толку ли се лоши производите на натура? Мајка ми порано користеше течен куркумин од таму и ок беше. Исто и едно витамински апчиња blackberry нешто се викаше
Работев во таква компанија и таму слични производи се продаваа и знам по тоа дека се е маркетингшки трик. Да не збориме дека користев серум некој наводно на природна база против акни. Серумов беше воденест со никаков мирис , со сомнителен состав, после 2 дена користење лицето ми се упропасти. Затоа мислам дека со колагенот е иста приказна, па затоа јас би одела со сигурни производи од аптеки или продавници за суплементи.
не, премногу се мислев и појдов еден ден до аптека и го земав овој колаген и го користам веќе еден месец https://www.galev2002.com/e-shop/elegance/
Најмногу ми помогна колаген во прашок и плус крема од виши и навистина се гледа огромна разлика некако како подмладено ми е лицето и сите ме прашуваат дали се имам нешто боцкано
Користев колаген на Адастра од натура и колаген на Димас. Ист мирис, вкус, текстура, потполно исто. Само што си плаќаме повеќе. Ни резултати не забележав...
Можам да го потврдам истото користев колаген на Натура,Арбореал,Димас и искрено од ниту еден не видов видливи резултати.Притоа ги користев сите по 3 месеци со 3 месеци пауза.Така да се согласувам дека се е само маркетинг трик за да се продадат.И на крај испаѓа дека само инфлуенсери кои се платени да го рекламираат се задоволни од колагенот.
Скоро кога бев во Швајцарија,отидов на едно место каде што се тестираат проозводите.Земав 5 вида колаген оти многу ми е битен и сакав да знам кој е посигурен.Од сите 5,најчист испадна тој од ДМ во прав,и фала Богу го има и кај нас,околу 500 ден. е.