Можно е на сред Рекорд да ми шлакнаа на шофершајбна остатоци од некое јадење со тестенини, или што и да е?!?!?!?!?! Буквално насред возење, немав време ни да видам, ни да се свестам што се случи - дали некоја камиказа странично ми фрли или некој без канта за ѓубре и вц шолја дома џитна низ балкон .
Мразам луѓе без емпатија и манипулативни луѓе кои си гледаат само за нивна корист,луѓе кои ќе прегазат преку тебе за да стигнат до некоја си цел.Мразам во какво време живееме каде нема никаква емпатија меѓу луѓето,се се сведува на корист.
Ау, дознав дека ти госпоѓице, синоним за злото, си добила дете. Ти ќе пукнеш ако не си центар пажња. Уште си му одбрала лошо име на детето. Оти Господ дава деца на вакви поквареници како тебе наместо на предобри жени кои со години се борат и молат за такво чудо? Ти беше лоша со туѓи деца и не заслужуваш да имаш твое. Изгледа тебе маж ти не те знае во право светло инаку нормален човек не би правел дете со змија отровница. Камо да отвори очи и да те шутне. Ти не си за мајка мори. Ти ќе го осакатиш тоа дете ментално. Јадно оно покрај тебе. Или ќе биде жртва или насилник. Поверојатно второво оти злото раѓа ново зло.
Морее мамицата .... Ако го напраи ова намерно, да ти се врати ! Јас ќе ги истрпам болката во главата и во вилицата, ама појавување кај тебе никад веќе. Кој и да ме праша, лоша препорака ќе има од мене.
После 3 години ми се појавуваш на работно место. Колку треба да си опсесивен и болен во умот за да не сфатиш дека си минато? Ти посакувам никогаш во животот да не се средиш затоа што за сето тоа што ми го приреди не заслужуваш ни трошка среќа
Jas bi rekla vaka.....nekoj luge SE pojavuvaat Pak za da ne potsetat kolku sme silni I Sto sme pominale I deka toa e zad Nas vo minatoto.Taka trebalo da bide
Ne treba da I'm dozvolime da ni go rasipat denot,eden zivot imame I ke go ziveeeme Kako sakame a ne Kako drugite sakaat.....