Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. irenna

irenna Популарен член

Јас само сакам да си се изнаплачам ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ќе ми олесни ;( ;( ;(

2. karina8

karina8 Популарен член

Значи најмногу од се мразам кога ќе си ја средам косата и ќе одам некаде, а некој другар по зафрканција ќе ме направи во глава буквално како искубана кокошка :| :tmi: Прифаќам зафрканции далеку од тоа дека не, ама ова веќе е претеризам..Се знае шалата има граница..што убаво си ја фатив косата денес и еден другар по шала демек лом ме направи во глава |(Уууу, да ти се невиди милоста што ја има ..

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

глупача, караконџула, чума :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ ињеуфљхиољњефљхњефијсднцјкноиљњејфоијљњефиоејоифјљлкјењфиуњлљењфјњхдфуљњехбфхуѕљњх

а и само да кажам: Трај си и прави си :@

4. marama

marama Форумски идол

Вампирка една, те мразам, ми го уништуваш животот. Ќе страдам од тебе цел живот. Не чувствувам веќе ништо. Ме умре, ме оболе. :@ ;( ;( ;( ;(

5. sesilija

sesilija Популарен член

До кога ќе исправам криви Дрини? До кога ќе ви кажувам што да правите?
    :swear:
    И на крај сум крива што се мешам, а?

Што сакате правете, не ме интересира повеќе! :devil:

Ајт :hai:

Phyramide likes this.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Оф лелеееееееее стани од тој компјутер ти зрачи детеее :devil: :devil: :devil:

7. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Глупавааа....Глупавааа....Глупаво теле сум :fubar: ! Како можев....таман работите си дојдоа на место! И ја морав да изреагирам....не бе теле си е теле.....кое теле бе...гуска сум ]:) :devil: :@ Лелееееее бе се надевам нема да ме сфатиш озбилно ( дај боже ) :| Аааааааааааа :talk: Мисли бе....не мислиш Квин...размисли!! :@ Така е Квин кога јазикот ти е побрз од мозокот! :x Глупачоооооооооо!!! :@

8. blond

blond Популарен член

Добро, може еднаш да ме оставиш јас да си ги направам работите по мое ??????????????
    Може еднаш да ме оставиш да се почувствувам дека имам маж, на кој треба да му направам јадење, да го исперам, испеглам, да исчистам дома ??????
    Ја сакам твојата помош, ми годи, но немој толку да ме разлигавуваш, на тебе ќе ти биде тешко потоа !!!!
    Свекрвице моја мила, сакам да ја почувствувам тежината на бракот, а не вака да ме галите уште сега на почетокот.
    Дај остави ме да нешто јас да правам, барем една работа !!!
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    Ах па нема да ви се допаѓа ручекот што ќе го направам јас, не сте навикнати на таква храна :swear:
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    ми се плаче

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Да да родители мои нај битно на светот е кој што кажал за вас,кој како ве пофалил(ви направил ЛИЦЕ :@ ) а не се битни моите потреби за разговор и немате време за моите искажувања на желби,само знаете фаци да правете..колку мн сме само поврзани едни со други нека си ебе мајката !!! уффффффффффффф..........

10. Noemi

Noemi Популарен член

Па добро ма овцо низаедна ниска искомплексирана си се погледнала ли во огледало, немаш никој, нииииииииикој и дечкоти избега 4932837км подалеку од тебе, другарките те мразат и наоѓаш на мене да ми префрлаш, ма лечи се бре ЛЕЧИ СЕ!!!! ја сум ти сметала, е сеа ќе трпишшш, ќе ме гледаш цела вечер како уживам и ќе се јадеш што не си како мене! дај боже да цркниш до нова година, ма душа да испуштиш, сканија да те прегази, да те смелат во машина, па да ми ја напраиш комплетно ПРЕКРАСНА вечерта со твоето не-постоење на овој свет!!!!!

