Ја сакам мајка ти и се, ама некогаш стварно мора да и кажеш не. Мислам при толку финансиски проблеми таа си тера кеиф. Ало бре, утре ќе се жениш а ние до каде сме? И мислам редно е кога ќе дојде дома малце нека подсуреди нешто а не да шета од куќа на куќа.
Кај си цел ден? Добро, дојдоја и твоите пет минути, па сега не ме бараш. Но, ако решам јас да одлепам ќе ставам крај, па тогаш да те видам. Сериозно не знам што се случува дечкото го нема цел ден
AAAAAAAAAAAAAAAAAA МОРАШЕЕ ЛИ БЕ ДЕН ПРЕД ШКОЛО ДА МИ ИСКОЧИИ ВНАТРЕШНА БУБУЛИЦАА, ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ КО ПАТЛИЏАН СУМ СЕГА ААААААААААААААААААААААААА Spoiler имам чисто лице,што му текна вака бе па сеа
Глупачо една, еден грам мозок немаш во таа твоја глава само имаш среќа и богати родители. Па демек сега ние не сме ти на ниво, па ти паметна и факултетот приватен на време го заврши и имаш работа, и се облекуваш убаво, се дружиш само со некои фаци. И ни солиш памет на сите. Па твојата интелигенција не може да се мери со никој од нас. Секој еден од нас е 10 пати попаметен од тебе. И да, ти завидувам, тебе и на таквите како тебе, зошто нас не учеа дека треба да си интелигентен, добар и работлив за да успееш, а сега гледаме дека сите што се обратно од ова успеваат. Ние од место не можеме да се мрднеме. Што подалеку од тебе тоа поубаво. И уште најмногу ме нервира кога другите си се надеваат и се наивни и велат дека нема да е за долго нејзината слава. Јас ќе речам само пара на пара се врти, а ние можеме да си сонуваме само.
Зошто по ѓаволите морам да слушам нечиј „англески глас“ барем еднаш дневно? Или подобро, зошто да слушам нечие невешто, безнадежно, но самоуверено рикање?...Почнувам да ги мразам малите одмори. Се надевам дека „личностите се англески гласови“ ќе пеат на погреби еден ден.
Никогаш не би постапувала така со лугето .Човечкото срце го знае тоа.Ама вие го нематеееееееееееееееееееее....
И кога мислиш дека се ти е убаво, и среќа ништо лошо се нема случено подолго време...ОП! Животот ти удира шамар.
ЕЈ КОСАЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да даде господ да ве акне некој гром од ведро небо! И никогаш повеќе да не ви текне да косите трева во 10 сабајле!
мислев дека го решивме тој проблем со пукање капилари во внатрешноста на анусот ама очигледно е дека сум била грешка оф Господе зошто ова ми се случува лек-маста од гастрологот Оровчанец ко јаболко сум-убаво од надвор скапано од внатре : што ми вреди што сум убава кога здравјето ми е катастрофа
Eдна година помина со брзина на светлината, ништо не се смени на подобро. Пак почна овој очајниов месец со сите дебилни и непотребни обврски што може да ги донесе и згора на тоа уште овие со кошарката ми фалеа.. Како не ме огрее и мене сонце еднаш БТВ Срцекршачке, отсекогаш ме интересирало дали си тролаш ти по малку? Побрзо да оздравиш инаку.
Е ПРЕКУ КУР ОД БИВШИ ШТО СЕ НАВРАЌААТ. ПРЕКУ КУР ОД ДОМА ШТО СТАЛНО МИ ЈАДАТ ТРИЦИ. ПРЕКУ КУР ОД ГЛУПИ ШКОЛСКИ ШТО ГЛУМАТ ЈАКИ ПИ**ЦИ. ПРЕКУ КУР ОД ДЕЧКО МИ ШТО СЕ УМИШЉАВА ЈАКА ФАЦА ПОШО ПОЧИЊА СО ФАКС ПА НЕМА ВРЕМЕЕЕ ЗА МЕНЕ! ПРЕКУ КУР АМА ПРЕКУ КУР ОД ДОМАШНИ ПРОБЛЕМИ, КАРАНИЦИ, СМЕТКИ, К**ЦИ ПАЛЦИ СЕ. ПРЕКУ КУР ОД ТОА ШТО СЕ ТРУДАМ ЗА СЕКОЈ Е*ЕН ЧОВЕК,А ДОБИВАМ К**АЦ!!!!!!!!!!!!!! СИТЕ ЛУЃЕ НЕКА СЕ ГОНАТ У ТРИ ЛЕПЕ. ПРИЈАТНО.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НЕ СУМ НЕРВОЗНА НАПРОТИВ ДЕНОТ МИ БЕШЕ ТОП АМА КОА ЌЕ МИ ТЕКНЕ НА СЕТО ОВА МИ СЕ СТЕМНУВА БРЕ!
Nemozam veke,nemam sili,neka prestani ova veke ednas! Sakam celosno da iscezni od mojot zivot,ni nego go podnesuvam veke,a ni samata sebe vo ovaa sostojba,nekas prestanat veke ovie misli,sonista,solzi,nervi,se! Mi vrie mozokot
аман се напишав и ме бута по 2 пат.... ми се иде да ја задавам ...3 страни (големи) испишав и на крај пак ништо.... само колку ме изнервира а знаев дека ќе положам...повторно на сите 0 поени ЦцЦ