Sungerot se stava direkno na kolickata i nemas potreba od transporter i korpa, za razlika od drugi kolicki. A za vo kola imas pravo...nie imavme sediste i zatoa ne gledav na taa opcija...
Знам кај се става сунѓерот, и јас ја имам истата количка, ама транспортерот е за в кола, не за на количка. Сунѓерот само дава лежиште на седиштето шо уствари е спортско, нели 2 во 1, на никој начин не заменува транспортер.
Гледам блогерки се вакви носат. Ако шеташ често и ако не ти се скапи земи си ги. Ама и обични ракавиви исто ке те служат.
Мхмм фала ви и тебе и на Мила, се решив да купам. Ракавици губам многу често и ме нервира соблечи облечи цело време, а ова ми седи практично. Не е многу скапо на амазон па ќе го земам и ќе пробам.
Јас не знам многу за колички, само барам некоја да не биде тешка за склопување, да има транспортер со неа и опција за лежење и седење до кај 10.000 ден. макс. Дали имате некој предлог?
До таа сума да видиш во Чарли бејби Тетово , имаат и на инстгр и фб страна. Имат некои сетови така за таа сума , како што гледам низ градот ги возат доста тие колички , за квалитет нз неможам да гарантирам , ама штом ги купуваат сигурно не се лоши.
И јас не се разбирам многу од колички ама око ми фати оваа. Јас транспортер имам а барам лесна количка. Системите ич не ми се допаѓаат многу ми се гломазни и тешки. А плус и немам потреба од систем бидејќи имам транспортер веќе. https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-количка-диза-бреив-графит/
Искуство со оваа? Дали е и за лето и зимо, видов некаде имало летни и зимски колички Секако ќе излезам да разгледам но да знам од прилика што да барам.
Мами, прашање, како ги перете количките? Тоа за новороденче додатокот од макси кози го исправ во машина ама како да ја исчистам целосно количката.. Мене планот ми е само со крпа и дезинтал да ја исчистам ама да не се умириса? некоја идеа.. Не знам и дали ми се исплати целосно да ја расклопам за материјалот цел да го исперам во машина
Ако ти фаќа умот дека ќе можеш да склопиш, расклопувај. Јас извадив сѐ шо ми фаќаше глата, другото со дезинтал на влажна крпа го избришав и така го бришам и сега. Не се умирисува.
Zdravo sakam da ve prasam dali nekoj od vas ima kolicka Bebetto Luka Pro ili nekoja druga kolicka od liberta i dali ste zadovolni? Nekade procitav deka gumite ne bile dobri no ne mi e jasna razlikata od gumi na vozduh i plasticno polno trkalo? Ako moze sovet dokolku nekoj ima kolicka kupeko od tamu Vi blagodaram
Јас ја имам Бебето Холанд,мултифункционална количка.екстра се гумите по камења да возиш ќе немаш не ни осекаш дека количка буткаш
Меѓу тркала на пумпање и полна гума (не пластика), јас би избрала полна гума. Треба да се поквалитетни, бидејќи тие на пумпање може да ти се дупнат (разбарај низ мислења, скоро некоја членка имаше пишувано). Макар шо бебетото треба да се доста квалитетни колички и верувам дека ветуваат многу.
јас ја имам јунама флуо лине од либерта и сум презадоволна,како што сум 52 кила можам да ја кревам да ја склопувам расклопувам,премногу е лесна за возење, има амортизери.Четири месеци ја користам и одлична е,повторно да можам да бирам пак би ја одбрала
Јас ја имам Nitello,количката е коска,тркалата се полна гума,живееме на калдрма,ја имаме убиено од дрндање,гајле нема. Материјалите се многу квалитетни и што е многу битно ептен се спушта заштитата,можеш буквално цело бебе да го затвориш во ладно време. Еве,се спушта и повеќе од ова.
Девојки која количка е подобра Kikka Boo Juno или Joie Litetrax 4 Sportwagen? Дали некоја од вас ги има користено? Неможам да се одлучам