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Хаха, шо се замишљаш бе ти?!
    Си мислиш ти мене ќе ме заебаваш а? И дечко многу си горд и самоуверен, све си мислиш дека ти све знаеш и дека тебе сите те сакаат и дека ти си најдобар и најубав и се тоа! Епа не! И кој образ го имаш бе да ми го кажеш тоа? Од кај знаеш бе јас што сакам и кој сакам! Ако те сакам бе може не сакам да го знаеш тоа и не ме нервирај. И ти уште заебавај се со мене, незнам уопште како ти дозволувам несвесно да си играш со мене! Тебе не ти е лошо, ама мене ми е. Викаш ништо лошо нема у тоа, си се смешкаш секад коа ќе те видам, секад си среќен да, да. А како ми е мене бе?! Да бе да, тебе ти е лесно зашто ништо не чувствуваш и тебе не ти смета да бидеш сакан и ако примети, баш ми е гајле јас не ти признавам! И знаеш дека не смее и дека неможе и уште викаш ништо не е лошо тоа. Абе у ку*ац!!

12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сега ќе учам... ајде уште малце и станувам... еве уште оваа тема да ја разгледам... иии чекај и оваа е интересна... а бе рано е ќе научам... иииии колку е часот одам на спиење ништо не научив утре нема да знам и ете ти слаба оценка :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

13. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

слкддсфлкдсофкдслгјфгјфлгкфгфогјкфдлгјсдфокгјфхгјсадфсјгхдјфаихгасјидхфтурњефхјидсзнцњеи
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    За се сум јас крива !!! Како да не :fubar:
    Ма шта се мене тиче сви можете отичи у к*рац :*
    Пољубац за сите љубоморни дволични и користољубиви. (finger)

14. nina-nina

nina-nina Истакнат член

Добро може да си го живееш животот и да ме оставиш еднашка на рааааааааатттттт!!!!!!!!!!
    Нека не те интересира што правам јассссс и како живеамммммм-едноставно замисли дека не постојаааамммммммм.Макни ми се веќе еднаш од животот и тоа нека биде засекогашшшшш!Си имаш свој живот и живеј си го како сакаш,ич не ме интересирашшшш и испари од мојот животттт!!!! Твоето постоење неможам да го поднесам веќе и не ме потсетувај повторно дека постоиш :@ :@ :@

15. karak

karak Популарен член

има да ти Е*** се по список вечер ти на мене, знаеш дека со мене тешко на крај е ќе видиш само да те видам и ќе ти го сменам животот стварно претера :@ :devil:

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Ај ај ај... ! Со здравје да си ја носиш лузната за цел живот! Нека те потсекат на мене! На сета болка!!! :@ Стварно си неблагодарен. А твојот статус од женкар полека но сигурно преминува во ку*вар! :o Пак баш левата најде?! Хаха ама како мојава немааааш! :P Оди бре! Повторачи! Јас кожна јакна, сите кожна јакна. Јас со скратена веѓа (ненамерно), вие со скратена веѓа (намерно). Малоумност. Немам зборови повеќе. :@ Туку ај гитла. Не сте ми потребни. ;)

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

ДОЖД, ДОЖД ГАААДЕН ДОЖД!
    Да ти се пљукнам и у време, со душа викендов го чекав и ете - ВРНЕ!
    :envy: :envy: :envy: :envy: :@ :@ :@ :@ :@

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Преку таква од Хенриевци и Едвардовци!!! :@ :devil:

19. mime87

mime87 Популарен член

ми се смачи од све ми пукна филмот нека фатат сите упм онаму бе нека ме остат на раат да дишааааааааааааам и живеам кога ќе се изгубам јас од овде кога ќе се истребам и ќе ми се се отсвари желбата кога бе кога уморна сум од све само сака далеку да сум од све немам поќе сила ;(

20. Name

Name Популарен член

Преку глава ми дојде од се!!!
    Сакам на хаваи да се запуштам еден добар месец!