Значи најмногу од се мразам кога ќе си ја средам косата и ќе одам некаде, а некој другар по зафрканција ќе ме направи во глава буквално како искубана кокошка Прифаќам зафрканции далеку од тоа дека не, ама ова веќе е претеризам..Се знае шалата има граница..што убаво си ја фатив косата денес и еден другар по шала демек лом ме направи во глава Уууу, да ти се невиди милоста што ја има ..
глупача, караконџула, чума ињеуфљхиољњефљхњефијсднцјкноиљњејфоијљњефиоејоифјљлкјењфиуњлљењфјњхдфуљњехбфхуѕљњх а и само да кажам: Трај си и прави си
Вампирка една, те мразам, ми го уништуваш животот. Ќе страдам од тебе цел живот. Не чувствувам веќе ништо. Ме умре, ме оболе.
До кога ќе исправам криви Дрини? До кога ќе ви кажувам што да правите? И на крај сум крива што се мешам, а? Што сакате правете, не ме интересира повеќе! Ајт
Глупавааа....Глупавааа....Глупаво теле сум ! Како можев....таман работите си дојдоа на место! И ја морав да изреагирам....не бе теле си е теле.....кое теле бе...гуска сум Лелееееее бе се надевам нема да ме сфатиш озбилно ( дај боже ) Аааааааааааа Мисли бе....не мислиш Квин...размисли!! Така е Квин кога јазикот ти е побрз од мозокот! Глупачоооооооооо!!!
Добро, може еднаш да ме оставиш јас да си ги направам работите по мое ?????????????? Може еднаш да ме оставиш да се почувствувам дека имам маж, на кој треба да му направам јадење, да го исперам, испеглам, да исчистам дома ?????? Ја сакам твојата помош, ми годи, но немој толку да ме разлигавуваш, на тебе ќе ти биде тешко потоа !!!! Свекрвице моја мила, сакам да ја почувствувам тежината на бракот, а не вака да ме галите уште сега на почетокот. Дај остави ме да нешто јас да правам, барем една работа !!! Ах па нема да ви се допаѓа ручекот што ќе го направам јас, не сте навикнати на таква храна АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ми се плаче
Да да родители мои нај битно на светот е кој што кажал за вас,кој како ве пофалил(ви направил ЛИЦЕ ) а не се битни моите потреби за разговор и немате време за моите искажувања на желби,само знаете фаци да правете..колку мн сме само поврзани едни со други нека си ебе мајката !!! уффффффффффффф..........
Па добро ма овцо низаедна ниска искомплексирана си се погледнала ли во огледало, немаш никој, нииииииииикој и дечкоти избега 4932837км подалеку од тебе, другарките те мразат и наоѓаш на мене да ми префрлаш, ма лечи се бре ЛЕЧИ СЕ!!!! ја сум ти сметала, е сеа ќе трпишшш, ќе ме гледаш цела вечер како уживам и ќе се јадеш што не си како мене! дај боже да цркниш до нова година, ма душа да испуштиш, сканија да те прегази, да те смелат во машина, па да ми ја напраиш комплетно ПРЕКРАСНА вечерта со твоето не-постоење на овој свет!!!!!
Хаха, шо се замишљаш бе ти?! Си мислиш ти мене ќе ме заебаваш а? И дечко многу си горд и самоуверен, све си мислиш дека ти све знаеш и дека тебе сите те сакаат и дека ти си најдобар и најубав и се тоа! Епа не! И кој образ го имаш бе да ми го кажеш тоа? Од кај знаеш бе јас што сакам и кој сакам! Ако те сакам бе може не сакам да го знаеш тоа и не ме нервирај. И ти уште заебавај се со мене, незнам уопште како ти дозволувам несвесно да си играш со мене! Тебе не ти е лошо, ама мене ми е. Викаш ништо лошо нема у тоа, си се смешкаш секад коа ќе те видам, секад си среќен да, да. А како ми е мене бе?! Да бе да, тебе ти е лесно зашто ништо не чувствуваш и тебе не ти смета да бидеш сакан и ако примети, баш ми е гајле јас не ти признавам! И знаеш дека не смее и дека неможе и уште викаш ништо не е лошо тоа. Абе у ку*ац!!
Сега ќе учам... ајде уште малце и станувам... еве уште оваа тема да ја разгледам... иии чекај и оваа е интересна... а бе рано е ќе научам... иииии колку е часот одам на спиење ништо не научив утре нема да знам и ете ти слаба оценка
слкддсфлкдсофкдслгјфгјфлгкфгфогјкфдлгјсдфокгјфхгјсадфсјгхдјфаихгасјидхфтурњефхјидсзнцњеи За се сум јас крива !!! Како да не Ма шта се мене тиче сви можете отичи у к*рац Пољубац за сите љубоморни дволични и користољубиви. (finger)
Добро може да си го живееш животот и да ме оставиш еднашка на рааааааааатттттт!!!!!!!!!! Нека не те интересира што правам јассссс и како живеамммммм-едноставно замисли дека не постојаааамммммммм.Макни ми се веќе еднаш од животот и тоа нека биде засекогашшшшш!Си имаш свој живот и живеј си го како сакаш,ич не ме интересирашшшш и испари од мојот животттт!!!! Твоето постоење неможам да го поднесам веќе и не ме потсетувај повторно дека постоиш
има да ти Е*** се по список вечер ти на мене, знаеш дека со мене тешко на крај е ќе видиш само да те видам и ќе ти го сменам животот стварно претера
Ај ај ај... ! Со здравје да си ја носиш лузната за цел живот! Нека те потсекат на мене! На сета болка!!! Стварно си неблагодарен. А твојот статус од женкар полека но сигурно преминува во ку*вар! Пак баш левата најде?! Хаха ама како мојава немааааш! Оди бре! Повторачи! Јас кожна јакна, сите кожна јакна. Јас со скратена веѓа (ненамерно), вие со скратена веѓа (намерно). Малоумност. Немам зборови повеќе. Туку ај гитла. Не сте ми потребни.
ми се смачи од све ми пукна филмот нека фатат сите упм онаму бе нека ме остат на раат да дишааааааааааааам и живеам кога ќе се изгубам јас од овде кога ќе се истребам и ќе ми се се отсвари желбата кога бе кога уморна сум од све само сака далеку да сум од све немам поќе сила