Количката ми е Stokke, ја земавме од Турција дека таму беше доста поефтина. Иначе баш сум задоволна, стабилна убава на изглед. Малце гломазна но такви се сите колички со корпи. Транспортерот е предобар, корпата само еднаш ја имам користено. Дека имам и Мима и Стоке, дефинитивно измеѓу нив две Мимата ми е поцврта. Или дека уште ја немам долго возено црвената па ми се чини истерав кејф со количкиве
Мамички дали некоја ја има купено оваа количка и како сте задоволни? Цената е прифатлива со оглед на подарокот а и треба да е квалитетна пошто е чико. Едино што мене не ми се свиѓа се рачките, овалните ми изгледаат по практични, па сакам да слушнам ваши мислења
Мене ми е супер. Задоволна сум. Цврста, лесна, лесно се склопува, широка. Мене на иглед не ми е wow ама за цената е најдобра. Најбитно ми беше што делот за седење е широк и удобенз посебно кај нозете. Рачките не се практични за со една рака, ама јас кога сум со синко се шетам, не одам по продавници, па не ми беше битно тоа.
Јас не би, раздвоени рачки, дупли тркала и напред и назад,седиштето не се вади и не се врти... Имаат и една на Фопапедрети гледам за иста цена,повеќе ми се свиѓа. Ова мое лично мислење,еве @MilaSs12 ја има мислам рече дека е задоволна.
Да прецизирам, јас кога ја купив беше најдоброто за парите. Сега има многу поголем избор за тие пари. Јас можев да дасам и 25 ама немаше ништо добро за тие пари а сега има макси кози. Не дека не сум задоволна, мерак имав за друга, на око. За практична, практична е. Посебно затоа што не треба да купувам уште една. Плус, мене количките кои имаат рамка доле ми делуваат мали, а еве сега на 19 м би му биле навистина мали. Кога седи во чикото, нозете му се доле на држачот.
@MilaSs12 @jarec6 фала ви девојки на советот. Ми се виде интресна но има време, ќе погледам и некои други па ќе одлучиме Ама ич не се разбирам каква врска има тоа што има дупли тркала и мислев сите колички се вртат
Братучед на маж ми ја земаа пред година дена и не се баш задоволни. Лошо е со рачките, не можеш со една рака да возиш. Они и за склопување викаа дека не се баш задоволни. Ако ти се даваат малце поише пари види ја исто на чико best friend. Јас таа ја имам намерачено, ептен ми се свиѓа. @jarec6 ај те молам ти како искусна кажи мислење за best friend
Охо сега е голем, 19 м, ама уште ја користам. За кратки релации и за шетање уште е потребна. И делот за седење е тесен. А на око е преубава, уште ми бега окото во неа.
Edno prasanje, dali nekade ima da se kupat kako navlaki za trkalata? Za vo kola da ne prljaat pa i za doma da ne mora da gi brises. Nesto nalik futrola za skii. Nekoj mi spomna deka na aliexpress valjda imalo ama ja bi si zela od skopje negde ako prodavaat
Јас ја имам ја купив за син ми, максимално ја искористив, после ја користеше внук ми сега ја користам со ќерка ми за мене одлична количка цврста, издржлива.
Немам видено,за задни може можеш да навлечеш капи хирушки. А за предни помали се незнамм... ке си бришеме
Може и од оние капите за бањање да ставите или оние за на нозе што ни ги даваат кога влегуваме во сала пред пункција и пред трансфер
Паметно ти е ова ќе барам на али Дома секое доаѓање прскам дезинтал и ги бришам па џогирам под во ходник ... не ми се искача веќе поише мука него лезет