѓе тоа шо го зборите само им набивате комплекси праите да се чувствуваат мизирно без трошка самопочит и после тоа сите ќе ги заебавале па секако коа праите да мислат дека се подоле од нишо коа праите да мислат дека не можат да имаат други другари освен тие шо ги заебаваат шо ти е тебе гајле дали се мувале или не нњ ги прави нишо подоле ако се немаат мувано па уше да збориш се и сешто па види се прво себеси љубоморна кучко после јади бурек за другите и колку и да се тешат сами себе дане се замараат сепак боли зборот и останува врежан во меморијата шо значи да бидеш популарен лајковите ли се тие шо ќе ти помогнат ако се најдеш у тешка ситуација ама нееее вие морате да ги натерате сите оние кои шо се нормални да почнат да мислат дека или си популарен или си нишо па да не избираат да прифаќаат се ах бе разбудете се што ви е опрајте се
Spoiler Aнглиски, социологија, француски, хемија, историја, македонски...Добро бе има ли предмет по кој што нема да не замарате наредна недела?!? АЈДЕ УШТЕ НЕШТО ЗАКАЖЕТЕ НИ! Не знам веќе која книга попрво да фатам!! Секој ден учење, идење на школо, обавезно 2-3 од 7 часа стресови...и пак учење Нема смисла веќе ова, А-М-А-Н!!!!!!!
господе боже дали имаат овие 2 грама мозок бе?мизерија невидена кој ги познава овие што се глупираат не ми е јасно
ме нервираат двајца сопартијци-воедно пријатели на ф.б. едниот во кој бев заљубена-изгубена-ок си го прифакам поразот, знаев дека така ке биде а другиот му е другар на првиов и колега исто времено-како би ги избришала мх мх мх ама ке биде премногу очигледно и + во кампања сме да земам еден калашников и да ги пукам, најдобро ем волкот сите ем овците а број
Значи, другар, вака. Јас длабоко се извинувам што си премногу нискоинтелигентен за да сфатиш што сакам да кажам. Многу ми е жал што си плиток и површен, и што би си ја продал душата за внимание. А исто така ми е многу жал и за луѓето што стојат зад тебе и зад секој очајнички потег што го правиш. То е. Поздрави и честитки, кхм.
Иди у пм (се извинувам на зборовиите). Зарем досега не сфати што сакам да ти кажам ?! Леле колку си прост... Ми доаѓа да ти кажам се во лице и готовоооо !! И со онаа твојава што сакаш си прај... Отсега си сам... јас секогаш бев до тебе бре будаллооо! Оди и гушкај си ја, па кога ќе те тресне пак јас нема да сум таму....
Добро бре луѓе уште колку долго мислите да ме оставате сама ?по 6 часа на ден ,повеќе би ми се исплатило да одам некаде во тие 6 часа.А и пубертет не е лесна работ.И фактот дека не си сакана (и тоа ти го покажуваат во лице!) не го прави ова се полесно,но не не сум јас од тие што во вакви ситуации мислат на самоубиство.Колку повеќе ми покажувате дека не ме сакате толку подолго ќе сум во вашите животи и ќе ве мачам со мојот успех.Знаете сите дека за малку љубезност јас ви возвраќам со мнооогу повеќе.Толку повеќе што дури се би направила за вас и затоа го искористувате , но no problem Литл има во план да се промени а и на добар пат сум е тогаш ќе ви ги дадам клоците на сите во г'з.Ќе ме барате но за вас ќе биде претплатникот не достапен.Ќе видите што значи загуба во живот.Ајде друг пат ќе напишам книга барем пари да заработам. А и мангупот нова си нашол !! Ќе видиме оваа фејсбук врска коклку долго ќе трае!
Престанете да се тагирате на некои поелитни места се со цел да ве видиме кај сте,како да не се знаеме кои сме и што сме и кој колку дома има леб да јаде. Направете го фејсбукот поубаво место за дружење!