А кој дезен го имаш? Се решив да порачам таква но сепак сликиве на интернрт се "шминкани", имаш ли слика од количката да ја видам на реална фотографија?
Мене ми беше многу практичен,првите два три месеци го шетав со транспортерот на количката во парк. Корпата ми беше огромна за толку малецко бебе,а и со транспортерот убаво беше подигнат можеше да види нешто,со корпата како во дупка
Dali moze sovet za kupuvanje na kolicka gledam veke 2 meseca i nemozam da se odlucam. Dali nekoja od vas ima iskustvo so ovie dva modeli na kolicki. Se mislam pomegu ovie dva modeli
На чико количката не се врти седиштето кон тебе, тоа е еден недостаток, а друг е тоа што мораш со две раце да ја туркаш количката заради рамката. За другата не би знаела да ти кажам.
Јас ја имам првата и за тие пари е супер. Лесна, лесно се склопува, седечкиот дел е широк, делот за нозете е супер, погодна е за до 2 години. Корпата е убава, широка, јас на тераса синко во неа го ставав. Транспортерот исто е супер. Торбата е таман за работи на бебе а доле имаш дел да ставиш уште нешто. Маана е тоа што не може да се вози со една рака и тендата за заштита од сонце е кратка. Тоа што не се врти седиштето мене не ми е проблем, ортопед секако вели дека бебе по 6 м се вози да гледа нанапред. Најпозитивно е што нема да ти требаат две колички, лесна е и летна.
Листајќи низ темава видов дека си ме тагнала, не стигна никаква нотификација.. Касно можеби но да ти одговорам, количката е прелесна, лесно се склопува, има голема корпа и тенда за заштита од сонце. Негативно ми е што тркалата се мали и пластични и шкрипат по нерамнини.
Јас имам искуство со Чиполино Малта 3 во 1, ја купив како заменска додека не стигне количката која ја имавме нарачано онлајн, затоа што доста каснеше а имавме потреба. Не сум задоволна, просечен квалитет, не е практична...Искрено жалам што ја купив.
Da mi preporachate nekoja letna kolicka shto se sklopuva za da ne opfakja prostor I da ne e mnogu skapa?
Mami, ve molam za.preporaka za letna kolicka koja ke e malku pokomotna i da moze da se koristi prolet i esen? Ni ponudija nekolku ama site mi se tesni vo sedisteto/lezisteto . Pozelno so prekrivka. Od koja ste zadovolni?
Znaci ke se najde srbija/grcija i poeftino @RAK91 maxi cosi se super znam ama otkako vidov negde kardashijans deka gi koristele/reklamirale odbivni mi stanaa
dali imate nekoja od ovie kolicki? Kako ste zadovolni? Ja sum povekje za april (sinata) bidejki ima zimska prekrivka iako na oko move on (crno-siva) mi e poubava .